Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

giulianna nu ma lasa sa vad broscutza...zice ca e reclama,da cred ca am vazut-o in poze si de aceea am zis ca e diferita

clau am mai patit si eu asa cu Alexia :ori are un puseu de crestere,ori o doare burtica cai dai prea des lapte si nu apuca sa-l digere.Eu pana si-a reglat ritmul i-am mai dat si cate o guritza de ceai de musetel sau chimen intre mese.Si sa stii ca nici a mea nu mananca cat ar trebui 150..abia 120,este si cand numa 100.De crescut la fel a crescut bine avea la 2 luni jumate 6.200 kg.Ma tot bate gandul sa schimb laptele,apoi iar ma gandesc ca mai avem putin si intram pe diversificare ..nu stiu.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Andy
si eu ii dau ceai insa isi suge munutele asa de mult si plange indiferent cum o tin, in brate, culcata, in carut. Nu stiu ce sa mai fac, dar noaptea trecuta si dimineata asta sunt cumplite

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau la gingiutze te-ai uitat??Nu tre sa-i dea vreun dintisor??

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

giulianna nu ma lasa sa vad broscutza...zice ca e reclama,da cred ca am vazut-o in poze si de aceea am zis ca e diferita

Alexia
Andrei

Uite asta e
http://www. chic bebe .ro/products/237-jucarii_dentitiezornaitori/4577-tiny_love_prietenul_istetbroscuta_oac.mbs

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Citat:

clau la gingiutze te-ai uitat??Nu tre sa-i dea vreun dintisor??

Alexia
Andrei

m-am uitat Andy si mie mi se pare ca se vede ceva un pic mai alb jos dar medicul zice ca e posibil sa-i creasca doar radacinile acum. Nu stiu ce sa mai cred

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si multumim frumos de urari

Giulianna, de broasca aia e indragostit David....mai ales cand ii lungesc mainile sa il ia in brate

Andy, ma bucur ca nu a fost nimic la Alexia....cat despre tine e mai simplu de tratat...

Aly, pana iti confirma Kid....aparatul ei de aerosoli era de la Omron parca.De la Laica era termometrul 3 in 1 pe care il laudau fetele...sper sa nu ma insel.

Am verificat...citat din Kid

Citat:

Pentru tuse si muci am primit voie doar sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic si sa ii pun Ophtamesone in nasuc. Ca ma intreba cineva cum ii fac aerosoli...am aparat special de la Omron, cu mascuta cu tot, pun substantele acolo (lui Alex ii pun si alte substante in afara de ser) si trebuie sa tina mascuta pe fata si sa inspire boarea aia care se formeaza. Mariei i-a inmuiat bine secretiile care o deranjau, am putut sa o aspir bine dupa cu pompita si doarme linistita.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Apropos de plante care scad lactatia...
ATENTIE LA PATRUNJEL!

Patrunjelul este o planta minunata. Are proprietati de detoxifiere foarte puternice, bogat in vitamina C, daca il cautati pe net veti fi uimite.
Uimita fu si soacra-mea, asa ca mananca la greu si imi aducea si mie cate o legatura pe zi, "fa-l salata, mananca-l asa, e minunat"
Si nu stiu ce-mi vine mie (dupa ce am mancat vreo 2 zile patrunjel la greu... si asta a coincis cu mutre de la bebe si parca nu imi mai simteam sanii asa de "bogati" / sau poate pentru ca ma iubesc rau de tot cu soacra) sa caut pe net dupa minunatul patrunjel.
Si ce gasesc? Doua pagini de beneficii, care se incheie cu:
- contraindicat in sarcina, poate provoca contractii care sa duca la avort si
- contraindicat femeilor care alapteaza, scade productia lactata; compresele cu patrunjel pe sani se folosesc pentru a opri lactatia complet.
Iaca belea.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Si eu stiam ca patrunjelul e foarte bun pentru consum.
Pacat ca are si contraindicatii.
Fetele care alaptati si mancati la libanez...remember this!
Multumim pentru info

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata fetelor !
La Multe Lunite sarbatoritilor zilei:
mihnea de corina
edi de giulianna
davidutza de tzitziri
david de pisik4ever
ana de piersicutza

Laureta eu am video-interfon de la Tigex (au 2 modele care difera doar ca design). Eu am vrut neaparat sa il si pot vedea. Sunt multumita de el atata vreme cat scot microundele si wirelessul din priza :)

Babytza multumesc de completare !

Ada foarte haiosi baietii tai, Teo pare pus pe sotii si Radu e un scumpic cum rade.
Mihnea avea kaki mai inchis la culoare cand i-au descoperit e-coli, insa totodata era f.f. agitat si a scazut in greutate. Daca e doar kaki nu cred ca tb sa iti faci probleme

foarte tare faza cu patrunjelul

baiatu meu si-a descoperit si el mainile si a reusit sa isi provoca voma dupa-masa :( trebuie sa il pazesc mai atent de acum ininte

Mami de Mihnea (09.10.2008)
http://picasaweb.google.com/PaulaBesleaga

Mergi la inceput

Am adaugat un filmulet cu Irina si cateva poze mai recente

Oricum m-am indragostit de piticii vostrii, sunt nemaipomeniti toti

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Si eu tot de la Tigex am video-interfon, insa nu interfereaza cu wireless-ul sau microundele ..

Am fost dimineata la doctor: bilantul nu e stralucit, dar nu e nici rau: avem tot 62cm, ca si luna trecuta, deci ori a masurat gresit la 2 luni, ori n-a mai crescut deloc luna asta - eu merg pe prima varianta. In greutate am luat in luna a treia doar 450gr, i-a facut hemoglobina, a iesit ok, la mine insa e ceva colesterol peste limita, respectiv 230, asa ca intru la regim . Nu inteleg de ce e maricel, ca eu chiar nu mananc gras, dar ... asta e!
In plus, datorita atopiei lui bebe, trebuie sa mai elimin din alimentatie citricele , laptele , si inca alte cateva chestii, neimportante. Bebe se irita mult la gatut si axile, e tot timpul rosu, si mi-a indicat o crema cu hidrocortizon (again!), iar am zis pas, am promis ca-l spal de 3 ori pe zi local si nu ajungem la eczeme, numai sa nu bagam creme cu hidrocortizon!
Are si o inflamatie la putulica, trebuie sa facem analiza urinei, sa nu fie vreo infectie, sper sa nu!
Mi-a luat si o proba de lapta sa o analizeze, sunt curioasa ce inseamna asta, poate sa nu ia in greutate bine din cauza laptelui .. ceea ce mi se pare posibil, avand in vedere ca el mananca destul totusi.
Altceva ...e cam palid, nu stim de ce
Si e foarte temperamental (rasfatat, in varianta Culcer!), lucru pe care nu-l pot contesta, de altfel ...
cam atat despre noi, la 3 lunite

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la noi.
In primul rand, LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

mihnea de corina
edi de giulianna
davidutza de tzitziri
david de pisik4ever
ana de piersicutza

Ieri l-am lasat pe tati cu Andreea si am iesit cateva ore. Era disperat ca nu a reusit sa faca nimic, abia a reusit sa manance intr-o scurta pauza a piticutei. Si a avut noroc, ca era bine dispusa. Oricum poate asa vede si el macar un pic de tot ce inseamna sa stai acasa cu bebele.

Azi mergem la consultatia de 3 lunite, sunt curioasa ce imi mai spune doctorita de data asta.
Si se pare ca vin si rusii desi inca alaptez... sper sa nu se supere piti pe mine si sa mai bea laptik.

Va pupacesc, ma pun sa ma pregatesc de plimbarea la doctorita.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput