Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice eu ii cumpar unt milli 65%, in piure pun orin unt, ori ulei..la cartofi, unt, la alte legume, mai pun si ulei de masline, o zi una, o zi alta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

......eu m-am prapadit de ras; trimit si pe mail dar postez si aici ca poate nu aveti timp sa intrati pe mail, ca vad eu ca nu mai sunteti randunici, sunteti furnicute harnicute

Blog Cabral:
"Doamna cu umedul
Scris la 02:12 - 10 Dec 08 de catre Cabral

Termin directul (dupa cum vedeti viata mea incepe dupa directul de seara, ce-i inainte e alt film) si opresc al meu Citroen C-Crosser la Rompetrol sa culeg niscaiva tigari si Cola... La coada cativa domni si o Doamna, usor morcoviti si total lipsiti de chef si sclipire (eu, aceeasi tipologie). Doamna de care spuneam, cam 30 de ani si 1,70m, 120-90-120 (silicon tuning) isi rodea o unghie (mai avea inca 9 tot false de ros si nu mai prididea cu asta) si cotcodacea la telefon de zor: - Hai fata nu ma mai scoroji cu rupta aia cu gentile ei pline de praf ca ma plictisesc maximum! Fata, aia nici oja nu stie sa si-o intinda frenci si se da doamna la Bambu, fata, cand sta picior peste picior de parca o fi printesa de Hohento... Hohentu... Huhento-rahat cum i-o chema pe-aia! - (la telefon, indescifrabil)... - Fata, stii ceva? Stai fata ca iau niste bere si crontaitoare si vin la tine ca nu se mai poate! Auzi fata? Mie mi-a murit bateria la Prada si sunt pe Ciocolate asta si nu te aud cum trebuie, fata, ca se freaca cerceii de el. Ma sui acum in treiar, fata, ca sunt cu ala cabrio si vin la tine. Vezi ca iau si servetele din alea ude ca sa ma demachiez ca ma tine fata, fata. Si se apleaca, ia un pachet de servetele umede (berile le luase deja - Ursus la cutie) si se baga in fata, le tranteste pe tejghea si arunca o privire jumatate condescendenta - jumatate persiflanta catre noi, plebea. Ma vede, da sa schimbe mimica dar cand realizeaza ca ma uit la ea ca la un arici de tundra cu bube pe tepi intoarce capul spre vanzator si rosteste: - Hai domnu ca nu am de gand sa dorm aici! Domnu incepe sa scaneze produsele pe rand si cand ajunge la servetele... (mi s-a parut ca vad un zambet fugar pentru o secunda) ridica ochii si spune: - Stiti, astea sunt pentru alt fel de probleme. - Auzi draga, probleme ai tu ca trebuie sa muncesti in loc sa te duca capul sa faci bani, da cu ala sa faca bip si zi-mi cati tre' sa-ti dau! - Eu va scanez asta, nu-i problema dar... nu cred ca sunt sigur ca asta vreti. Poate vreti sa... - Poate vrei tu sa te dau afara pe criza asta smechere! - Stiti... - Ba tu vrei sa m-agati?! Ca m-am saturat de astia ca voi! Tu stii cu cine sunt io? Vrei sa-ti dea ala foc la benzinarie?! (isi da ochii peste cap si se uita spre noi) Toata lumea crede ca e loc pentru toata lumea frate! Baiatul de la gazarie, chiar simpatic... cedeaza si spune, probabil, cea mai usturatoare fraza din istoria Doamnei, motiv pentru mine sa ma pravalesc peste raftul cu bomboane Merci(pentru a carui rearanjare cu lacrimi de ras in ochi mi-am irosit 10 minute): - Ma scuzati DOAMNA ca nu mi-am dat seama ca aveti probleme cu... ... hemoroizii! Caci, stiti, acelea sunt servetele pentru hemoroizi, adica de dat la cur si nu pe fata! Cu toate ca le-ati putea confunda oricand! Curul cu fata, adica. Toata lumea din benzinarie izbucneste intr-un ras cu sughituri, bale, hamaieli si hahaieli, Doamna clipeste des, da drumul la suvoiul de injuraturi, noi si mai abitir cu hohotele, Doamna trage o palma la standul de gume, gumele se imprastie, noi ne imprastiem de ras, Doamna iese din benzinarie si pleaca spre cabrio injurand in continuare, noi aplaudam frenetic si radem isteric! Iata servetelele demachiante pentru... "

aici era fotografia cu pachetul de servetele, unde scria maaare si claaar servetele umede pentru hemoroizi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, Muffa este superb ca intotdeauna, ce bine merge el cu masuta! Galma este cu siguranta de la lapte, mai pune-l pe Muffa sa traga ca s-o fi infundat ceva pe acolo...Am editat ca nu-l trecusem pe Muffa la sarbatoritii de dimineata, din greseala bineinteles, eram sigura ca i-am trecut pe toti si cand am observat am murit de rusine.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

lianam,

Exact asta vroiam sa va postez si eu!!!

Am primit-o pe mail la servici, ne-am prapadit de ras si ma gandeam la voi. Cand sa dau copy-paste ... lianam a postat-o deja.
Pacat ca nu se poate posta si poza servetelelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, super tare, am ras singura pe aici...

Gudinde,

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gudinde .....si eu am ras de una singura aici ..... am trimis si pe mail-ul comun, ca sa fie si poza

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau nu ma supar eu din chestii d-astea, mah...chiar nu are sens sa te simti nu stiu cum! doar ne uram toate la bebei in fiecare luna! dar de cand vor implini si bebeii un an, sper sa ne uram la ziua de nastere doar, ca toate uitam..si ne pierdem pe drum!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ptiuuuuuuuuuuuu hai ca am obosit, mai din week end incerc sa va prind din urma si nu reusesc.Pe cuvant de onoare daca nu sunteti ca orizontul, cand incerc si eu sa ma apropii(citesc si sa scriu si eu o scrisorica)voi tzop mai scrieti juma de capitol si uite asa alerg dupa voi sa-mi rup picioarele, nu alta.Hai ca tot este bine, de abia fac gimnastica si mai slabesc si eu putin

Gata acum ca v-am prins din urma ....vine scrisorica:

Clau,Cris,Bubu,Liana,Ursulica,Luny(sper ca nu am sarit pe cineva,ca nu mai inteleg nimci din notitele mele ) multumim pentru urarile de La multi ani.

Dam de baut si de mancat azi pentru cele 8 Lunitze

Ursulica felicitari pentru inititiva de bb2!!!!(mie mi-a zis dr. ca sa nu cumva sa raman gravi mai devreme de un an si jumatate de la ceza,tu ce stii in privinta asta???)
Sa aveti spor in afacere!!!!!

Naty uitepentru incurajare...am vazut-o si eu zilele trecute pe Iulia cu palariutza care ii statea superb si pantofiorii tai mov-super

Mimo sa stapanesti sanatoasa noua bucatarie si masina de spalatsuper.......immmmmmmm stau pe ganduri cum sa fac rost de bani sa-mi iau si eu.......

Ariel de abia astept coletul si sa ai si tu spor in afacere!!!!!imi place numele magazinului

Kya si eu ma inscriu la party si pentru praji am scos-o si eu la imprimanta

Mihutza ma intrebai de bradut.Este natural si l-am luat de la MR.Bricolaj...sa fac curat si il impodobim si noi...o sa pun poze.

Apropos de poze....Lianaazi chiar am luat aparatul cu mine la servici sa descarc poze asa cum am promis, m-am intors din drum sa iau cablul de descarcare....si cand am vrut sa le descarc nu mai am acumulatorii incarcati

MihatpBravo!!!!!

Luny ar fi fain sa facem Revelionul, dar unde?????
ta na na na na na....vitezomanul Gica, si-a luat masina mica(adica o masutza)

edit> era sa uit LA MULTI ANI SEAN,MATEI,IULIAN SI AMIRAsa cresteti mari si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pupici fetelor

Despre mine ... muncesc foarte mult si seara sunt obosita-rupta, nu am apucat sa fac nici bradul, nici nimic, insa incerc sa vad partea plina a paharului: macar eu am de lucru.
Scriam aseara dincolo ca din pacate sunt multi oameni care-s afectati de aceasta criza si destul de multe companii au probleme cu cash-flow-ul etc.

Naty pupici multi
Nici nu stiu ce sa zic. Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta perioada grea si stresanta din multe puncte de vedere si tin pumnii randunoiului sa-si gaseasca alt job.

Mihatp,
Felicitari pt determinare si pt ca ai reusit sa depui proiectele la timp. Sa dea Domnul sa-ti fie rasplatita munca si sa primiti finantarea.

Din aceeasi categorie ...
Stela inteleg ca ai nemultumiri legate de job si eu am un sac, dar realist vorbind sfatul meu este sa stai linistita. Cel putin la noi nici nu se pune problema vreunei cresteri salariale in situatia actuala (si nici in cea previzionata); suntem in plin program de cutting costs. Ma bucur ca pana acum nu s-a pus problema de reduceri de personal.

Olga eu n-am terminat cu rapoartele pe anul asta

Tuchi ma bucur ca Sebi este bine. Multa sanatate.

Tb sa ma intorc la treaba ...

Pupici tuturor si multa sanatate ca-i de departe cea mai importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani scumpilor bebei nascuti in data de 16!
Liana,super tare
Oana,sa stii ca nu Buni l-a invatat pe David faza :"pe cine iubesti mai mult?"ci varu-su care are 8 ani jumatate si e singur-singurel la parinti!mereu ii spune ca de acum nu o sa il mai iubim ca inainte,ca Samuel e mai mic si pe el il iubim mai mult..deh,e un copil si el,pana la urma!si sora-mea are grave probleme,nu mai poate avea inca un copil si nepotu sufera cand vede ca David are frate si el,nu!poatea asa se mai "racoreste"si el!ca nu imi vine sa cred ca e rautate,ca il iubeste enorm pe Samuel,zice ca e cel ,cel mai frumos bebe din lume si ii pupa picioarele!
Ariel si Mimo,multam fain,dar i-a luat Buni un costum de Mosulica de la Carfour(nu se compara cu costumele lui Ariel,dar nu am ce face) acu 2 zile,ca ma plangeam ca nu i-am mai luat!acum,daca ii iau altul,sigur se va supara!ma intelegeti,nu??
Luny,Mufarinul
ALICE,ghici ce carte am eu la ai mei???LUna Betiluna si Dora Minodora!Dragutii de ei mi-au pastrat aproape toate cartile,iar carticica asta era preferata mea!
si eu tot unt president ii pun in piuree!
ma duc sa aspir

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput