LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
ancule, te las pe tine prima....ca io mai am timp.....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
neatza!
venim de la dr, e viroza, e grena in gat, continui cu nurofen+ altele....vreau sa zic ca e f bun colargolul, adica efectele au inceput sa se vada de aseara;
inca ceva - dr noastrae medic la spital de copii - cica s-au inmultit f tare cazurile de varicela, asa ca facem in ian varilrix si in februarie priorix; asta este pentru cine mai vrea sa faca varilrix, sa incerce sa il aduca mai devreme;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
Ellis, imi pare rau de raceala. Ce e aia Colargol? Ptr ce?
Anca, vezi, io-s de generatie mai veche (a se citi batrana) si la mine mai are valoare si onoarea... ;)
Roxxy80 spune:
Pe tine nu te primim ca membru de onoare
, pe Adina da (si pe Lala si pe Miha). Tu treci aici sa-i faci lui Iasmi un fratior sau o surioara.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ma "lipesc" si eu pe langa adina.... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Ca de inteles vad ca intelege multe... (sau ma rog, are orientare in spatiu) pt ca ii zic: "hai in camera la buni/hai sa vedem ce face motanul!" si da sa impinga usa camerei ei; sau "hai sa facem baie!/vii cu mine sa mancam?" si da sa mearga in directia amintita ![]() Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
e bine daca intelege, eu can o intreb "vii cu mine la masa?"(f rau fac) o ia in directia opusa...asa ca nu o mai intreb asta(oricum cica nu se intraba ci se cheama la masa)
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
Ellis, pe mine ma enerveaza enorm cand mama mea de ex o intreaba pe jasmina: nu vrei sa strangem jucariile? pai normal ca zice nu, doar nu-i fraiera!
Tot duc munca de lamurire sa-i zica asa cum trebuie: te rog sa faci aia sau ailalta... La fel cum nu se zice nu e frumos sa faci x, ci nu-mi placce... Ptr copii oricum e mult mai valoros ceea ce-i place mamei si inteleg mai bine decat un "nu-i frumos", care pentru ei este cam abstract.
Dar bat iar campii, nu? ![]()
adinag spune:
Si almeu intelege ce-i zic: de ex. cand spun sa nu se duca la gunoi, baga mai mare viteza si chiuind fuge de mine drept acolo, si se mai si uita gales peste umar 
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor ia uitati-va la semnatura mea la ultimul link anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Pe tine nu te primim ca membru de onoare
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
roxxy, este timp destul......toate la timpul lor!!! dar vin sa va sustin pe voi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
MARA - FELICITARI SI SARCINA USOARA!
ADINA - sunt picaturi pt nas, cu saruri de argint, se folosesc rar si pt scurt timp, dar sunt f bune; nu bati campii, asa este; daca ii intrebi, vor zice nu cand nu le convine lor; asa citisem in Irina Petrea pe undeva pe net;
a mea isi arunca jucariile in gunoi, chiar si capacul de la robotul de bucatarie l-a pus acolo...
aseara ati scris de masina de paine...de cand imi doresc si eu...dar unul din motive si f intemeiet este ca sunt
, iar acum, ca s-a lasat de fumat...i-a proportii si sotul...asa ca pt cine sa fac eu paine? poate pt pui, ca ii place![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR