LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pe tine nu te primim ca membru de onoare , pe Adina da (si pe Lala si pe Miha). Tu treci aici sa-i faci lui Iasmi un fratior sau o surioara.

Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Ca de inteles vad ca intelege multe... (sau ma rog, are orientare in spatiu) pt ca ii zic: "hai in camera la buni/hai sa vedem ce face motanul!" si da sa impinga usa camerei ei; sau "hai sa facem baie!/vii cu mine sa mancam?" si da sa mearga in directia amintita

e bine daca intelege, eu can o intreb "vii cu mine la masa?"(f rau fac) o ia in directia opusa...asa ca nu o mai intreb asta(oricum cica nu se intraba ci se cheama la masa) si o iau direct si o asez in scaun ca sa o domesticesc! la alte comenzi raspunde...la asta cu masa inca nu, desi daca reusim sa bagam prima lingurita, sa vada ca nu e otrava merge treaba usor...

Asa este...nu se intreaba,ci se cheama la masa.Dar nu oricum. Nu spui "ACUM mergem la masa" ci "Peste 5 minute mergem la masa",chiar daca acele 5 minute is de fapt 2-3,copilul nu trebuie sa aiba senzatia ca i se impune masa,altfel se va opune.Aceeasi chestie valabila si in cazul somnului sau a orice altceva ce-l intrerupe din activitatea lui super interesanta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho nu plec nicaieri ca ovulez
Mersi de sfatul cu 5 minute cu toate ca la masa nu avem probleme

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

anco, pai iati ovulatia cu tine....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
... La fel cum nu se zice nu e frumos sa faci x, ci nu-mi placce... Ptr copii oricum e mult mai valoros ceea ce-i place mamei si inteleg mai bine decat un "nu-i frumos", care pentru ei este cam abstract.

Dar bat iar campii, nu?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina,nu il cunosti pe Sebi!!!are acum o perioada cand ar face orice sa ma calce pe nervi:nici macar daca ii spun ca ma doare inimioara daca mai continua asa nu il deranjeaza, ci il inversuneaza si mai mult...La ordine se ofera singur (ca a invatat la gradinita),in general nu am pretentii prea mari; cel mai mult ma deranjeaza cand vorbeste urat (a invatat- presupun de la gradinita- cuvinte urate; cica ii plac cum suna ...)
Acum am gasit pe net un site in care poti sa trimiti o scrisoare de la Mos Craciun, sa vad daca functioneaza (il pun pe Mos sa il mustre nitel...)
http://www.ecopii.ro/moscraciun/
(dupa ce se genereaza povestea, o mai modific in Word)
Ellis,multa sanatate! am inteles ca Colargolul asta se prepara in laboratorul farmaciei, dar nu il gasesti la toate; asa este? Ophamesone se pune DUPA ce se curata nasul temeinic...
AncaD, bafta, ti-ai propus si anumite tehnici (stii tu: baiat/fata); cum ai reusit sa convingi sotul, parca inca nu dorea asa repede bb2..
Ank,super tare! cred ca nici nu iti inchipuiai tu ca o sa mai manance laptic de mama dupa 1 an...
Mara,felicitari!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am o durere groaznica de ovare,nu pot nici pe scaun sa ma asez. m a luat acu cateva zile, a trecut si azi a arevenit din nou. ati patit asa ceva>????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Corect

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

anco, pai iati ovulatia cu tine....

_

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

AncaD, bafta, ti-ai propus si anumite tehnici (stii tu: baiat/fata); cum ai reusit sa convingi sotul, parca inca nu dorea asa repede bb2..

Pai nu prea vroia dar cand am explicat eu ,ca inginerul, ca e mai bine asa ca si asa e criza si ca in 2 ani isi revin toate l-am convins

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Miha, nici tehnica asta nu este valabila la Sebastian...oricat de ferm as spune, il doare in cot...as astepta 5 zile sa se hotarasca sau sa faca ce ii spun...
de pedepse nu stie, ma minunez de unii copii care stau la colt (vorba vine,ar putea fi si "masa tacerii" cum am mai vazut, nu cotul clasic..) sau 5 minute in camera lor...
Si mai am un ex.: cand eram mici (scoala generala) mama dorea sa facem o anumita treaba;eu si sora mea geamana spuneam ca nu vrem sa facem nicidecum ce dorea ea-nici azi,nici maine...; fratele nostru (mai mic cu doi ani): sigur ca da, peste 5 minute...Ei, pana la urma noi faceam treaba, fratele o ducea asa inca o zi: sigur,peste 5 minute...peste 5 minute...Politician trebuia sa se faca...
of,of, trebuie sa ma inscriu la cursuri de psihologie (si dna educatoare spune ca Sebi este "terorist","tiran", ii place sa conduca si sa impuna si celorlalti sa faca cum vrea el-chiar daca sunt mai mari ca varsta...;el trebuie sa domine...)..
Apropo, stie cineva unde gasesc cate ceva despre "tipologiile umane" (sau cum s-or numi)?

P.S. Ramonica, imi cer scuze; stiam ca ai terminat facultatea si ai luat licenta, ma gandeam de fapt la masterat dar am scris in fuga si am gresit...Bunica te ajuta cu Vladut??? (mai ales ca are ceva experienta cu cei mici)

Mergi la inceput

Bb,ori ovulezi ori ai facut vreo cistita/anexita...Ai grija la pciioarele goale (eu daca merg prin casa in picioarele goale- am doar gresie si parchet neacoperite-imediat ma dor ovarele; puteti sa radeti,dar daca noaptea nu dorm cu sosete, imi este frig...si vara, pe canicula, imi ingheata uneori mainile si picioarele,simt cu emana rece..).Incearca sa iti pui ceva cald pe burta..

Mergi la inceput