Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Neata mamici si bobocei,

am o intrebare la voi, pitica mea de vreo 4 zile mananca destul de des, insemnand la 2, 5 ore maxim urla de foame insa nu termina intotdeauna biberonul.Daca incerc sa ii dau pana la final face urat iar dupa 1 ora deja tipa iar de foame. Ma chinui sa o tin ceva mai mult pana ii dau iar sa pape dar plange si isi aduna picioarele la piept si scanceste de imi rupe inima.

Aveti idee, poate fii de la lapte? Ii dau Nan 1 si ma gandesc ca poate nu ii mai ajunge formula asta, nu mai este hranitoare. Nu mai stiu ce sa-i fac sa se simta bine. Mentionez ca ea creste iun greutate chiar daca nu mananca cat zice dr. , adica in jur de 120-150 ml pe kg/corp. La ea media este de 80-100. Acum are 6200 gr si 64 cm. ceea ce inseamna ca e peste medie si totusi nu se simte bine.

DAca ma puteti ajuta cu sfaturi va rog mult sa imi raspundeti, fiindca noaptea trecuta a fost iar un chin si acum e la fel, si mi-e groaza sa am iar o zi si o noapte cu plansete si fara somn.

VA pupic

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Clau, mie imi suna a colici ceea ce povestesti tu. Prea multe idei nu pot sa-ti dau decat: sab in fiecare biberon, ft bine eructat dupa fiecare masa si tinuta pe burtica sa scoata aer. A si obligatoriu ridicata sa eructeze de 2-3 ori in timpul mesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nerantula acum am citit ca faci ceva analiza la laptik, sa ma tii si pe mine la curent cum si ce e. Eu am incercat aici sa intreb daca se face asa ceva si nu am primit nici un raspuns satisfacator de la centrele de analiza.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Si eu tot de la Tigex am video-interfon, insa nu interfereaza cu wireless-ul sau microundele ..

Am fost dimineata la doctor: bilantul nu e stralucit, dar nu e nici rau: avem tot 62cm, ca si luna trecuta, deci ori a masurat gresit la 2 luni, ori n-a mai crescut deloc luna asta - eu merg pe prima varianta. In greutate am luat in luna a treia doar 450gr, i-a facut hemoglobina, a iesit ok, la mine insa e ceva colesterol peste limita, respectiv 230, asa ca intru la regim . Nu inteleg de ce e maricel, ca eu chiar nu mananc gras, dar ... asta e!
In plus, datorita atopiei lui bebe, trebuie sa mai elimin din alimentatie citricele , laptele , si inca alte cateva chestii, neimportante. Bebe se irita mult la gatut si axile, e tot timpul rosu, si mi-a indicat o crema cu hidrocortizon (again!), iar am zis pas, am promis ca-l spal de 3 ori pe zi local si nu ajungem la eczeme, numai sa nu bagam creme cu hidrocortizon!
Are si o inflamatie la putulica, trebuie sa facem analiza urinei, sa nu fie vreo infectie, sper sa nu!
Mi-a luat si o proba de lapta sa o analizeze, sunt curioasa ce inseamna asta, poate sa nu ia in greutate bine din cauza laptelui .. ceea ce mi se pare posibil, avand in vedere ca el mananca destul totusi.
Altceva ...e cam palid, nu stim de ce
Si e foarte temperamental (rasfatat, in varianta Culcer!), lucru pe care nu-l pot contesta, de altfel ...
cam atat despre noi, la 3 lunite

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Si Edi e iritat la gat, adica e rosu, chiar astazi am sa o intreb pe doctora cand mergem la vaccin cu ce sa-i dau. Ia sa citesc si eu despre hidrocortizon ca ma facusi curioasa. Are efecte negative? Si ce crema ti-a recomandat?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Si eu tot de la Tigex am video-interfon, insa nu interfereaza cu wireless-ul sau microundele ..

Am fost dimineata la doctor: bilantul nu e stralucit, dar nu e nici rau: avem tot 62cm, ca si luna trecuta, deci ori a masurat gresit la 2 luni, ori n-a mai crescut deloc luna asta - eu merg pe prima varianta. In greutate am luat in luna a treia doar 450gr, i-a facut hemoglobina, a iesit ok, la mine insa e ceva colesterol peste limita, respectiv 230, asa ca intru la regim . Nu inteleg de ce e maricel, ca eu chiar nu mananc gras, dar ... asta e!
In plus, datorita atopiei lui bebe, trebuie sa mai elimin din alimentatie citricele , laptele , si inca alte cateva chestii, neimportante. Bebe se irita mult la gatut si axile, e tot timpul rosu, si mi-a indicat o crema cu hidrocortizon (again!), iar am zis pas, am promis ca-l spal de 3 ori pe zi local si nu ajungem la eczeme, numai sa nu bagam creme cu hidrocortizon!
Are si o inflamatie la putulica, trebuie sa facem analiza urinei, sa nu fie vreo infectie, sper sa nu!
Mi-a luat si o proba de lapta sa o analizeze, sunt curioasa ce inseamna asta, poate sa nu ia in greutate bine din cauza laptelui .. ceea ce mi se pare posibil, avand in vedere ca el mananca destul totusi.
Altceva ...e cam palid, nu stim de ce
Si e foarte temperamental (rasfatat, in varianta Culcer!), lucru pe care nu-l pot contesta, de altfel ...
cam atat despre noi, la 3 lunite

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Felicitari pt puiut sanatos , pt iritatii pot sa-ti recomand ce folosesc eu, si anume Triderm pt 2-3 zile. La noi trece de fiecare data.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Si David e rosu la gat la si la axile si dupa fiecare baita insist cu crema in zonele astea. Din pacate noi la bilantul de trei luni nu mergem pe 27 ca e inchis cabinetul, abea pe 4 ianuarie o sa putem merge. Din aceasta cauza nu putem face nici Rotarixul la 3 luni, il vom lua la 4 cand facem si vaccinul. Am fi putut sa il luam pe 4ianuarie dar tinand cont ca avem botezul pe 10 ne-am hotarart sa amanam ca sa nu apara vreo reactie tocmai atunci.

Clau sunt de acord cu ce a zis Nadina, ca e posibil sa fie colici. La fel te sfatuiesc si eu. Sab la fiecare biberon si tinut bb la ragutza de 2-3 ori. Acum 2 seri David nu a scos aerul la 2 mese consecutiv cu toate ca l-am tinut cate 15minute dupa fiecare masa. As fi zis ca nu e nicio problema, ca e deja mai mare si nu o sa avem probleme, dar la masa de seara, adica a treia fara scos aerul a facut o criza de burtica ingrozitoare. A urlat saracutzul 1 ora si se scremea si mi se rupea sufletul. Apoi l-am mai tinut sa scoata aerul, cand s-a mai linistit, si a adormit ca un ingeras dupa ce a tras una de era sa ma zboare Sper sa nu mai planga si sa aveti o zi mai linistita

Le: Nerantula pentru vestile bune.

Aly i-am trimis un mesaj Carlei, astept raspunsul. Sper ca sunt bine si va anunt cum imi raspunde.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

La bb meu i-a aparut pe fata niste bubite rosii si care se usuca acum si se aduna sub forma de pete rosiisi uscate.
Nu stiu ce poate fi ca deja le are de aproape doua sapt.

Simondina cate luni are bb tau ?daca are aproape 2 spune-mi te rog cati ml mananca intr-o zi si la ce intervale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza..de fapt si restul fetelor....facem album cu tema:Craciunul? Sau pur si simplu un album cu toti bebicii?

Ma bag la facut capitol nou pana va ganditi

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul nou va asteapta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza..de fapt si restul fetelor....facem album cu tema:Craciunul? Sau pur si simplu un album cu toti bebicii?

Ma bag la facut capitol nou pana va ganditi

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Pai ma gandeam cu tema Craciunul !!! Ca e primul lor craciun Pe fundal vor fi poze cu Craciunul si ca melodie , la fel.
Chiar , va rog sa imi trimiteti cele care aveti cateva variante de melodii animate , nu lente, de craciun. Ce am gasit eu pe net nu mi-a placut sau sunt frumoase dar adormim.....
De preferat, ar fi sa imi trimiteti pe mess ca le ia mai usor. Pupici

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Neata mamici si bobocei,

am o intrebare la voi, pitica mea de vreo 4 zile mananca destul de des, insemnand la 2, 5 ore maxim urla de foame insa nu termina intotdeauna biberonul.Daca incerc sa ii dau pana la final face urat iar dupa 1 ora deja tipa iar de foame. Ma chinui sa o tin ceva mai mult pana ii dau iar sa pape dar plange si isi aduna picioarele la piept si scanceste de imi rupe inima.

Aveti idee, poate fii de la lapte? Ii dau Nan 1 si ma gandesc ca poate nu ii mai ajunge formula asta, nu mai este hranitoare. Nu mai stiu ce sa-i fac sa se simta bine. Mentionez ca ea creste iun greutate chiar daca nu mananca cat zice dr. , adica in jur de 120-150 ml pe kg/corp. La ea media este de 80-100. Acum are 6200 gr si 64 cm. ceea ce inseamna ca e peste medie si totusi nu se simte bine.

DAca ma puteti ajuta cu sfaturi va rog mult sa imi raspundeti, fiindca noaptea trecuta a fost iar un chin si acum e la fel, si mi-e groaza sa am iar o zi si o noapte cu plansete si fara somn.

VA pupic

Poze noi cu Irina

Clau, mie imi suna a colici ceea ce povestesti tu. Prea multe idei nu pot sa-ti dau decat: sab in fiecare biberon, ft bine eructat dupa fiecare masa si tinuta pe burtica sa scoata aer. A si obligatoriu ridicata sa eructeze de 2-3 ori in timpul mesei.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

mersi furmos , dar ma indoiesc ca sun t colici deoarece ii pun in fiecare bib espumisan, ii dau si Grip Water si ragaie dupa fiecare masa. Singura diferenta este ca de 2 zile nu i-am mai dat debridat si vad ca face mai urat de atunci. O sa incep sa-i dau iar.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput