LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
ram0nica spune:
Mihuta, nu stiu ce marca sa-ti iei... si pe mine ma bate gandul. Uite un magazin on-line de unde am cumparat multe electro-casnice si sunt foarte multumita (si ca livrare si ca pret - la aproape jumatate de pret): electrobazar.ro
Sunt produse refurbished; eu am ales din cele cu grad A (adica produse la care era zgariat putin ambalajul din cauza manevrarii neglijente din magazine sau pur si simplu era deschisa cutia si nu mai au voie sa le vanda la pret integral).
De exemplu: in loc sa dau 300 lei pe un Stemer Tefal vazut in domo/cora/carrefour/auchan... am preferat sa-l iau de la ei cu 120! Si nou-nout in tipla, dupa cum am scris mai sus, era scoch-ul dezlipit. Si am aceeasi durata la garantie: tot 1 an.
Am mai luat tot de la ei un storcator de fructe Moulinex cu 130 lei (in celelalte magazine era 380 lei); un sandwich maker si un toaster Tefal, fiecare la 80 lei (in magazine erau ~130 lei). Aaaaa, si un fierbator de apa Moulinex cu 30 (in magazine 80 lei).
Sa nu uit: sa cereti in mod expres produse cu grad A (doar astea sunt cele la care doat au fost deschise cutiile originale din diverse motive); sa nu luati din cele cu grad B pt ca au fost expuse in vitrinele magazinelor spre a fi vandute si sunt mult mai reduse ca pret pt ca au cateva zgarieturi.
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
ellis spune:
MULTA SANATATE, ADINA!
CAMI - nici nu mai apuc sa pun batista ca ii curg siroaie...ii pun colargol acum, ophtamesone cu sau fara N nu mai dau rezultat la ea;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mihuta spune:
Ank, ai o fetita superba !!!
Ce mica pare pe langa Raul !
Ramo, multumesc de sugestie, am sa ma uit si la ei . Inca nu-s sigura ca vreau, ca nu prea am spatiu si nici nu cred ca e bine pentru mine sa-mi miroasa a paine calda in casa... Pe de alta parte, yummy...
Andreea, fa ce spune inima ta ! orice invat are si dezvat, poate e doar o perioada trecatoare!
mami de Sophia
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Ank, ai o fetita superba !!! ![]() Ce mica pare pe langa Raul !Ramo, multumesc de sugestie, am sa ma uit si la ei . Inca nu-s sigura ca vreau, ca nu prea am spatiu si nici nu cred ca e bine pentru mine sa-mi miroasa a paine calda in casa... Pe de alta parte, yummy... Andreea, fa ce spune inima ta ! orice invat are si dezvat, poate e doar o perioada trecatoare! mami de Sophia |
Mihuta daca intrebai cumva de masina de facut paine ( scuze am pierdut mesajul tau ) eu am de un an si ceva de la Moulinex si este super ok
asta e : http://www.emag.ro/aparate_mici_de_bucatarie/aparat-de-facut-paine-moulinex-ow3000-argintiu--pOW3000
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
eladea2005 spune:
fetelor, multumesc mult de raspunsuri...
am hotarat, de comun acord cu sotul, sa nu-l lasam sa planga...mai fac o incercare sa-l pun in patutul lui in seara asta, daca tot nu vrea si e disperat si urla, va dormi cu mine in patul mare...asta e, deocamdata...altceva nu stiu ce sa fac si nu vreau sa sufere... astazi a fost foarte lipicios, plangacios si cred ca motivul e supararea lui mare de aseara... in pat ma cauta, ma prindea cu manuta de nas, ma mangaia pe obraz, pe mana...e asa dulce...nu vreau sa-i refuz placerea asta...![]()
daca fac bine sau nu, nu stiu...sper doar sa ajung ziua in care sa vrea la el in patut singurel...![]()
va doresc o seara cat mai placuta!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
ANDREEA - f tare mi-a placut postarea ta
; deci si Eric al tai va avea partener/i de pat
ca si mimoza mea; stiu copiii astia ce vor...
in alta ordine de idei ...fii-mea nu a prea dormit zilele astea, azi la pranz speram sa doarma mai mult, dupa vreo ora s-a trezit..stiti cum am reusit sa o adorm iar...pe burta mea...asa a mai dormit vreo ora, dar eu am intepenit...macar s-a odihnit...si ma pupa, iubea
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ram0nica spune:
Ank sa-ti traiasca mica minune! Si eu sunt de parere ca seamana cu tine (pe Raul il vad leit taica-su!)
Bianca al meu doarme cel mai usor cand e galagia mai mare: cand e muuuulta lume si agitatie el pica rupt. Asa cum a fost si la ziua lui: la o juma' de ora dupa ce s-a strans mosafirii, el a picat de somn in timp ce-l mangaia nasa-sa pe frunte si a dormit 2 ore!!!
Da, are 101 poz de somm; pana dimineata se misca de cel putin 10 ori!
Aaaa, si multumim pt urare!
Pana la urma doar cativa vor face Prevenar-ul/Pneumo 23?
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
bb_yasmi spune:
adina,
multa sanatate!!
ellis, multa sanatate alessiei!!!
eu raman la ideea mea: fiecare trebuie sa faca nani in patutul lui, bineinteles cu mici-mici exceptii.....
si vorba mihutei: fiecare invatz are si dezvatz!!!
azi de ex fii'mea era rupta dee somn la amiaza, am pus-o in pat langa mine si am incercat sa o culc, nimik....desi aproape i se inchideau ochii....dupa vreo juma de ora am pus-o in patutz, nici nu am apucat sa o pun ca a inceput concertul. am lasat-o in pace, cred ca 1 -2 min dupa care s a asezat si s a culcat 3 ore!!!!
la noi e problema recenta cu patutul (si nu in fiecare seara, de obicei ii dau bibe cu lapte la ea in patut si adoarme in timp ce il bea).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Andreea, cred ca e o perioada mai grea pt el, poate are un disconfort, dintisori sau altceva si sa dureze putin. Sper sa va reintrati repede in normal, astfel incat sa va simtiti confortabil toti.
Cami, abia acum a vazut si eu pozele cu Stefania! Absolut superbe !!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice