LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

stancutsa si aurelcris... o intrebare , de fapt doua: le ies fetelordinti? sunt bolnavioare? atunci cand plang mergeti sa le vedeti imediat? orishicum: daca nu sunt bolnave, nu le ies dinti, si trezirile se repeta constant la 12-3_6 e clar, cel punbti pt mine ca greseala se petrece in mom in care interveniti. am mai spus-o si o repet, nu inseamna ca daca lasati copiii sa planga pana invata sa adoarma din nou, sunteti rele, sau mame insensibile, dar nu intotdeauna ce vreti sa faceti ca mame grijulii e si bine pt copii. trezirile dese corespund vagoanelor de tre...; va mai amintiti? trebuie sa invete sa adoarma, si cu cat le oferiti stimulente gen lapte, apa si tsitsi in timpul noptii... cu atat va prelungiti sansele la nopti fragmentate pana cand vor fi capabile ele singure s amearga sa-si ia din frigider ce vor... si nu glumesc. trebuie doar un piculet de curaj din partea voastra. daca nu reusiti sa rezolvati pb cat mai e timp... nu as vrea sa fiu pe langa voi cu tensiunea sarbatorilor si nopti nedormite in combinatie...

Miri, la noi trezirile nu sunt regulate, ci haotice...in noaptea asta doua, maine cinci...nu stiu niciodata ce o sa se intample. Eu ma duc repede-repede la ea cand plange, tocmai ca sa NU apuce sa se trezeasca. O iau in brate si in cateva minute o pun la loc adormita. Daca insa se trezeste de-a binelea, e naspa, dureaza in jur de doua ore pana sa prinda urmatorul "vagon" de somn...Atunci e cel mai greu. La noi asta se intampla de vreo doua, sau poate trei? saptamani. Eu o pun pe seama dintilor, dar nu exclud nici alte cauze (foamea ar fi urmatoarea, dar e doar o ipoteza).

Asta la un copil care stia bine-mersi sa adoarma singurica, si ziua si noaptea. Am avut atatea nopti dormite snur, sigur e ceva nou in peisaj.
De plans pana se invata, eu nu pot...Pur si simplu ma ingrozeste ideea unei nopti cu urlete. Prefer sa sar repede sa o linistesc.

Asta deocamdata. Daca chiar imi ajunge cutitul la os, poate o sa aplic si metode mai radicale, dar acum chiar nu ma simt in stare :-)

Eu nu-ti sar in cap, cry-it-out este o metoda de dresaj, mai sunt si altele, fiecare din noi aplica ce crede potrivit, ce poate mai ales. Pusici familiei belge, sper ca totusi Mosul va fi generos, in cele din urma!!! Cu asa copii cuminti?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara.
Noi azi am fost la Carrefour, suntem obositi (eu, tati si Ioana)..Ioana a dormit in masina cand ne-am intors am pus-o in patut si acum doarme..e franta de oboseala.

Am reusit sa citesc..
creata2008 http://good-times.webshots.com/photo/2076923690104142649sTMFui , de aici incep pozele (sper sa mearga), vom face poze si cu noul LOGAN, sapt viitoare il avem, ieri l-am achitat...
Am vazut poze cu Ozi si Tudor , foarte frumoase ..aa imi pare rau pt tine grati.ela insanatosire grabnica.
Ati vb de bb care se trezesc noaptea..si Ioana azi dimineata s-a trezit la 4:30, i-am dat ceai..ma gandeam ca ii era sete..(a fost cald in camera), dupa 5 min maraia..i-am facut 210 ml de lapte..l-a baut pe tot..si tot maraia..am dat-o si cu Calgel si a adormit in 5 min.
Sa vedem in seara asta daca se trezeste..azi cand am plecat in Carrefour a tb sa o trezesc (ne-a dus cineva cu masina)..de mancat nu prea a mancat:dim 240 ml de lapte, iar in Carrefour i-am dat cartofi cu putina carne de pui (f putin) + 100 ml de lapte si 3 biscuiti..asa ca sper sa nu se trezeasca la noapte..

Sa felicit si eu sarbatoriti inainte de culcare:

TUDOR, ERIC, ALEXIA, ROBERT, SONIA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 24 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luca Iris sa cresteti mari, sanatosi si fericiti si sa aveti o viata plina de iubire!

Grati sanatate muuuulta! ce ghinion, sa faci otita!
LalaD sar'na, deci sa nu ma agit prea tare daca nu vrea sa adoarma dupa amiaza.
Alina felicitari pt noul Logan! Sa-l stapaniti sanatosi si fara evenimente nasoale!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Stancutza si Emma a avut o perioada de cateva saptamani bune cand se trezea noaptea, uneori de 2 ori(si atunci eram norocosi) alteori de 5 ori. Am zis ca sunt dintii, apoi burta, apoi obisnuinta, apoi au plecat ai mei si a trecut cu noua bona si trezirile au devenit din 40 in 40 de min si atunci mai aveam un pic si eram in pragul disperarii(nu adormea decat la san). Asa ca am zis ca trebuie sa ii scot mesele de noaptea si prima noapte a incercat sotul meu sa se duca sa o culce dar plangea din tot sufletul si n-am rezistat, asa ca aproape toata noaptea am stat cu ea in brate, dar nu i-am mai dat sa suga, de fiecare data ii dadeam apa. Urmatoarea noapte s-a trezit de cateva ori dar am zis ca o las 5 minute inainte de a fugi la ea si surpriza, dupa 3 minute de mormaieli adormea la loc, urmatoarele nopti nu o mai auzeam decat de max 2 ori. Acum avem o saptamana de somn neintrerupt de la 8 la 7:30 si toti trei suntem mai calmi si mai bine. Si eu faceam ca si tine la primul semn ma duceam la ea(ziceam eu sa nu apuce sa se trezeasca de tot), o luam in brate, pus la san, apoi pus cu grija in pat. De fapt eu cred ca o trezeam prin toate astea, alta explicatie nu am. Nu zic ca e o regula universala, dar poate si la Sofia e tot asta. Nu sunt adepta lasatului sa planga si cred ca eram chiar opusul, cum maraia putin fugeam la ea, ajunsesem sa nu ma mai culc pentru ca imi ziceam "la ce bun, in 40 de minute ea o sa se trezeasca din nou". La noi intotdeauna problema a fost somnul de ziua si mai nou daca sta cu noi acasa nu mai vrea deloc sa doarma, cu bona doarme de 3 ori pe zi (cate 40-50 min ce-i drept, dar sunt 3 si la ore cat de cat fixe). Pupici si Sofiei sa vina Mos Ene pe la gene si sa stea toata noaptea.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

LUCA
IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze. ma asteptati pe mine sa fac un capitol nou, asa-i? va poftesc la o si la capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130985

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput