LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Ank sa-ti traiasca mica minune! Si eu sunt de parere ca seamana cu tine (pe Raul il vad leit taica-su!) Bianca al meu doarme cel mai usor cand e galagia mai mare: cand e muuuulta lume si agitatie el pica rupt. Asa cum a fost si la ziua lui: la o juma' de ora dupa ce s-a strans mosafirii, el a picat de somn in timp ce-l mangaia nasa-sa pe frunte si a dormit 2 ore!!! Da, are 101 poz de somm; pana dimineata se misca de cel putin 10 ori! Aaaa, si multumim pt urare! Pana la urma doar cativa vor face Prevenar-ul/Pneumo 23? Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
si noi a facut prevenar, mai avem o doza
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
multumesc pt urarile de sanatate;
maine mergem la dr ca nu-mi place de mica mea
, i-au aparut si niste punctulete, putine, pe burtica si spate, sper sa fie de la transpiratie, desi ma gandesc si spre roseola infantis...febra nu a facut decat pana la 37.9, dar eu i-am dat antitermice de la inceput;![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui ellis multumesc pt urarile de sanatate; maine mergem la dr ca nu-mi place de mica mea , i-au aparut si niste punctulete, putine, pe burtica si spate, sper sa fie de la transpiratie, desi ma gandesc si spre roseola infantis...febra nu a facut decat pana la 37.9, dar eu i-am dat antitermice de la inceput;Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Radu la roseola a facut febra cu toate antitermicele date. Mai bine ca o va vedea un dr.
Sanatate multa!
Cristina si Radu 3.12.2007
ram0nica spune:
Mihuta lasa ca-ti faci paine de graham si nu-ngrasa! ![]()
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihuta
Studiez piata masinilor de facut paine, ma gandesc sa ne luam de Craciun si incerc sa ma dumiresc de care... |
Eu mi-am luat una ieftina,care era si la reducere in Metro.
Cred ca 130ron am dat pe ea. Si nu e nici o diferenta intre painea ce iese la ea si aia facuta la Moulinex. 
EDIT,CA TOCMAI CE-AM VAZUT CA ZICEAU FETELE DE MOULINEX...N-AM NIMIC CONTRA LUI,SA NU MA INTELEGETI GRESIT.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Lala_D
Auzi doamna eu iti urez succes tie eu de alta odisee nu vreau sa mai aud in veci |
Da da...Si de la la mine aceleasi urari.
Si sa dea Dumnezeu sa nu te munceasca barbata-tu prea mult. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Am uitat tot ce am mai vrut sa zic, doar una: Mihuta, avem si noi masina de facut paine!
Si daca vrei sa-ti iei, un sfat: uita-te sa nu faca paini prea mici (sunt unele care nu fac paine mai mare de 750g) si de preferabil sa iasa paine in orizontala, nu stand in picioare, si sa aiba in cazul asta musai doua lopati care invart inauntru.
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui eladea2005
da, asa e... chiar ieri am vorbit cu medicul de familie si zicea ca facem 2: unul in picior unul in manuta... ![]() |
Noi am fost in seara asta la control si pentru ca am fost declarati sanatosi
A cam plans draga mea iubita,dar si-a revenit repejor. Asa am facut si noi,unul in picior,Pentaxim-ul si Priorix-ul in manuta.
Are 9.400 kg si 76 cm,manechina lu' mama.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Ellis, multa sanatate la "mica" ta! 
Miha, deci pe aici ne intalnim!
Ram0, este si la noi un magazin asemanator, unde au produse cu usoare "defectiuni" (zgarieturi etc), insa diferenta la pret nu e asa mare, de multe ori gasesti un produs fara nimic mai ieftin, daca se cauta cu atentie.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 stiu, o sa ziceti ca ar trebui sa-l las sa planga, dar credeti-ma am facut asta si la un moment dat nu mai avea aer sa respire, asa urat facea... nu stiu ce sa ma fac cu el...![]() |
Eu n-as putea sa fac niciodata asta...sa o (ii) las sa planga. Si nici n-as da sfaturi cu asa ceva.
Mie imi place si vreau sa fiu ACOLO pentru si langa copilasii mei,atunci cand o vor si au nevoie de mine.
Am citit undeva,nu mai retin unde anume..."bucurati-va ca sunteti parinti...nu dureaza.Timpul petrecut alaturi de copii nu este niciodata timp pierdut"...Ma rog,citat aproximativ.
Atat de repede trece timpul...si asa ce ne vom mai dori sa-i tinem in brate si sa-i alintam si pupacim...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...