LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
Amy26 spune:
Ank,bine ai revenit!

Cecilia,
minunea de fetitza!
si eu astept cu nerabdare poze si povestea nasterii desigur!
a fost mai usoara a doua nastere?
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
Neatza!
MIHA - 
BINE ATI REVENIT, ANK SI CECILIA!
MA BUCUR CA E MANCACIOASA! CRED CA E INCANTAT RAUL!
CAMI - tu cum procedezi cu sterimarul? de cate ori ii pui? vad ca e pt curatat, in loc de ser ca altceva nu face...
...deci Alessia e tot cu mucii in brau, a dormit ceva ceva peste noapte, acum nu a mai vrut sa doarma, fructe doar a gustat, i-am dat putin ceai cu un biccuite, cred ca si pranzul va fi dezastruos...am ajuns sa ii scot mancarea eu din gura ca altfel vomita
... iar acum cred ca face febra, i-am dat la 10 4.5 ml de panadol si vroiam sa ii mai dau la 16 nurofen, dar daca face febra sa ii dau la 4 ore? sau sa ii pun novocalmin supozitor intre doze? ..stiu ce dr imi spusese novocalmin intre doze...daca nici azi nu i se imbunatateste starea, maine mergem la dr
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Ellis noi am scapat de muci cu vibrocil de 2 ori pe zi cate o picatura in fiecare nara.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ellis spune:
ANDREEA- eu de mai bine de 4luni ma lupt cu ea sa doarma in patul ei, iar acum e iar cu mine
, eu o adorm, o pun in pat, si tot repetam figura de n-spe ori pe noapte...
merci, ANCA - mai avem putin si dam gata un vibricil
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA- eu de mai bine de 4luni ma lupt cu ea sa doarma in patul ei, iar acum e iar cu mine merci, ANCA - mai avem putin si dam gata un vibricil Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
offff, mai ellis ce nasol..saracuta..stiu cum e, am trecut si noi de curand prina sta...dar cu fluimucil si vibrocil(initial am inceput cu sumetrolim si nurofen cateva zile pana a trecut starea nasoala si am ramas doar cu mucii)am scapat...
cat despre dormit, chiar nu vreau sa ajung sa doarma el cu mine in pat iar sotul pe coltar in living...
am cumparat si patut de voiaj care e cu noi in camera, dar a dormit intr-o noapte in el, cateva ore...

ce sa ma gandesc la al 2-lea copil...n-as avea cum...cum sa procedez???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
poze incepand de aici
scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
aaaaaaaaaaaank!!!!!!!!!!!!!!
si noi vrem pooooozeeeeeeeeee...![]()
unde e comoara??? o ascunzi de noi????![]()

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
ancadragoman spune:
Anco deja ai concerte ?
Frumoasa foc fata noastra ,sa ne traisca ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 poze incepand de aici scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
uauuuu ce gongutza adorabila... iar Raul e mortal...nu stie ce as faca, s-ar bucura dar parca e si putin contrariat de ce vede si n-are curaj sa se apropie...minunati...sa va traiasca sanatosi!

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 poze incepand de aici scuze ca am pus asa tarziu dar am avut concert la dublu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
frumoasa foc!si Raul,dragutul de el cum o priveste...sa-i papi nu alta!Sa va traiasca mamico si sa va bucurati de ei!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)