Puiuti de Randunici 2008!! (164)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
LA MULTI ANI SEAN,MATEI, IULIAN, AMIRA SI ALEXIA, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
luny spune:
si noi, dam de baut azi!

Mufa ieri:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:

Sean, Iulian, Amira, Alexia si Matei!! Sa cresteti mari, sanatosi, mancaciosi si norocosi!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
lianam spune:

La multe lunisoare Matei, Sean, Iulian, Amira, Alexia ! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Liana, mami de Teo
lianam spune:
Luny parerea mea e sa nu folosesti apa prea calda (adica spre fierbinte) la dus pe san; sa fie doar calduta un pic; eu as merge in locul tau la un oncolog; ginecologul vede mai multe pasarici decat tzatzici
, pe cand oncologul are de-a face mai des cu palpat de sani si noduli in diverse forme si din diverse cauze; poate fetele au idei mai bune decat ale mele;
sa nu fie nimic serios
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Bai Luny, mai mult ca sigur e de la lapte, s-a infundat vreun canal pe acolo...nu poti sa incerci cu pompa, cu comprese, cu d-astea? Un nodul e de competenta oncologului dar eu zic sa nu te duci cu gandul asa departe 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
multumi ptr urari!

mai, nu e nodul, e galma, si sunt sigura ca e de la lapte..prea am simtit brusc si dintr-o data, si e maricica, daca era mai demult nu aveam cum sa n-o simt...nu sunt panicata de nodul, dar de mastita chiar mi-e teama..liana eu nu sunt defel un fan al apei fierbiti,pe care n-o suport! asa ca se potriveste apa calduta!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
LA MULTI ANI SEAN, IULIAN, AMIRA SI ALEXIA, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI si sa bucurati parintii vostri!
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
aliceionescu spune:
Salut intr-o viteza...dar o sa termin eu...
Kya, m-ai omorat ieri de cel putin 4 ori: tortul, prajitura, cartea cu Habarnam si Talismanul de safir...Si a venit si lovitura de gratie, ca mi-am amintit de o alta carte a copilariei, pe care mi-o doresc din tot sufletul meu (care e maaaare, desi nu pare)...:" Luna Betiluna si Dora Minodora"...Si pe net vad ca nici in anticariat nu mai e....

Olgutza, ati impuscat 4 dinti dintr-un foc??? Curajoasa Sophie, mai!
Cum mai e cu kk, ati reparat "consistenta"?
Fetele. Aaa, iti place "Lolita"?
Luny, tare Mufa, ca de obicei. Da' ce linistita statea Luna pe calorifer, mai, sictirita toata!
fata, sa "repari" si tu sanul!
Cata, ma bucur ca Seb a fost la dr si ma incanta ideea Ilincai, cu luminile maro! Ca si cum i-ai spune cuiva ca este mai putin frumos, in loc sa-i spui ca este urat! Tare de tot fata ta!!!
Bubu, vazut poze, vazut baieti frumosi, speriat faza cu covrigul, vazut fata slaba.
Eu cred ca mai poti "subtiliza" si tu cate-o prajitura, de-acum, ca au dreptate fetele, chiar se vede k ai slabit!
Naty, offff, aiurea vestea cu sotul tau...dar asa cum spun fetele, tot raul e spre bine. Eu mi-am dat candva demisia si, cateva luni, am "lenevit", dar apoi a fost mult mai bine! Ce face Iulia mica?
Simo, a nins la Bv? Ca tare te invidiez eu pentru curtea aia minunata!
mimo....oftez luuung...stii si tu de ce!
ursu, bafta cu fetita!! Eu mi-as dori un baietel, dar mi-a pierit foarte mult avantul...
Ioana, bv pt iesire, bv pt terapia prin cumparaturi si lasa visele, eeeee, se poate?!
Si Thea arunca suzy din patut. Bine, ea arunca toate jucariile, mai nou, ma termina cu faza asta, dar incerc sa nu ma enervez.
Eu inca mai am de lucru, dar vad "luminitza", asa mi se pare, cel putin. Thea nu ma ajuta deloc, doarme f f putin...cred ca max.2h/zi, in zilele bune. E drept ca ma dispera si niste vecini care nu mai termina cu bormasina de cateva luni bune, dar nici ei nu-i arde de dormit...In rest, joaca si mers la greu. A inceput sa mearga tinuta de o manuta, bine, isi mai pierde echilibrul, dar e din ce in ce mai bine de la o zi la alta. Dc sunt langa ea si ii intind bratele, face 3-4 pasi singura, dar NUMAI dc sunt eu acolo.
Intrebare: ce fel de unt dati voi bbeilor? Eu am luat "President", stiu k e bine sa fie pasteurizat, dar nu scrie nimic pe pachetul ala, adica din ce e facut...
. Si inca ceva: in piure e mai indicat uleiul sau untul? Sa ma iertati dc pun intrebari stupide...