Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
ca_eric spune:
neata si la noi...acum e dimi la noi...hihi
uram 

pt toti sarbatoritii nascuti intr-o zi de 16. la mulkte multe lunitze.
nicolefrumos tort...iiuu ce as mai baga si eu destele....tare aratos..ce avea deasupra?
simonacipbucuram ca mati e mai bine , dorim la fel si azi si de acum inainte
simonixfrumoase poze cu robertel
raluinsonatosire grabnica la tudorel..
alrafelicitari si frumoasa povestea lui nicole in poze...sa iti traiasca printesa
e tare dulce si nocole si sora ei, laura
missvreau sa te intreb ca vad ca ai amintit de cele 26 de sapt? dc sunt temute? ce se mai intampla... ca noi avem imediat 25 sapt. si am mai vrut sa te intreb la ce folosesti ceai de fenicul ca a scris doloress ca e pt lactatie. tu ai zis ca ii dai ceai la david?
sper ca am inteles bine...daca nu.. 
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
cat despre finger food cum ii zice aici, adica mancare maruntita... nu blender, pisata si taiata marunt, aici se recomanda dupa 8 luni. am trimis pe mailul comun un docum wholesomefood, care explica cand trebe introduse alimentele maruntite. intre 8 si 10 luni.
in ceea ce priveste dintisorii inca nu avem, dar bagam tot in guritza, in special destele, ca alea sunt cele mai bune...
si balosim la greu...tot e ud in jurul gatului. m-am uitat la gingiute si sunt umflate in dreptul caninilor de jos, poate sa iasa prima data caninul???
am mai citit despre calatoriile cu bbeii..eu una ma tem, eu merg si vin de la lucru cam 45 min dus-intors pe zi..deci cam 1 ora jumate cu trafic cand ninge...cam 2 si va spun ca uneori e greu, alteori doarme tot timpul...dewpinde..si noi ne-am gandit sa mergem in excursie in hawaii...dar cu avionul si cu escale..ma cam tem,, asta dupa 10 luni sau 1 an...desi asa as vrea si eu putina liniste si o vacantza....
mai nou mi se trezeste noaptea odata si dimi ...nu stiu dc...
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
cat despre kg in plus..si eu ma chinui s a dau jos, aveam 48 kg inainte de sarcina, am avut 63 la nastere si acum am 55, vreau sa ajung macar la 53 daca nu la 50..dar nu pot...si mai am putina burta....
, m-am apucat de abdomene..dar inca nimik...
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Lorich spune:
'neata ..hihihi am atipit langa Robert
Miss ne-am confruntat si noi cu asta cu somnul, dar din experienta am vazut ca cu cat doarme mai mult ziua, adoarme si papa mai bine seara si invers; la carte zice sa nu doarma mai mult de un pranz, adica 3 ore, dar n-am experimentat un asa somn ziua. Pup, citescc acu articolul, baga somn mare noaptea asta, da?
Ylari eu sunt cel mai neinteresat om din lume referitor la alcool. Mai stii pe cineva sa nu bea nici sampanie de Revelion?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
stefany_p spune:
zi buna, noapte buna...nu stiu cum de tace..in fine, sa nu ma mai mir![]()
fetelor, cand va aud cu 50-60 de kile imi vine sa ma iau la palme...si pe Alysh s-o traga cineva de nas daca se mai plange ca-i grasa,,,
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
ne-am adunat si noi pe acasa, dupa-amiaza am fost intr-o vizita la un baietel, mult mai bine si frumos, ca ieri am fost in vizita la spital, ca Lara s-a dat cu capul nasol de parchet, si apoi a vomat ... asa ca rapid la Grig. Alexandrescu.
Nu are nimic, slava Domnului!
Mereu ma gandesc la cuvintele lui Gabitzam "cresterea copiilor e in parte bucurie, in parte razboi de querila" - parca asa sunau.
Cat ii iubeste, cat de dragi iti sunt si cat de usor pot sa-ti franga inima, cand ii vezi bolnavi, raniti, pe pat de spital etc.
Off, sa fii mama nu e usor!
noapte buna
Adriana
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric nicolefrumos tort...iiuu ce as mai baga si eu destele....tare aratos..ce avea deasupra? Mami de Eric 30.06.2008iubirea si viata noastra |
Ca eric- tortul este de biscuiti, iar pe deasupra este o crema cu galbenus de ou (cred!!!), dar e super la gust
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
gabitzam spune:
Adriana, si pe mine m-au izbit cuvintele acelea cand le-am citit pe undeva pe net, si mi le-am pus drept motto, ca tare sunt adevarate
Andrei a tras si el o cazatura de pe un taburet, de s-a lovit la fund si o mareata cazatura in cap, ca si Lara, pe parchet. Dar se pare ca are capul tare
Frate, nu asculta, imi racesc gura tipand "Andrei, nu mai sari ca o sa cazi". Credeti ca se invata minte? Nu, dupa 15 minute sarea iar.
Miss, mi-am pus bookmark la pagina cu dormitul si patul, sa studiez problema.
Ylari, ufff, cu maseaua aia... Sper sa te refaci repede.
Mi-au venit hainutele de la Mark&Spencer. Ce-mi plaaac! Sunt super, material fin, imprimeuri dragalase
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Un ultim mesaj inainte de nani
Elenuca

Miss, nu reusesc sa deschid articolul, nu stiu de ce. Vreau sa-ti spun ca eu ca si tine n-as putea inchide un oki in alta camera...Imi place sa am totul sub control, sa deschid okii si sa vad ce-i cu el imediat..
Adriana, oof, biata Lara..si intr-adevar biata mami ei..Bine ca nu a avut urmari!!
Ca-eric, nici nu stiu ce sa-ti urez...sa fie dintii motivul trezirii noaptea sau nu...Dar mai bine iti urez sa nu se mai trezeasca deloc.
Ylari biata de tine, eu nu stiu despre buretelul respectiv, poate stie Sis. Mie mi-a facut Bogdan 2 extractii acum 2 ani si mi-a pus tifonele dintr-alea cu care lucreaza ei si sa le tin pe locul extractiei.Nici nu puteam vorbi. Asa mi s-a oprit singerarea
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Gabitzam, pupam si capsor de Andreiut..parca cunosc scena...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."