LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

neatza!
venim de la dr, e viroza, e grena in gat, continui cu nurofen+ altele....vreau sa zic ca e f bun colargolul, adica efectele au inceput sa se vada de aseara;

inca ceva - dr noastrae medic la spital de copii - cica s-au inmultit f tare cazurile de varicela, asa ca facem in ian varilrix si in februarie priorix; asta este pentru cine mai vrea sa faca varilrix, sa incerce sa il aduca mai devreme;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

eu nu ii fac asta de varicela

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ellis, pe mine ma enerveaza enorm cand mama mea de ex o intreaba pe jasmina: nu vrei sa strangem jucariile? pai normal ca zice nu, doar nu-i fraiera! Tot duc munca de lamurire sa-i zica asa cum trebuie: te rog sa faci aia sau ailalta... La fel cum nu se zice nu e frumos sa faci x, ci nu-mi placce... Ptr copii oricum e mult mai valoros ceea ce-i place mamei si inteleg mai bine decat un "nu-i frumos", care pentru ei este cam abstract.

Dar bat iar campii, nu?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

se vede ca esti de generatie mai veche

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK-ule sa iti traiasca minunile! parca se vede ca la Ceci ai contribuit si tu! filmuletul e bestial, credca Raul ar fi pupat-o daca statea mandra...se vede ca ii e draga

Asa a zis si tasu ca seamana cu mine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Ank, ai o fetita superba !!! Ce mica pare pe langa Raul !

Sa stii ...cand ma uit la Raul am impresia ca vad un urias

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Merci Miha de consolare! Chiar ai dreptate: aproape ca uitasem ca in dimineata petrecerii au venit si baietii verisoarelor mele de 2.5 si respectiv 5 ani. Numai langa mine au stat cat a durat ornarea tortului si aranjarea platourilor cu aperitive si-mi amintesc ca la un moment dat imi venea sa fuuuug de atata galagie: vorbeau unii peste altii, unul ma intreba ceva, nu apucam sa raspund ca altul voia sa stie si el altceva; apoi cel mare il certa pe cel mic sa-si astepte "randul" la vorbit.
Ca bine zici sa savurez perioada asta de liniste!!

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Am citit asa pe sarite ...si am constat ca vi s-a cam facut dor de gravideala
Pai spor la treaba tuturor ...

Ma bucur ca v-am dat ideiii

Si asa pe scurt am lapte foarte mult... Papa cecilia ...si seara mai mulg cate 100 ml ...si mai ramane in sani... Ala il papa Raul ... sa nu zica ca el nu papa de la mami de la tzitzi...

Dar laptele e cam gras..si se cam screme pitica cand face kk... si mai plange uneori ..si atunci o ajut cu termometru ... si dupa suntem cuminti... papam si dormim...

Azi sunt singura cu amandoi...pana acum a fost super bine..ea papa si nani...raul dupa mine peste tot acum ...face nani...si eu am reusit sa mai si strang de prin jur... deci ...curaj fetelor ... e bine si asa ...doar ca nu mai e atat timp de DC

Poze pitici

Mergi la inceput

Am reusit sa alaptez si cu sfarcurile ombilicate ...am dat peste cateva asistente super de treaba care mi-au aratat cum merg lucrurile... Atunci pe tura lor aveam impresia ca nu am nascut in romania... Asta pot spune si despre tot personalul din sala de nasteri

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ma bucur din suflet ca sunteti bine si ca ai laptic pt amandoi puii .
Cum adica sfarcuri ombilicate? Te intreb pt ca eu cam din aceasta cauza nu am putut alapta, adica absenta sfarcurile, refuzul mameloanelor de plastic si lapte aproape inexistent. Ma rog la Dzeu ca la al doilea copil sa se schimbe situatia. Oricum voi lupta mai mult pt alaptat decat prima data (cand lipsa de experienta si-a spus cuvantul).

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am reusit sa alaptez si cu sfarcurile ombilicate ...am dat peste cateva asistente super de treaba care mi-au aratat cum merg lucrurile... Atunci pe tura lor aveam impresia ca nu am nascut in romania... Asta pot spune si despre tot personalul din sala de nasteri

Poze pitici

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Si eu am sfarcuri ombilicate si pe Maria am alaptat-o numai cu mameloane de silicon ca nu putea sa prinda sfarcul.Anca sa spui procedura
Hai ca uitasem sa te intreb daca a a vut efect reteta miraculoasa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Fetelor ia uitati-va la semnatura mea la ultimul link

Imi dai emotii fato...
Inseamna ca de Craciun stati acasa nu plecati nicaieri.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput