LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ank, acum am vazut si pozele, si filmuletul. Cecilia este dulce, adorabila, nu-mi vine sa cred ca ai deja un bb2! Este perfecta! Si Raulito e cavaler, si arata asa fericit langa ea! Dar se vede ca parca nu ar sti "ce-i aia", o generatie noua de papusi care stiu sa face "de toate"? FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andreea, am vazut super poze de la petrecerea vostra, si un tort demential! Bravo!
Te rog sa nu-l lasi sa planga, nu vad sensul... Stai cu el, sau incearca sa-l transferi inapoi in patutul lui, stai langa el sau astepti sa-i treaca faza, gasesti tu masura potrivita pentru baietelul tau, nu dispera cac n-ai de ce... Lasa ca va trece si faza asta (imi zic si eu de vreo 5 ani - numai motivele difera )

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, mersi de raspuns... nu vreau sa-l las sa planga, stiu ca sufera si eu alaturi de el(aseara dupa ce a adormit ca ingerasul langa mine in pat) m-am pus pe plans, frate...zici ca cine stie ce-a patit puiul..

stiu ca nu-i place singur, si sunt sigura ca-i e frica daca se trezeste si nu e nimeni langa el..asta e concluzia mea..

dar mi s-a mai spus ca fara masuri drastice(adica daca se trezeste, sa-l las sa planga, apoi sa fie linistit, apoi iar pus in pat, daca plange lasat din nou vreo 5-10 minute sa planga, iar ma duc la el, si tot asa)nu rezolv problema... eu una nu sunt de acord cu asta, mi se rupe inima sa-l vad plangand si intinzand manutele sa se agate cu disperare de mine...

offf, sincer nu stiu cum o scoatem la capat...nu vad luminita de la capatul tunelului...

oricum, sanatate, sa te refaci rapid, stiu ce nasol e sa fii gripat... sa nu-ti mai umplu capul cu problemele mele..ai si tu ale tale...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ank,felicitari,si pe mine m-a emotionat tare mult filmuletul
Eladeea,foarte frumoase poze ai, emana atata veselie
Adina,este f. bine, Stefania are greutate mai mica, desi este mai mare cu 2 luni (si varsta totusi destul de mica pentru a aparea unele diferente sesizabile...stiu ca de la o varsta se estompeaza complet diferentele de luni..); eu nu ma stresam cu greutatea si cantitatea de mancare (cele 2-3 linguri), dar dupa analize am constatat ca ar fi trebuit...La ea puteai sa bagi mana prin coaste, daca te straduiai nitel..Acum arata bine..
Daca ar manca si nu s-ar ingrasa nu ar fi problema (am inteles ca Floris mananca orice,nu?), dar daca nu mananca nimic posibil sa apara diverse carente periculoase (fe,ca,...)
Ellis,o "pufaiam" toata ziua,cat mai des ; dupa, ideal si aspirat (cu batista bebelusului); dupa ce se curata bine poti sa ii pui picaturi Optamesone-N (au si un picut de antibiotic)-astea sunt pt. nas,urechi,etc..

P.S. dedicatie pt. cei anti-suzeta

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu nu am fost niciodata buna la masuri drastice. De cate ori a plans, l-am luat langa mine (daca am vazut ca nu vrea apa sau altceva). Sunt deja vreo 4 luni de cand doarme singurel la el in pat toata noaptea, desi au mai fost nopti (rare) cand l-am luat langa noi (chiar si fara motiv ).

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andreea, am vazut super poze de la petrecerea vostra, si un tort demential! Bravo!
Te rog sa nu-l lasi sa planga, nu vad sensul... Stai cu el, sau incearca sa-l transferi inapoi in patutul lui, stai langa el sau astepti sa-i treaca faza, gasesti tu masura potrivita pentru baietelul tau, nu dispera cac n-ai de ce... Lasa ca va trece si faza asta (imi zic si eu de vreo 5 ani - numai motivele difera )

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, mersi de raspuns... nu vreau sa-l las sa planga, stiu ca sufera si eu alaturi de el(aseara dupa ce a adormit ca ingerasul langa mine in pat) m-am pus pe plans, frate...zici ca cine stie ce-a patit puiul..

stiu ca nu-i place singur, si sunt sigura ca-i e frica daca se trezeste si nu e nimeni langa el..asta e concluzia mea..

dar mi s-a mai spus ca fara masuri drastice(adica daca se trezeste, sa-l las sa planga, apoi sa fie linistit, apoi iar pus in pat, daca plange lasat din nou vreo 5-10 minute sa planga, iar ma duc la el, si tot asa)nu rezolv problema... eu una nu sunt de acord cu asta, mi se rupe inima sa-l vad plangand si intinzand manutele sa se agate cu disperare de mine...

offf, sincer nu stiu cum o scoatem la capat...nu vad luminita de la capatul tunelului...

oricum, sanatate, sa te refaci rapid, stiu ce nasol e sa fii gripat... sa nu-ti mai umplu capul cu problemele mele..ai si tu ale tale...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Andreea, "problema" e atat de mare precum o vezi tu/vedeti voi. Trebuie sa descoperi intai ce te deranjeaza exact si de ce... Dar alte cauze pentru treziurile lui nu sunt? Dinti, nas infundat?

Cami, da, asa e... Eu ma refeream strict la greutate, ea nu reflecta neaparat ceva. Floris in general mananca foarte bine (dupa parerea mea, ma rog). Insa cand ii ies dinti nu prea... Insanu refuza ceva anume, ci in general, cantitativ putin. In rest, mananca de toate. Tie ce ti s-a spus, ce este foarte important sa pape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi copiii ! Nu-mi vine sa cred ca deja ai doi... parca ieri eram la odiseea de 2007. Cecilia este foarte dulce si frumoasa, iar Raul m-a terminat cum o privea !! Tie iti doresc refacere rapida si sa mai ai timp si de noi. :)

Adina, multa sanatate! Imi pare rau de "infect".

Lavi si Andreea, am trecut si noi prin astea, Maria voia sa stea numai langa mine, doar ca abordarea a fost alta. Eu sper sa gasiti o varianta buna pentru copii, personal nu suport sa o las sa planga, mi s-ar rupe inima. Pentru ca nu stie sa-mi spuna cat de rau e singura si cat de mult ar vrea sa fie langa mine nu inseamna ca-i e mai usor ! Poate de-aici usurinta unora de a zice ca e bine sa-i inveti de mici una-alta (ma refer la autori, nu e nimic personal)... De cand i-am dat libertatea de a dormi cu mine in pat sau la ea s-a indragostit de patutul ei. (noi le avem lipite de vreo luna-doua, laterala dintre noi coborata)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
ce ciudat...e inca lumina afara si eu pe DC !!!!
ancadragoman...ce frumos!ma inscriu si eu....si eu
bb, vezi ce copila ai...cuminte si desteapta!sa nu mai vb fata de rau!
lalaD...ce bine ca mai fol leaganul...al Anei e deja in pod...dar poate ca ar trebui sa-l du jos...poate acum o sa ii se para interesant..
eladea, eu zic sa nu-l lasi sa planga in patut(mai nasol o sa i se para patutul lui)....eu cum am zis...o tin in brate pana la semi -adormire dupa care o asez, cu grija , in patut....daca incepe sa urle..o tin iar si iar si iar...pana adoarme...daca nu vrea nici in brate o las la joaca si incerc mai tarziu
ank83....ce mititica draguta...scumpete...Raul e putin contrariat , da-i trece...
adinag, sanatate tie....lui Floris...8 dinti !....noi suntem cam in urma cu dintisorii...cred ca o sa-i dea dr. Ca
anacami....excelenta poza!smecherei!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

copila doarme...pranzul inca nu l-a servit....
am fost azi la ctrl ORL...totul e ok...deci se pare ca facem si noi vaccinele astea....

Mergi la inceput

gata...s-a trezit
ma duc sa ii bag pranzul sub nas....poate serveste si ea ceva ceva!!!
seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ank, felicitari pentru acesti copii superbi!

Cami, e mortala Stefi!

Legat de obisnuitul in patul parintilor....eu mi-as dori macar o data sa doarma Raducu cu noi (de fapt am dormit cu el doar de 2 ori cand am fost plecati din Bucuresti!era f mic - nu dati cu rosii, dar altfel el nu doarme!)...
A avut si el perioade f scurte de plans inainte de culcare, in special cand a fost cu dintii...insa ma duceam des la el, il linisteam...iar il puneam in pat...si daca vedeam ca nu adoarme il duceam la joaca 15-30 min....

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput