Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Am intrat special pentru Mimo, sa ii admir bucataria (cu prima ocazie, peste vreo 5 ani , imi iau si io nene masina de spalat vase, ca si acum ma boscorodeste sotul ca de ce nu am vrut cand ne-am mutat... fraiera si io, mai tanara...). Mimo, mai ai praji? Cat despre inoxuri, sa stii ca si alea pot sta nespalate...

Liana, da, de muci tot vom avea parte... Face parte din dixtractie!!

Va pup acum, la culcare, pe toate.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ma duc la nani, dar nu inainte de a o felicita pe Mimo!!! Brava! Ti-a crescut foarte frumos. La mine a fost de vina cuptorul. E stricat de ceva vreme si ai mei nu s-au invrednicit nici unul sa-l repare...
Dar lasa ca ma fac eu mare si o sa am cuptorul meu! (-size=3] si masina de spalat vase[/size=3])

Gata

P.S. M-am dus acum in bucatarie sa mai iau o praji - au mai ramas doar 2 bucatele... a avut mare succes.

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo aveam gura plina de praji aia buna a ta, de aia nu am putut "vorbi" pana acum ...da' nuuuuuuuu te-am abandonat
da, da...asa e kya, ne facem noi "mari" si o sa avem masina de spalat vase, si bucatarie maaare si curticica (fie ea si mica ).......

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am facut o galma la san si ma cam doare.O sa incerc cu apa calda si masaj mai mult azi..Liana, sau fetele care mai stiu...la ce dr tre sa merg, ginecolog?..ca e nasol daca trebuie la ala de familie ca am o incompetenta la unitate, nu stie decat sa dea reteta cu paracetamol ptr raceli, asta deja e cevaaaa, mega complicat ptr ea..
Mufa s-a trezit o data, la 4, apoi la 6,45 sio a tot incercat sa mai adoarma pana acum, cand am renunat..atipise si s-a trezind tipand, cred ca dintii..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

ca sa vedeti ca am citit tot poftiti, serviti [/b]
KYA
Am pus si niste pozici cu bucataria si masina mea mult iubita si laudata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

misto bucataria, de 'scula' nu mai zic, iar praaajiiii

Mergi la inceput

vad ca-s prima azi.. si ptr toata lumea, calde si proaspete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza, poftiti la cafelutza cu lapte
Lyvy
, imi pare rau pt Cleo
Luny, cam asa fugareste si Sabin catelul surorii mele, e innebunit dupa el. Noroc ca el nu isi pune mintea cu el la ce smotoceala isi ia.
Ursuleata, AMR 4 luni
Referitor la fratiori si Briana e topita dupa Sabin si invers, daca Sabin e mofturos nimeni nu il poate linisti mai bine decat Briana. E de ajuns sa apara pe usa si sa ii spuna 2 vorbe si valoreaza mai mult decat o ora de leganat, alintat...
Mai stiu si reversul. O prietena si-a pregatit fetita toata sarcina pt fratiorul care urma sa vina si aparent totul era OK. Dupa ce a nascut a stat ea cat a stat linistita si intr-o zi i-a spus mamei: "Mami , foarte dragut fratiorul, da cand pleaca odata la el acasa??!!"
Mimo, ai stat tu cat ai stat da in final ai "copt-o"

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Maine am serbare la Briana la scoala. Si eu ca o mama de treaba cica, m-am oferit sa ornez sala (cu inca 2 mamici cu bebelusi, ca altele nu s-au oferit ). Naspa e ca se face in sala de sport...deci va trebui sa ornam o poarta de fotbal, neste spaliere si vreo 3 calorifere . Sincer, nu am nici un pic de inspiratie. Ceva idei???? . Mentionez ca nu avem la dispozitie decat ce au adus copii de pe acasa: globuri, betele si nu mai stiu ce???!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

LMA AMIRA, SEAN, IULIAN SI ALEXIA, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CUMINTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine,

Luny, nasol cu sanul, cred ca la gineco trebuie sa mergi, cred...Muffa a dormit bine, la fel si Rebe , dar se mai trezea tipand cu manutele in gurita si apoi adormea la loc. Vad ca nu a spart dintus nou insa!

Adriuta, vezi deci ca poti sa faci linistita pe bebe 2. Bine, sunt si cazuri de gelozie dar nu cred sa fie la voi cazul. Si Razvanel tot spunea in timpul sarcinii mele ca vrea fetita, a zis ca 2 baieti nu vrea, ca doar el e baiatul in casa! DAr iti spun ca e minunat sa-i vad impreuna, ma emotioneaza ca sunt ai mei si ca deja se iubesc mult.

Mimo, am vazut si praji, si bucataria si masina de spalat vase! As vrea si eu rau dar randunoiu' imi zice ca nu am unde sa o pun..., probabil ca tot asa, ar trebui sa schimb toata bucataria, dar este inca noua...Si subscriu cu aragazul de inox, si mie imi place ca se curata usor si frumos.

Azi ar trebui sa ne apucam de curatenie, sa vedem...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput