LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ca de inteles vad ca intelege multe... (sau ma rog, are orientare in spatiu) pt ca ii zic: "hai in camera la buni/hai sa vedem ce face motanul!" si da sa impinga usa camerei ei; sau "hai sa facem baie!/vii cu mine sa mancam?" si da sa mearga in directia amintita

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Miha' stiu ca tu ziceai sa nu ma impacientez pe cand el avea vreo 10 luni ca nu spune nici un cuvant... dar uite ca trecu anu' si tot mut e! In afara de "nana" la mai toate lucrurile nu spune nimic!! (inainte mai zicea "dada").
Cand aud ce fetite vorbarete sunt pe aici... dar incerc sa ma consolez cu gandul ca fetele-s mai precoce!
Mai e vreun pusti sa nu zica nici un cuvant???

Nici Amira mea nu vorbeste! Singurul cuvant clar pe care-l spune e "tetet" adica Robert. Te consoleaza? Eu zic sa-ti revii,n-ai sa fii bucuroasa cand o sa inceapa.
Robert a inceput sa vorbeasca bine dupa ce a implinit 2 ani.Pana atunci doar niste chestii pe care le pricepeam doar eu. Dar cand a inceput,pe langa faptul ca nu s-a mai oprit a si facut-o foarte corect. Foarte rar face vreo greseala de exprimare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Jasmina a vorbit tot foarte tarziu, insa dupa n-o mai puteai opri, si inca nu am reusit s-o opresc, vorbeste necontenir, de cum deschide ochii pe la 7.30 pana pe la 22 seara

Oare ce-ar iesi daca s-ar intalni copilasii nostri?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Hello ... bine v-am regasit .... probabil dupa mai bine de juma' de an!!!

In primul rand ii salutam si pupacim pe toti bulgarasii si globuletele care au facut deja un anisor ... dar si pe cei care acu'acu' sunt gata sa isi infiga hotarati manutele in tortuletul lor aniversar ... LA MULTI ANI tuturor, sa cresteti mari si cuminti si sanatosi si frumosi ... si sa fiti bucuria parintilor in orice clipa!

Nu stiu cum a trecut anul acesta, dar uite ca aproape e dus! N-am mai intrat cu lunile pe forum ... dar acum in ultimele saptamani mi-am mai facut timp din cand in cand ... sincer vroiam in special sa vad cum e si daca a nascut Ank.

Si uite ca deja are 2 minuni de copilasi care merita totul!
FELICITARI Ank ... pe langa un baietel de nota 10 ai o fetita tot de nota 10 (ba si cu stelute la amandoi). Nici nu-mi pot imagina cat de greu , dar si cat de frumos trebuie sa fie cu doi copilasi mai ales la o asa mica diferenta intre ei. Am vazut pozele si Raul e un scumpel cum incearca sa o tina el pe Ceci care e o dulceata de fetita ... cu codita :)) ... ca deh, se vede treaba ca are de unde! FELICITARI inca o data si muuulta, muulta putere si rabdare si energie pentru amandoi!!!!

Ei, si daca vazui ca incepe lumea sa aspire la bb2 ... hai sa va spun voua (pentru ca desi nu am intrat de atat de mult timp, sufletul mi-a ramas cu siguranta la "odisee" si la "bulgarasi si globulete") ceea ce deocamdata prea putina lume in jurul meu stie: la noi va veni bb2 pe la sf lui iulie, inceput de august! 1 sau 2 august ar trebui sa fie DPN-ul (dar inca nu am exact confirmarea de la dr.)... am fost foarte surprinsa, dar evident fericita, cand am aflat ca sunt insarcinata ... pentru ca realmente a fost neprogramat (ne gandeam sa ne apucam de treaba undeva prin martie sa fie un bulgaras de 2009), dar uite ca DD ne-a trims un nepretuit dar mult mai repede. I-am vazut si auzit inimioara acum cateva zile la primul ecograf (care nu functiona la capacitatea maxima si nu mi-a dat exact DPN-ul in functie de lungimea embrionului). Si am retrait sentimentul acela unic pe care il stiti si voi prea bine ... si pe care l-am avut si cand i-am auzit pentru prima data inimioara Briannei batand acolo in burtica

Ei si-acum despre globuleata mea... hmmm muuulte ar fi de spus ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Brianna e o scumpete de copil ... ca toti bulgarasii

Vad ca se dezbate problema somnului acum ... ea doarme singurica in pat si in camera ei ... n-a dormit niciodata cu noi in pat ... dar recunosc ca de multe ori cand o vad cum se invarte acolo si se rasuceste in patutul ei imi vine sa o iau langa mine in pat si sa o pupacest si sa o strang tare tare in brate ... insa nu am facut niciodata lucrul asta de teama sa nu-i creez obisnuinta ... maai ales ca stiu cadaca as ceda o data apoi cu siguranta mi-as permite sa cedez si a doua si a treia oara etc. Asa ca ramanem sa ne dragalim peste zi numai

Dar asta nu inseamna ca ea adoarme instantaneu cum o pun in pat ... a avut o perioada (cam in jur de 8-9 luni cred) cand adormea imediat ce ii dadeam biberonul cu laptic (lapticul i-l dau tinand-o in brate si abia apoi o pun in patut). Dar apoi au inceput perioade mai agitate (poate si din cauza dintisorilor) ... si acum din pacate de multe ori ca sa pot sa o adorm seara si sa nu dureze o vesnicie, o pun in carucior si o leagan acolo ... imi doresc cumplit sa o dezvat de tot de obiceiul acesta (chiar daca nu e chiar in fiecare seara) ... dar de multe ori daca o las in patut, se agita si se foieste si apoi incepe sa planga si mai ales sa se inece si sa vomite ... asa ca decat sa o vad asa mai bine hop in carucior ... iar apoi dupa ce adoarme o pun in patut.
Peste nopate se trezeste cam de 1-2 ori si ii dau apa, o iau in brate si ii vorbesc incetisor, iar apoi adoarme la loc ... iar dimineata la 7 ii dau laptic si apoi adoarme iar pana pe la 8:30, maxim 9:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Jasmina a vorbit tot foarte tarziu, insa dupa n-o mai puteai opri, si inca nu am reusit s-o opresc, vorbeste necontenir, de cum deschide ochii pe la 7.30 pana pe la 22 seara

Oare ce-ar iesi daca s-ar intalni copilasii nostri?

Babilon reloaded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mara, inainte de-a merge la culcare, felicitari din inima pentru BB2! Si pentru minunatia de Briana... Chiar ma gandeam nu demult ca n-ai trecut de muuuult timp!

Fug ca s-o trezit al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

mara, felicitari pt bb2!! te asteptam sa intrii mai des.

alaltaieri cand am facut vaccinul s a minunat si dr ce vorbareata e iasmi si cate cuvinte stie. la greutatea are 11 kg.

ramonica sa stii ca nici bogdi, baietelul prietenei mele de aceasi varsta cu iasmi nu vorbeste cam nimic, decat mama si baiatul altei prietene nu a vorbit cam pana la 2 ani!!

mai nou iasmi se prinde cu manutele de cap si se inarte prin casa jelind... auu auuu vaiii vaiii e asa comica!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Hai mai fetelor sa facem o Odisee mai mica

Auzi doamna eu iti urez succes tieeu de alta odisee nu vreau sa mai aud in veci , gata imi ajung 2

Da da...Si de la la mine aceleasi urari. Si sa dea Dumnezeu sa nu te munceasca barbata-tu prea mult.

lasa draga sa ma munceasca ...ma dara acum ma gandeam ca noi in septembrie cununam si daca iese din prima cam aia e luna in care nasc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaraD

Hello ... bine v-am regasit .... probabil dupa mai bine de juma' de an!!!

In primul rand ii salutam si pupacim pe toti bulgarasii si globuletele care au facut deja un anisor ... dar si pe cei care acu'acu' sunt gata sa isi infiga hotarati manutele in tortuletul lor aniversar ... LA MULTI ANI tuturor, sa cresteti mari si cuminti si sanatosi si frumosi ... si sa fiti bucuria parintilor in orice clipa!

Nu stiu cum a trecut anul acesta, dar uite ca aproape e dus! N-am mai intrat cu lunile pe forum ... dar acum in ultimele saptamani mi-am mai facut timp din cand in cand ... sincer vroiam in special sa vad cum e si daca a nascut Ank.

Si uite ca deja are 2 minuni de copilasi care merita totul!
FELICITARI Ank ... pe langa un baietel de nota 10 ai o fetita tot de nota 10 (ba si cu stelute la amandoi). Nici nu-mi pot imagina cat de greu , dar si cat de frumos trebuie sa fie cu doi copilasi mai ales la o asa mica diferenta intre ei. Am vazut pozele si Raul e un scumpel cum incearca sa o tina el pe Ceci care e o dulceata de fetita ... cu codita :)) ... ca deh, se vede treaba ca are de unde! FELICITARI inca o data si muuulta, muulta putere si rabdare si energie pentru amandoi!!!!

Ei, si daca vazui ca incepe lumea sa aspire la bb2 ... hai sa va spun voua (pentru ca desi nu am intrat de atat de mult timp, sufletul mi-a ramas cu siguranta la "odisee" si la "bulgarasi si globulete") ceea ce deocamdata prea putina lume in jurul meu stie: la noi va veni bb2 pe la sf lui iulie, inceput de august! 1 sau 2 august ar trebui sa fie DPN-ul (dar inca nu am exact confirmarea de la dr.)... am fost foarte surprinsa, dar evident fericita, cand am aflat ca sunt insarcinata ... pentru ca realmente a fost neprogramat (ne gandeam sa ne apucam de treaba undeva prin martie sa fie un bulgaras de 2009), dar uite ca DD ne-a trims un nepretuit dar mult mai repede. I-am vazut si auzit inimioara acum cateva zile la primul ecograf (care nu functiona la capacitatea maxima si nu mi-a dat exact DPN-ul in functie de lungimea embrionului). Si am retrait sentimentul acela unic pe care il stiti si voi prea bine ... si pe care l-am avut si cand i-am auzit pentru prima data inimioara Briannei batand acolo in burtica

Ei si-acum despre globuleata mea... hmmm muuulte ar fi de spus ...

Mara, de Brianna (12.11.2007)
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

Mara bine ai revenit si felicitari pentru sarcina
O sa mai avem un bebe!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput