LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
creem spune:
Anka sa-ti traiasca minunea de fetita! E frumoasa si scumpa foc! 

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Roxxy80 spune:
Mi-au dat lacrimile de emotie. Nu mai am cuvinte. Sunt absolut adorabili. Vreau si eu!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 poze incepand de aici scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Lala_D spune:
Ank-ule ai doua minunatii de copilasi
, absolut superbi! Felicitari mamico curajoasa !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
dany26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 poze incepand de aici scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
M-AU EMOTIONAT F. TARE POZELE CU FRUMUSICA CECI DAR MAI ALES FILMULETZUL CU CELE 2 MINUNI ALE TALE!
FELICITARI INCA O DATA!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
SufletDInger spune:
Bine ai venit pe lume Cecilia. Multa sanatate, sa cresti mare frumusete.
Recuperare rapida Anca.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ellis spune:
ANK-ule sa iti traiasca minunile! parca se vede ca la Ceci ai contribuit si tu!
filmuletul e bestial, credca Raul ar fi pupat-o daca statea mandra...se vede ca ii e draga
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
Buna,
sunt racita, un "infect gripal"; cum ii zice pe aici... Si ma doare fiecare oscios posibil, de aia si mai rar pe la PC. Nu am reusit nici sa citesc, pe Lavi am citit-o cu problema ei, si am vazut ca ti-a scris Miha exact ce am gandit si eu...
am fost ieri si la pediatra, lacontrolul de un an (no, face abia u an, dar l-am facut deja). Are 80cm si vreo 9,7 kg. Eu vad ca va stresati unele tare cu kg, mie pediatra mi-a zis ca are fff bine, mult cica! Deci eu nu-mi fac probleme :))
Cam asta, in rest totul ok, 8 dinti, dezvoltare foarte buna, motorica inaintea varstei s cam astea.
Ma duc sa vad de el, si sa ma mai intid ca fiecare miscare doare rau :((
adinag spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Auzi doamna eu iti urez succes tie eu de alta odisee nu vreau sa mai aud in veci O zi excelenta ! Lala. Bogdan si baby Andrei (27.12.2007) Poze Aventuri S U B S C R I U!!! [b]Anca, felicitari pentru decizie si da DD sa iasa mai repede de data asta, sa fie asa cum va doriti voi! |
adinag spune:
ANK!!! Bine ati venit acasa, ma bucur ca e totul bine, refacere rapida, vrem POZEEEEE!!! Nu ne ascunde bebelina, ca e si Cecilia noastra, asa un pic! 
E clar ca vei avea mai putin timp, dar peste cateva luni cel tarziu te asteptam la party de la miezu noptii pe forum, si comand eu si pe cine vrei tu (nu te-ai plictisit de George asta?)
adinag spune:
Andreea, am vazut super poze de la petrecerea vostra, si un tort demential! Bravo!
Te rog sa nu-l lasi sa planga, nu vad sensul... Stai cu el, sau incearca sa-l transferi inapoi in patutul lui, stai langa el sau astepti sa-i treaca faza, gasesti tu masura potrivita pentru baietelul tau, nu dispera cac n-ai de ce... Lasa ca va trece si faza asta (imi zic si eu de vreo 5 ani - numai motivele difera
)

17.10.2007 si
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)