Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorich spune:
Simo sa repete analiza in enspe laboratoare; dar daca Ig-ul ala are arata prezentul nu stiu care e, daca ala e pozitiv stiu ca se face intrerupere. Doamne ajuta sa nu fie cazul!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Nicole1980 spune:
Oau, si eu as bea un sheridan’s, e super bun…este una dintre cele mai fine bauturi create special pt dame…
Aaa aseara nu am dormit. S-a trezit de cateva ori tipand si cu mana la gurita. Abia la 5 a adormit bine pana la 10. Eu sunt rupta nu stiu daca mai apuc sa dorm vreun pic.
Simoncip – ia-ti o cutie de galactogil perioada asta, crede-ma …face minuni…si vei avea laptic chiar daca nu mananci prea mult.
Alra – sa va traiasca cele 2 minuni din viata voastra
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
simonacip spune:
Lorich, da stiu ca-i nasoala asta intr-adevar. Am sa-i spun sa repete analiza, la asta m-am gindit.
Nicole, exact la asta ma gindeam acum. Miine merg sa-mi iau galactogil. Mama, abia acum imi dau seama ce diferenta este intre a minca proteine, etc si a nu minca aproape nimic( si sustineam ca lactatia nu tine cont de alimentatie
). Ieri dupa 5 ore m-am muls si aveam 120 din ambii. Iar azi, acum, adineauri am terminat, au iesit doar 65...Dim ambii

Cred ca o sa ma mulg de mai multe ri pe zi, asa la 3-4 ore..Numai ca sunt terminata, nu stiu cind. Acum bb doarme la mine pe picioare, dc il las se scoala si tb sa stam numai unul linga altul, sa-l tin in brate...OOf, e foarte dificil. Macar de am putea iesi 2 ore pe zi, la o plimbare, as resimti altfel lucrurile...Dar sa se faca el bine si in 2-3 zile sper sa iesim.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Micaela06 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
![]() ![]() ![]() ca mami de Robertica.Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
in concluzie, ciorutele sunt frumoase foc

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara...
chinabulina spune:
simonacip, sar'na de raspunsul cu draftul, il prind de urechi, nu-mi mai scapa ![]()
monik, am si eu niste amici care n-au inchis un ochi pana ce n-a facut pustiul 2 ani. acum are 5 1/2 si e un copil perfect normal...
alra, superb!!!!!!!! mi s-a facut pielea de gaina de emotie 
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Uraaaaa ne-a venit si noua costumasul de Craciun. Este superb si imi place si materialul si faptul ca e intreg, adica cu totul. Va spusesem eu ca l-am comandat de la o tipa care a dat anunt chiar pe site-ul DC si binenteles m-am uitat pe eticheta si am vazut de unde le comanda va dau si voua linkul: http://www.clothingattesco.com/kids/baby-toddler-boys.html Cel de elf am zis ca il comandam la anul!!!! Sunt nebuna de ja ma gandesc la anul Mi-a trimis mail acum ca daca vreau sa comand tot prin ea hainute de la Mothercare,Next,H&M ,Primark! |
Super pont, o sa comand si eu . Sa-l poarte cu placere si sa faceti pozici !
Dragutza, iti dadusem un pm, ai apucat sa-l vezi?

Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
mihaser spune:
salutare!
deci va amuzati pe seama mea..da!![]()
micaela nici eu nu mai vreau operatie...dar rezultatu` l-as vrea daca e super
Nu mai am curaj si ptr operatii estetice nici daca mi le face gratis! Push up-u sa traiasca si lumina stinsa!![]()
Cu jobul...mi-am laut adio...de aia beau atata vin!![]()
Simonix cica si in Suedia tot asa...se brunetesc pe capete! E foarte tentant ceea ce nu prea poti avea usor...asa si asiaticii vor europence, etc
Fug sa vad pozele Alrei!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra povestea nasterii lui nicole in imagini http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!958/f7e22319c7daa4b3!959?ct=photos&sa=26440406 ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
DEMENTIAL!!!! Sa te bucuri de copiloii frumosi si sanatosi! Iar ma oftic ca traiesc in romanika, fraaate cand vad ce spitale de nota 10 exista pe lumea astaaaaa...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Daviducul a dormit peste 2 ore dupa masa de pranz (succesul diversificarii), sper ca diseara sa reziste mai mult si sa ne lase si pe noi sa dormim mai mult... Ieri si alaltaieri l-am trezit noi dupa aproape 2 ore de dormit dupa-amiaza, in ideea ca dupa aia nu mai doarme noaptea, dar el cand colo a dat semne de oboseala si mai repede, deja de la ora 19, asa ca va dati seama ca la 22:30 era iar treaz si plangea... a stat Bogdan in prima parte a noptii cu el, dar mie nu mi-e bine asa, nu pot sa adorm linistita in camera cealalta si pace... mai bine adorm cand e David langa mine, atunci stiu ca sunt eu acolo si nu stau cu frica trezirii...
Azi noapte am adormit prost si la ora 0:30 deja eram chemata la datorie. L-am alaptat pe David, nu a adormit, i-am dat si al doilea san, nici asta nu l-a rapus (ca dovada ca NU ii era foame!!), atunci l-am luat langa mine sub patura, cu corpul pe o parte lipit de mine si cu capsorul pe bratul meu... A adormit imediat si a dormit asa 2 ore, pana mi-am tras eu putin bratul amortit de sub el... Apoi l-am pus in partea cealalta, exact aceeasi poveste...
Spre dimineata am reusit sa-mi trag bratul de sub el fara sa-l trezesc, dar – blestem – aveam eu nasul infundat si cand mi l-am tras de cateva ori l-am trezit pe pui si evident ca a inceput iar sa macane... Acum nu mai doarme decat lipit de noi. Suntem ce-i drept in plin puseu, avem 25 de saptamani si o zi si deci ne apropiem de temutele 26 de saptamani... e mai marait ca oricand, nu vrea decat in brate...
Am descoperit un site f.f.f.f. interesant, al www.drjaygordon.com/development/index.asp" target="_blank">Dr. Jay Gordon. Tipul asta are niste idei extraordinare, mi-a placut mult.
Cel mai bun articol, Changing the sleep pattern in the family bed, in care te invata cum sa-l dezveti pe bebe de alaptatul noaptea SI precizeaza printre altele ca nu este bine sa incepi cu chestia asta inainte ca bebe sa aiba UN AN, este www.drjaygordon.com/development/ap/sleep.asp" target="_blank">AICI. Jos palaria pentru acest approach, care mi-a confirmat multe sentimente si m-a ajutat sa-i mai inchid gura si lui Bogdan, cu „solutiile“ lui de barbat 
De alcool nu vreau sa aud, nu mi-a placut nici inainte si nici acum. Singurul meu pacat (da' ce pacat) este ciocolata
Dar cui ii place Sheridan sa incerce mai bine Bailey’s, ca ala e mama lor ![]()
Simo, in continuare sanatate multa lui Mati!!!
Am vazut tort frumos facut de mami Nicole Daviducului ei, am citit cu zambetul (amar) pe buze despre noaptea lui socrate,
(citeste neaparat articolul lui Gordon!!!), despre noaptea mai buna a lui Alysh,
(la cat mai multe) despre solutia magica (hartia igienica) oferita de sotul lui mihaser
.
La chestiile de blenduit versus bucatele nu ma bag, ca noi abia azi am mancat pentru prima oara piureias de morcovi cu dovlecel (zucchini) si i-a placut mult lui David.
Am mai citit ingrozita despre prietena lui monik16, Doamne feri si apara de asa ceva, chiar ca noi tre’ sa le pupam piciorusele bebeilor nostri!!! Si David e sperios, dar eu cred ca majoritatea bebeilor foarte atenti si care asimileaza tot si carora nu le scapa nimic sunt asa... cel putin asa imi place mie sa cred in modestia mea de mama a celui mai frumos si destept bebe din lume...
Ureaza-i prietenei tale de la noi nervi de otel si MULTA PUTERE!!!! Exista o carte (e si pe serverul comun cu carti - vezi prima pagina) cu titlul "The no cry sleep solution", poate vrei s-o descarci pentru prietena ta, n-am citit-o, dar titlul suna promitator, nu? Macar sa incerce...
Luminel, esti o fericita daca printesa ta te trezeste doar o data pe noapte, eu visez la asa ceva... Doamne, macar 4 ore legate sa apuc si eu sa dorm pana face un an... oare or fi sanse?
alra, mi s-a pus un nod in gat de emotie vazand pozicile tale
Inca o data felicitari si toate cele bune, sa fiti fericiti toti 4!!! 
Micaela,
da, da, si mie tot „ciorutele“ imi plac, nu mi-au placut niciodata blonzii spalaciti cu ochi deschisi la culoare, noroc ca David ii are albastri intensi, ca cerul, iar parul i se va inchide...
Simonix, eu cu suvitele blonde aveam mereu parte de ochi beliti cand spuneam pe aici acu’ vreo 10 ani ca sunt romanca; ei probabil asteptau vreo tiganca din aia cu 5 fuste una peste alta, cu parul negru ca smoala, si comentau ca nu arat a romanca, dar cand ii intrebam cate romance au cunoscut la viata lor, reiesea ca nici una
Ei, acu' e si Romanica in UE, nu mai suntem priviti chiar asa chioras... ![]()
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
YLARI spune:
Deci: Buna fetelor.
Eu vin de la... dentist, ati ghicit. Mi-a scos maseaua aia care m-a omorat in sarcina si odata cu ea a iesit si superinfectia de la radacina ei, bleah... Bine ca am scapat de ea, dar mor ca ma doare (a trecut anestezia) si sangereaza ca la balamuc... auzisem ca exista un burete care ajuta la oprirea sangerarilor de dupa extractii. cunoaste cineva?
Luminel,
tie si Cristianei, ce mare si frumoasa s-a facut... Sincer parca nu mi se mai pare asa de mare asemanarea...
Mihaser, Micaela, si io tare as vrea tzitzi mari dar ca si voi, n-am coraj... Lasa ca parca au mai crescut si ale mele de cand cu Eva...
Simonix, ce mai vremuri de diva ai trait si tu prin Polonia, de aiai iti arde sa te intorci la ei, ha?
Oooof, clar ca nu mai am memorie... nu stiu ce vroiam sa mai scriu... Va pup ca sunt varza cu carne, ma seaca la suflet ... locul asta in care am avut maseaua asta handicapata, ca si scoasa si tot nu ma lasa in pace, of...
Aaaa, cleo, Laura, parca i-as amana Prevenarul... Sa vorbesc cu sotul. Dar asta o sa zica "Pai io stiu? Facem cum zici tu" 
Ooooof...
Si lui Nicole vroiam sa ii mai spun ceva dar am uitat...
Si lui Alysh si Lorich, rusinica ptr ca nu l-au cunoscut pe prietenul nostru Sheridan pana acum. Va rog sa va informati stzii sa va faca cunostinta cu el.
Si lui Monik, vai saraca prietena ta, biata de ea cat o compatimesc cu bebe hiperactiv... Fi-mea seamana cu ta-su, ar dormi... O data am trezit-o
si ii cadea capul copilului de somn, adormea la loc, am si filmat-o, am ras de ea intr-un stil.....
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png