Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
ca_eric spune:
multumesc laura esti ca de obicei o dragutza

eu totdeauna am fost slaba..de aiai zis ca as vrea sa ajung macar sa incap inapoi in blugii de dinainte.
socrate eu nu stiu nimik de limbajul semnelor la copii, am lucrat cu o fetitza handi, cu probleme mmmaaaari si ea imi arata cu mana la guritza ca vrea mancare si apa.
in momentul in care invata cateva cuvinte va putea sa iti zica ce vreea.
eu zic ca cele mai importante cuvinte sunt apa, papa, si binenteles mama..
.ca in felul asta intelegi exact ce vrea. eu asa ma gandesc sa il invat pe al meu 2-3 cuvinte elementare la inceput sa stiu ce vrea.
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
CamiM spune:
Salut si multumesc tare mult pentru vorbele frumoase..

- sunteti tare dragute. ca sa fie insa treaba treaba dupa tocmai ce ma laudasem ce fete mari si cuminti suntem noi Sabina a luat un virusel de 24 de ore asa ca ne-am batut cu el (febra, varsat, etc) acum e bine dar eu sunt capiata de somn.. si culmea e ca acum nici nu pot sa adorm.
Alra felicitari pentru bebelina si sa va traiasca papusicile.. sunteti tare frumosi..
Socrate din cate stiu eu povestea cu limbajul semnelor e ca bebeii invata mai repede si mai usor anumite semne( decat sa spuna cuvinte) si te poti intelege asa mai repede si mai simplu cu ei. Eu nu am pus mare efort in asta dar nici nu a parut sa mearga asa simplu cu Sofia, mai repede comunicam prin anume sunete + semne pe care le facea ea si in timp stiam care ce inseamna. "Mmmm" spus cumva insemna "mi-e foame" altfel mai prelung si mai nervos "mi-e somn" si tot asa.
Pentru sign language mai multe info uite www.signbabies.com/" target="_blank"> aici siwww.babies-and-sign-language.com/" target="_blank"> aici
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
gabitzam spune:
Socrate, cauta pe net pe undea unde poti descarca filmuletul www.babyeinstein.com/en/products/product_explorer/?product=62576&state=category&subState=dvds" target="_blank">"Baby Einsten - My first Signs". Acolo este exemplificat prin imagini cam toate semnele elementare (mama, tata, mancare, apa, joaca, somn, etc). O sa incerc sa-l postez eu pe undeva, dar e cam maricel si nu stiu daca reusesc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daria_Ioana spune:
Buna Dimineata!
Eu am ramas cam in urma cu discutiile.
Trebuie sa citesc un pic din urma si sa revin.
De vreo 3 zile parca nu mai imi ajunge timpul.
Sper ca totul e bine cu bebeii si mamicile.
Adriana_78 spune:
Laura, Lara a cazut de pe casuta aia a ei de catarat, cam de la 1,5m. direct pe spate, pe parchetul din lemn - nasol. S-a mai lovit ea la cap, da niciodata n-a vomat.
Da, e bine.
maine avem serbarea
Adriana
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CamiM Salut si multumesc tare mult pentru vorbele frumoase.. ![]() ![]() - sunteti tare dragute. ca sa fie insa treaba treaba dupa tocmai ce ma laudasem ce fete mari si cuminti suntem noi Sabina a luat un virusel de 24 de ore asa ca ne-am batut cu el (febra, varsat, etc) acum e bine dar eu sunt capiata de somn.. si culmea e ca acum nici nu pot sa adorm.Alra felicitari pentru bebelina si sa va traiasca papusicile.. sunteti tare frumosi.. ![]() Socrate din cate stiu eu povestea cu limbajul semnelor e ca bebeii invata mai repede si mai usor anumite semne( decat sa spuna cuvinte) si te poti intelege asa mai repede si mai simplu cu ei. Eu nu am pus mare efort in asta dar nici nu a parut sa mearga asa simplu cu Sofia, mai repede comunicam prin anume sunete + semne pe care le facea ea si in timp stiam care ce inseamna. "Mmmm" spus cumva insemna "mi-e foame" altfel mai prelung si mai nervos "mi-e somn" si tot asa. Pentru sign language mai multe info uite www.signbabies.com/" target="_blank"> aici siwww.babies-and-sign-language.com/" target="_blank"> aici Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008![]() |
Multumim mult, multa sanatate

Daria_Ioana spune:
Am citit din urma, dar tot mi-e imposibil sa fac un conspect.
Eu am unele zile , ca cea de azi , cand mi-e atat de somn incat ma gandesc numai la ora de culcare care va veni diseara.
Azi noapte m-am trezit la Darius de 7 ori ,iar la Cassie de vreo 4 ori.
De la 4 dimineata nu am mai adormit deloc.
Imi pare rau ca nu pot face nici un conspect,dar uit ...parca am o ceata pe creier.
Vorba lui Miss, functionez pe pilot automat.
socrate spune:
Neata, azi dau cafeaua.
Multumesc frumos fetelor pentru info legat de sign languages. O sa incerc sa caut de unde pot descarca ce mi-a indicat gabitzam dar poate gaseste si ea o solutie, eventual cand ne mai vedem.
Copilul a avut inca o trezire la 1 noaptea, vad ca a devenit un obicei. Am reusit sa il adorm fara sa il iau cu noi in pat, tati deja cedase, cica ia-l aici. I-am desfacut aparatorul de pat sa ne vada, pana la urma a adormit. A primit ieri o jucarie de la nasul sau din Germania, un catel de plus, care are un modul sonor cu sunete din burtica si l-a linistit simtitor.
Miss vroiam decat sa iti spun ca eu cred ca cea mai buna abordare pentur a adormi/hrani copilul este cea pe care mama o considera potrivita. Nimeni nu cunoaste copilul tau cum il cunosti tu. Daca tu consideri ca el se simte mai bine langa tine e ok. Cand o sa crezi ca tb sa stea separat e ok. Eu l-as muta din camera daca as avea unde, pentru ca am convingerea ca noi il deranjam mai mult decat el pe noi. Dar nu am unde iar in sufragerie nu vreau inca ca e cam racoare fata de dormitor.
Eu am abordat asa si diverificarea i-am dat din start 2 mese, le-a acceptat foarte bine, era clar ca asa vrea.El a dat semnalul si pentru a 3-a masa.
Cat despre carti si instructiuni, ce sa zic. Ieri l-am lasat sa demoleze CD-urile ca era frustrat ca a ajuns acolo si l-am luat in ultimul moment asa ca am zis sa aiba si el senzatia de reusita. Dupa aia le-am pus la loc impreuna, i-am zis ca nu e voie sa le demolam si sa le bagam in gurita, i-am dat o alta jucarie si gata. Dar nici sa il frustrez mereu, ca mi-e ca o sa creada ca degeaba munceste ca tot nu ajunge la ce vrea.
Ca e bine, ca e rau, nu stiu.Vom vedea.
Adriana imi pare rau ca a cazut mititica, cred ca te-ai speriat rau.
Alysh spune:
Asa fac si eu, Socrate, il las sa exploreze cam tot ce-si doreste. Daca are chef sa puna mana pe o carte si s-o rasfoiasca il las, daca are chef sa puna mana pe intrerupatorul de lumina il las, sa traga de carusel, sa bage in gura telecomanda.....macar un pic il las sa vada cum e. Vreau sa-i satisfac aproape orice curiozitate. Pe mine m-a socat asta vara in parc o mamica sau bona, nu stiu ce era: statea pe bancutza iar copilul la cativa metri se juca. Non-stop, dar nu stop ii facea observatii: nu pune mana pe nisip, nu baga jucaria in gura, nu te duce incolo, nu veni incoa, lasa fetitza in pace.........moaaaaaama, imi venea s-o bat. Sa-i zic: lasa femeie copilul ala liber ca la 25 de ani o sa te intrebe daca are voie sa mearga la WC!
Asaaaaaaaaaaaa, eu am venit de la posta, un car de nervi, tot nu mi-a venit indemnizatia, astept de atatea luni, de la Directia de munca mi-au spus ca vin luna asta si o sa primesc 43 de milioane. Astept pana marti, miercuri sa vad daca nu-i primesc luna asta fac reclamatie de-aia nasoala. Am o pila la Avocatul Poporului si o sa-i fac sa le tzatzaie curu'. Nu sunt genu', dar sunt prea frustrata ca nu puteam sa fac nici un cadou. Noroc ca tati s-a tinut de cuvant si mi-a dat banii ca am slabit, ca altfel muream de oftica.
Ah , si Vlad iar noapte buna, o singura trezire pe la 4.
Vlady
Andrada79 spune:
Reallaura eu costumasul l-am comandat prin tipa asta care a facut anunt pe DC ca vinde costumase de Craciun. L-am comandat pe 25 noembrie si mi-a venit luni! M-a costat 54 ron cu tot cu taxe postale! Uite adresa danielcarstea@yahoo.co.uk daca vrei ceva le scrii! 
Elenuca azi am vazut mesajul. Este ok astept sa imi dai mailul tau!