LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ancule, te las pe tine prima....ca io mai am timp.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neatza!
venim de la dr, e viroza, e grena in gat, continui cu nurofen+ altele....vreau sa zic ca e f bun colargolul, adica efectele au inceput sa se vada de aseara;

inca ceva - dr noastrae medic la spital de copii - cica s-au inmultit f tare cazurile de varicela, asa ca facem in ian varilrix si in februarie priorix; asta este pentru cine mai vrea sa faca varilrix, sa incerce sa il aduca mai devreme;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, imi pare rau de raceala. Ce e aia Colargol? Ptr ce?

Anca, vezi, io-s de generatie mai veche (a se citi batrana) si la mine mai are valoare si onoarea... ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pe tine nu te primim ca membru de onoare , pe Adina da (si pe Lala si pe Miha). Tu treci aici sa-i faci lui Iasmi un fratior sau o surioara.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Roxxy, dar membri de onoare primiti? Ca eu nu mai vreau bb

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

ma "lipesc" si eu pe langa adina....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Ca de inteles vad ca intelege multe... (sau ma rog, are orientare in spatiu) pt ca ii zic: "hai in camera la buni/hai sa vedem ce face motanul!" si da sa impinga usa camerei ei; sau "hai sa facem baie!/vii cu mine sa mancam?" si da sa mearga in directia amintita

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

e bine daca intelege, eu can o intreb "vii cu mine la masa?"(f rau fac) o ia in directia opusa...asa ca nu o mai intreb asta(oricum cica nu se intraba ci se cheama la masa) si o iau direct si o asez in scaun ca sa o domesticesc! la alte comenzi raspunde...la asta cu masa inca nu, desi daca reusim sa bagam prima lingurita, sa vada ca nu e otrava merge treaba usor...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Ellis, pe mine ma enerveaza enorm cand mama mea de ex o intreaba pe jasmina: nu vrei sa strangem jucariile? pai normal ca zice nu, doar nu-i fraiera! Tot duc munca de lamurire sa-i zica asa cum trebuie: te rog sa faci aia sau ailalta... La fel cum nu se zice nu e frumos sa faci x, ci nu-mi placce... Ptr copii oricum e mult mai valoros ceea ce-i place mamei si inteleg mai bine decat un "nu-i frumos", care pentru ei este cam abstract.

Dar bat iar campii, nu?

Mergi la inceput

Si almeu intelege ce-i zic: de ex. cand spun sa nu se duca la gunoi, baga mai mare viteza si chiuind fuge de mine drept acolo, si se mai si uita gales peste umar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Fetelor ia uitati-va la semnatura mea la ultimul link

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pe tine nu te primim ca membru de onoare , pe Adina da (si pe Lala si pe Miha). Tu treci aici sa-i faci lui Iasmi un fratior sau o surioara.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Roxxy, dar membri de onoare primiti? Ca eu nu mai vreau bb

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

ma "lipesc" si eu pe langa adina....

_

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

roxxy, este timp destul......toate la timpul lor!!! dar vin sa va sustin pe voi!!!

_

Mergi la inceput

MARA - FELICITARI SI SARCINA USOARA!

ADINA - sunt picaturi pt nas, cu saruri de argint, se folosesc rar si pt scurt timp, dar sunt f bune; nu bati campii, asa este; daca ii intrebi, vor zice nu cand nu le convine lor; asa citisem in Irina Petrea pe undeva pe net;

a mea isi arunca jucariile in gunoi, chiar si capacul de la robotul de bucatarie l-a pus acolo...

aseara ati scris de masina de paine...de cand imi doresc si eu...dar unul din motive si f intemeiet este ca sunt , iar acum, ca s-a lasat de fumat...i-a proportii si sotul...asa ca pt cine sa fac eu paine? poate pt pui, ca ii place

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput