LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
am ajuns sa ii scot mancarea eu din gura ca altfel vomita... iar acum cred ca face febra, i-am dat la 10 4.5 ml de panadol si vroiam sa ii mai dau la 16 nurofen, dar daca face febra sa ii dau la 4 ore? sau sa ii pun novocalmin supozitor intre doze? ..stiu ce dr imi spusese novocalmin intre doze...daca nici azi nu i se imbunatateste starea, maine mergem la dr

Da-i ceva pt fluidizarea secretiilor,sa nu mai vomite de la ele...
Amira mea acum 2 zile harcaia de la secretiile din gat.I-am dat Rinathiol,ca asta mai aveam in dulapul cu minuni si azi era curatica.
Novocalminul,parerea mea,sa-l pastrezi pentru situatii critice.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

poze incepand de aici
scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu

Cat e de mica... Si ce frumoasa! Si paroasa!
Au inceput deja...peripetiile?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
stiu, o sa ziceti ca ar trebui sa-l las sa planga, dar credeti-ma am facut asta si la un moment dat nu mai avea aer sa respire, asa urat facea...nu stiu ce sa ma fac cu el...

Eu n-as putea sa fac niciodata asta...sa o (ii) las sa planga. Si nici n-as da sfaturi cu asa ceva.
Mie imi place si vreau sa fiu ACOLO pentru si langa copilasii mei,atunci cand o vor si au nevoie de mine.
Am citit undeva,nu mai retin unde anume..."bucurati-va ca sunteti parinti...nu dureaza.Timpul petrecut alaturi de copii nu este niciodata timp pierdut"...Ma rog,citat aproximativ. Atat de repede trece timpul...si asa ce ne vom mai dori sa-i tinem in brate si sa-i alintam si pupacim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Ram0, este si la noi un magazin asemanator, unde au produse cu usoare "defectiuni" (zgarieturi etc), insa diferenta la pret nu e asa mare, de multe ori gasesti un produs fara nimic mai ieftin, daca se cauta cu atentie.

Asa-i!
Initial, cand am auzit de magazine cu produse refurbished, primul gand mi-a fost la produse "mana a doua" .
Abia apoi cand am avut rabdare sa ascult explicatiile unui prieten care lucreaza intr-un magazin de profil am privit cu alti ochi conceptul si am realizat ca exagerasem . Mi-a spus ca de cele mai multe ori producatorul retrage pur si simplu produsele nevandute doar pt ca vrea sa lanseze unul nou si nu vrea ca cel nevandut sa-i faca concurenta celui nou. Si ca sa "scape" de celelalte, le da cu reduceri f. mari ca produse refurbished.
Si ca sa ma conving, am mers la ei la sediu sa-mi arate clar ca produsele pe care vreau sa le iau erau sigilate si ca doar scotch-ul de pe cutie era dezlipit. Si culmea ca erau (sigilate)!

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
P.S. dedicatie pt. cei anti-suzeta

Si de la noi una
Numa ca voi sunteti cool...noi suntem rusinica. Nu stiu pe unde a gasit-o,numa ce m-am trezit cu el langa mine,mandru nevoie mare de isprava lui.

Mergi la inceput

Citat:

Ce faina poza!!!! Nu vazusem...

Mergi la inceput

Citat:
Miha, deci pe aici ne intalnim!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ce faina poza!!!! Nu vazusem...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Faina-faina!!
Nici eu nu o vazusem! Si cand ma gandesc ca eu rugam de multe ori ca sa o accepte sa mai taca un pic in supermarket sa termin de cumparat toate cele... El o lua si... in secunda 2 o lua si o trantea de numa-numa'. Asta in cazul cel mai bun! Ca de multe ori nici nu apuca biata suzeta sa ajunga la buzele lui ca el si protesta ca un karatist. Dar Ramona ce era sa faca, s-a gandit ca suzeta era de vina, ca nu era forma cea mai atragatoare... si uite-asa are o colectie impresionanta de 12 suzete!!!
Pana si semi-adormit stia ca incerc sa-l pacalesc cu suzi ca sa nu-i mai dau biberon: imediat isi dadea seama si o scotea furios din gura! Asa natie de om nervos...

Mergi la inceput

Miha' stiu ca tu ziceai sa nu ma impacientez pe cand el avea vreo 10 luni ca nu spune nici un cuvant... dar uite ca trecu anu' si tot mut e! In afara de "nana" la mai toate lucrurile nu spune nimic!! (inainte mai zicea "dada").
Cand aud ce fetite vorbarete sunt pe aici... dar incerc sa ma consolez cu gandul ca fetele-s mai precoce!
Mai e vreun pusti sa nu zica nici un cuvant???

Mergi la inceput

Ram0, pai mie mi se pare normal! majoritatea nu vorbesc asa mult, cel putin eu nu-i cunosc personal...
Floris zice mama, dar numai cand vreaa. Mi s-a parut de cateva ori ca zice ceva asemanator cu hallo, dar putea fi si doar vointa mea de a auzi ceva :)))

Mai zice el combinatii de sunete care ar putea sa incemne una alta, dar sunt convinsa ca sunt numai intamplari, adica el combina toate cele si mai iese si ceva ce pare cunoscut!

Jasmina a vorbit tot foarte tarziu, insa dupa n-o mai puteai opri, si inca nu am reusit s-o opresc, vorbeste necontenir, de cum deschide ochii pe la 7.30 pana pe la 22 seara

Asa ca nu te impacienta! Dar de ce crezi tu ca ar trebui sa vorbeasca? Ieri am fost la pediatra la controlul de 1 an si m-a intrebat cum sta cu vorbitul. Eu zic la ce se refera? Daca face silabe: ba-ba, da-da si mai stiu eu ce

Mergi la inceput