Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luna Betiluna si Dora Minodora

Fetelor cum puneti untul, topit sau nu?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-au aparut niste pete rosii pe san..am sunat-o pe dr Popa si mi-a spus sa golesc bine sanul si sa pun comprese cu apa calda cu sare!..iub e la ma-sa, i-am zis sa vina cu o varza cruda, cica e buna..asta-mi lipsea, ca in rest le am pe toate!!
Bitza noi ne gandeam la Twice in ultima instanta..pe genul, seara de club! stela zice ca ar fi prea aglomerat in club...dar un club golut este ciudat, n-are atmosfera ar fi dragutz si un restaurant, dar nu am gasit nimic sub 2,5-3 mil/persoana mai veniti si voi cu idei!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si mai vroiam sa va zic ceva ... mai de mult, dar m-am abtinut pt ca stiu ca e greu sa spui unei mamici sa se relaxeze ... dar daca tot am citit ca se reia topicul kg ...

Nepoata mea la 2 ani are acelasi nr de kg (sau in unele cazuri mai putine kg) ca unii pui de pe ramurica. Pai asta inseamna ca noi ar fi trebuit sa ne aruncam in Dambovita de mult.
La 1 an nu avea nici un dinte.
A stat foarte tarziu in fundut si de mers la fel.
Si ce daca? Acum merge bine mersi, are si dintisori ...

Ideea este ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, de acumulare de noi achizitii si nu are rost sa-i stresam sau sa ne stresam inutil.
Si nici comparatiile nu ajuta. Fiecare copil este unic! Asa cum noi ca adulti suntem uneori foarte diferiti (eu-s mai durdulie, Vio slabuta, Sovi inalta, alticina mai scunduta) si ei micutii sunt diferiti.
Nu am sa va mint sa va spun ca greutatea nepoticii nu ma ingrijoreaza uneori (mai ales atunci cand slabise 1 kg in perioada cu otita), dar atata timp cat este un copil vesel, armonios dezvoltat, care nu este bolnav sau in suferinta ma gandesc ca nu are rost sa o stresam.

Sper ca n-am suparat pe nimeni, mai ales acum inainte de Sarbatori

Acum chiar ca tb sa ma apuc de lucru ... pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,ai scris exacte ceea ce vroiam si eu sa spun legat de kg!
si il dau exemplu pe David,care desi la nastere a avut 4100 kg,de un an a pus pe el doar un kg,adica are 23!nu este un baiat mancacios-cum e Sam-are multa energie si s-a si inaltat considerabil!eu zic ca e prea slabut,ii pot numara coastele,dar dr zice ca e bine,ca acum e in perioada de crestere!ea stie mai bine ca mine!si nu il oblig sa manance!cat vrea ,atat papa!pe cand,asta mic...fiecare copil e unicat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde ai mare dreptate! o zi scurta sa ai!
ia uitati aici:4 iubiri:)
ultima nazbatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gudinde

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ultima nazbatie!

maaaaai ce baiat mare, de 9 luni am vazut ...ce frumos sta el cu tati si pisicutele ... dragoste maaaaare ........si ca un "barbat" ce e sta si la o barfa la cafea (ei si ce daca a curs pe parchet ?)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037
Apropos de poze....Lianaazi chiar am luat aparatul cu mine la servici sa descarc poze asa cum am promis, m-am intors din drum sa iau cablul de descarcare....si cand am vrut sa le descarc nu mai am acumulatorii incarcati

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

te iert, te iert ....ca stiu ca le pui pana la urma ...si suntem in preajma craciunului...luna cadourilor...cum sa nu te iert ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ultima nazbatie!

Cand sa zic si tu WoW!! o poza cu Mufa cuminte, vad urmatoarea poza cu cana de cafea

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Am venit si noi de la ORL si urechiusele sunt ok
Astazi putem sa facem si baita, ca nu a mai facut de joia trecuta . Si plibarica pana la ORL a fost frumoasa ca e o vreme excelenta aici.

In alta ordine de idei, sunt si eu un pic pe marginea butoiului ,sper totusi sa nu cad in el. Ieri m-am uitat un pic la tv pe romani si am vazut ca a renuntat Stolo si o sa fie Boc prim ministru Parca a inebunit lumea... criza financiara, apoi criza asta din grecia cu anarhistii si acum aiureala asta lui Base. Bine ca aiureala din politica romaneasca nu ma prea surprinde... Apoi se apropie si Craciunul si eu nu sunt in tara Dar bine ca suntem toti sanatosi si impreuna si e soare afara si frumos si asta ma tine pe muchie de butoi

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput