Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Neata mamici ![]() Si David e rosu la gat la si la axile si dupa fiecare baita insist cu crema in zonele astea. Din pacate noi la bilantul de trei luni nu mergem pe 27 ca e inchis cabinetul, abea pe 4 ianuarie o sa putem merge. Din aceasta cauza nu putem face nici Rotarixul la 3 luni, il vom lua la 4 cand facem si vaccinul. Am fi putut sa il luam pe 4ianuarie dar tinand cont ca avem botezul pe 10 ne-am hotarart sa amanam ca sa nu apara vreo reactie tocmai atunci. Clau sunt de acord cu ce a zis Nadina, ca e posibil sa fie colici. La fel te sfatuiesc si eu. Sab la fiecare biberon si tinut bb la ragutza de 2-3 ori. Acum 2 seri David nu a scos aerul la 2 mese consecutiv cu toate ca l-am tinut cate 15minute dupa fiecare masa. As fi zis ca nu e nicio problema, ca e deja mai mare si nu o sa avem probleme, dar la masa de seara, adica a treia fara scos aerul a facut o criza de burtica ingrozitoare. A urlat saracutzul 1 ora si se scremea si mi se rupea sufletul. Apoi l-am mai tinut sa scoata aerul, cand s-a mai linistit, si a adormit ca un ingeras dupa ce a tras una de era sa ma zboare ![]() Le: Nerantula pentru vestile bune.Aly i-am trimis un mesaj Carlei, astept raspunsul. Sper ca sunt bine si va anunt cum imi raspunde. ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Multumesc Babytza
, o sa incerc sa o ragai de mai multe ori. Sper sa aiba efect.Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA La bb meu i-a aparut pe fata niste bubite rosii si care se usuca acum si se aduna sub forma de pete rosiisi uscate. Nu stiu ce poate fi ca deja le are de aproape doua sapt. Simondina cate luni are bb tau ?daca are aproape 2 spune-mi te rog cati ml mananca intr-o zi si la ce intervale? |
Lucutta, iti raspund eu. Ania are 2 luni si 3 zile si maninca lapte de la sin, 6 mese pe zi, uneori 7. In medie maninca in jur de 125ml la o masa, dar de fapt variaza intre 100-160ml. In timpul zilei maninca la 3 ore, noaptea doarme si 7-8 ore, intre 10.30-5/6/7.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nocom spune:
BUNA ZIUA pe ziua de astazi
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA