LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Fetelor ia uitati-va la semnatura mea la ultimul link![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adinag spune:
Buna dimineata,
fetelor, voi v-ati pus serios la treaba cu bb2, asa-i? Nu va mai avea Anca timp de forum deloc seara, si-asa nu prea intra de acasa ![]()
ancadragoman spune:
Ce timp?Care timp?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Roxxy80 spune:
Sati linistita ca nici Matei nu vorbeste prea mult. Spune doar mama, tata si papa adresat cum trebuie. In rest spune caca (fara legatura cu ce inseamna), nini, cacao (sau gagao).
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Miha' stiu ca tu ziceai sa nu ma impacientez pe cand el avea vreo 10 luni ca nu spune nici un cuvant... dar uite ca trecu anu' si tot mut e! In afara de "nana" la mai toate lucrurile nu spune nimic!! (inainte mai zicea "dada").Cand aud ce fetite vorbarete sunt pe aici... dar incerc sa ma consolez cu gandul ca fetele-s mai precoce! Mai e vreun pusti sa nu zica nici un cuvant??? Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
FELICITARIII!!!!!!!!!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
Mara, intra si tu mai des sa ne povestesti de Brianna. Chiar ma gandeam la un moment dat la tine uitandu-ma pe lista de la inceputul capitolului.
Ma bucur din suflet sa aus numai vesti bune din partea ta 
| citat din mesajul lui MaraD Hello ... bine v-am regasit .... probabil dupa mai bine de juma' de an!!!In primul rand ii salutam si pupacim pe toti bulgarasii si globuletele care au facut deja un anisor ... dar si pe cei care acu'acu' sunt gata sa isi infiga hotarati manutele in tortuletul lor aniversar Nu stiu cum a trecut anul acesta, dar uite ca aproape e dus! N-am mai intrat cu lunile pe forum ... dar acum in ultimele saptamani mi-am mai facut timp din cand in cand ... sincer vroiam in special sa vad cum e si daca a nascut Ank. Si uite ca deja are 2 minuni de copilasi care merita totul! FELICITARI Ank ... pe langa un baietel de nota 10 ai o fetita tot de nota 10 (ba si cu stelute la amandoi). Nici nu-mi pot imagina cat de greu , dar si cat de frumos trebuie sa fie cu doi copilasi mai ales la o asa mica diferenta intre ei. Am vazut pozele si Raul e un scumpel cum incearca sa o tina el pe Ceci care e o dulceata de fetita ... cu codita :)) ... ca deh, se vede treaba ca are de unde! FELICITARI inca o data si muuulta, muulta putere si rabdare si energie pentru amandoi!!!! Ei, si daca vazui ca incepe lumea sa aspire la bb2 ... hai sa va spun voua (pentru ca desi nu am intrat de atat de mult timp, sufletul mi-a ramas cu siguranta la "odisee" si la "bulgarasi si globulete") ceea ce deocamdata prea putina lume in jurul meu stie: la noi va veni bb2 pe la sf lui iulie, inceput de august! 1 sau 2 august ar trebui sa fie DPN-ul (dar inca nu am exact confirmarea de la dr.)... am fost foarte surprinsa, dar evident fericita, cand am aflat ca sunt insarcinata ... pentru ca realmente a fost neprogramat (ne gandeam sa ne apucam de treaba undeva prin martie sa fie un bulgaras de 2009), dar uite ca DD ne-a trims un nepretuit dar mult mai repede. I-am vazut si auzit inimioara acum cateva zile la primul ecograf (care nu functiona la capacitatea maxima si nu mi-a dat exact DPN-ul in functie de lungimea embrionului). Si am retrait sentimentul acela unic pe care il stiti si voi prea bine ... si pe care l-am avut si cand i-am auzit pentru prima data inimioara Briannei batand acolo in burtica Ei si-acum despre globuleata mea Mara, de Brianna (12.11.2007)If God Is for Me, Who Can Be Against Me? |
Roxxy si
Roxxy80 spune:
Fetelor, haideti mai sa mai facem o odisee toate
. Eu nu vreau odisee cu alte fete, eu pe voi va vreau
.
Roxxy si
adinag spune:
Anca, ai dreptate, tu aitimp numai cat esti la serviciu ![]()
Semnatura e super, deci e serioasa treaba! Inseamna ca voi veti folosi din plin sarbatorile Craciunului ![]()
Roxxy, dar membri de onoare primiti? Ca eu nu mai vreau bb 
ancadragoman spune:
Adino cu onoare nu mai faci nimic in ziua de azi asa ca vrem fapte.
Roxule eu zic sa facem aici o Odisee mai mica ca eu sunt mai rusinoasa si nu vreau colege noi.![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Roxxy, dar membri de onoare primiti? Ca eu nu mai vreau bb ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
ma "lipesc" si eu pe langa adina....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ma "lipesc" si eu pe langa adina.... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu nu nuuuuu tu treci aici ca Iasmi merita un fratioara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

In afara de "nana" la mai toate lucrurile nu spune nimic!! (inainte mai zicea "dada").
... bine v-am regasit .... probabil dupa mai bine de juma' de an!!!
pe la sf lui iulie, inceput de august! 1 sau 2 august ar trebui sa fie DPN-ul (dar inca nu am exact confirmarea de la dr.)... am fost foarte surprinsa, dar evident fericita, cand am aflat ca sunt insarcinata ... pentru ca realmente a fost neprogramat (ne gandeam sa ne apucam de treaba undeva prin martie sa fie un bulgaras de 2009), dar uite ca DD ne-a trims un nepretuit dar mult mai repede. I-am vazut si auzit inimioara acum cateva zile la primul ecograf (care nu functiona la capacitatea maxima si nu mi-a dat exact DPN-ul in functie de lungimea embrionului). Si am retrait sentimentul acela unic pe care il stiti si voi prea bine ... si pe care l-am avut si cand i-am auzit pentru prima data inimioara Briannei batand acolo in burtica