La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 19
Yagmur spune:
Va multumesc din suflet pentru urarile primite..... abia astept sa-i povestesc lui Luchita..... diseara vom petrece cu Denis si duminica restrans la nasii lui...
Avand in vedere ca nu voi avea net in Bucuresti va urez de pe acum Craciun Fericit si multe, multe impliniri in 2009.
Mamicilor din Bucuresti... nu stiu daca am toate numerele de telefon, dar voi vorbi cu una dintre voi si poate organizam intalnirea propusa de Raluca... eu as fi tare incantata sa ne vedem...
Pupici multi, multi si daruri multe sub pom
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
acs, asa frumos ai povestit de bursucii tai!
si
in acelasi timp!
mai-mai ca sunt gata sa uit tot si sa-l fac si eu pe bb3. ma rog, mai devreme de acum in vreo 3 ani sigur nu, dar dup-aia... cine stie... daca te mai citesc de cateva ori... nu raspund de mine ![]()
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
acs spune:
Yagmur, drum bun! Sarbatori fericite! (sper sa-ti spun si in direct)
Salvat si trimis si PM (daca n-ai inchis deja). 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
kikineata spune:
La Multi Ani, Denis!
La Multi Ani, Luca!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Garga seara in pat uitandu-se minunata la maini:
"Neghe, ulate, taiat mami coditele unghii fumoase!"
Azi dimineata:
"Doamna Dotol, vinit la noi vaccin (acu 2 luni!!!), pus platule cu pisica si catel, uitat gat, butica, la spate,siiiii gataa plecat la ea acasa. Sala n-ale muci, duce la alti copii, altii"
La Biserica liniste deplina Garga: "Toata lumea sus, acum jos. Muzica sa vina muzicaaa. Nenea pleotu facut cluce pe flunte si mai-mai"....mai tarziu tot ea...."nu e voie acolo ne da pleotu afara".
Seara: unde ai fost azi Sara? Ea: "ei na,la caciuma" si mai unde? "la Doamni Doamni la biseica"
Adinazot apropo de stranut Sara zice "Noloc, satate"...dar cel mai frumos e cand da ea un partz zice...mami, ia ute, vine patz, padon, cuzati pocu'...cand ragaie la fel.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Garga seara in pat uitandu-se minunata la maini: "Neghe, ulate, taiat mami coditele unghii fumoase!" Azi dimineata: "Doamna Dotol, vinit la noi vaccin (acu 2 luni!!!), pus platule cu pisica si catel, uitat gat, butica, la spate,siiiii gataa plecat la ea acasa. Sala n-ale muci, duce la alti copii, altii" La Biserica liniste deplina Garga: "Toata lumea sus, acum jos. Muzica sa vina muzicaaa. Nenea pleotu facut cluce pe flunte si mai-mai"....mai tarziu tot ea...."nu e voie acolo ne da pleotu afara". Seara: unde ai fost azi Sara? Ea: "ei na,la caciuma" si mai unde? "la Doamni Doamni la biseica" Adinazot apropo de stranut Sara zice "Noloc, satate"...dar cel mai frumos e cand da ea un partz zice...mami, ia ute, vine patz, padon, cuzati pocu'...cand ragaie la fel. KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006) |

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
anateo2004 spune:
La multi ani,Luca!
La multi ani,[blue]Denis[/blue!
acs ce frumos ai povestit!mie trei mi se pare ideal.eu personal mi-as mai dori un copil,dar Sef nu e de aceeasi parere...acum m-am impacat cu gandul...oricum nu vroiam acum ci peste 3-4 ani.poate cine stie se razgandeste![]()
eu incerc sa nu intervin intre ei ,mai ales cand se inteleg
dar cand Seba e agresiv trebuie sa fiu prin preajma ca uneori o musca
nici Teo nu-l accepta mereu pe Seba in jocul ei si de aici se nasc conflicte,sau din gelozia lui Seba.aseara de exemplu Teo vroia sa stau cu ea in patul ei pana adoarme-pat lat de 90 si lung de 150.in pat eram eu,ea si Karina-un crocodil de plus lung cat patul
.Seba n-a vrut sa stea cu tasu,desi nu-i era somn,s-a suit si el calare peste noi in pat sa suga.sa se asigure ca sunt a lui.normal ca Teodorei nu-i pica bine.si uite asa apare furtuna
diananoi pe tata il zicem de vreo luna.acum il striga si noaptea uneori-se ridica in fund si incepe tata,tata
.pe afara orice logan albastru e tata,ba odata a inceput sa si planga ca n-a oprit masina
.e greu ca nu vorbeste,dar ce sa facem mergem inainte.mama mea zice ca fratele meu a vorbit dupa 3 ani...sper sa nu-i semene.
a ieri pot spune ca a facut o propozitie,sau chiar mai multe
"mama caca,pu,ham"pe care a repetat-o tot drumul.
dia ce fete frumoase!
danutznoi nu prestam cadouri decat pt copii
gata s-a sculat,adormit cred ca 45 de minute
nu mai spun ca iar a luat o viroza si nici nu-i trecuse cealalta
madaluta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
He, he, se vede ca esti la inceput Azi m-am surprins de doua ori uitandu-ma in frigider, fara sa stiu ce caut acolo... a trebuit sa inchid usa si sa ma intorc la ce faceam, pentru ca apoi sa imi reamintesc ce cautam in frigider... Dar daca m-ar vedea cineva... ma duc la frigider tare hotarata, cu mare siguranta, s-ar zice ca stiu ce fac... Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Baaaii, ce noroc ca va citesc...asa imi aduc si eu aminte sa scot rufele pe care le-am bagat aseara in masina.....
sa traiti si sa-mi mai amintiti si alte dati caci eu am masina in debara bagata si inchid usa k sa nu se auda zgomotul si le uuuuit acolo uneori mult si bine de uneoori trebuie sa le mai spal o data ..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Garga seara in pat uitandu-se minunata la maini: "Neghe, ulate, taiat mami coditele unghii fumoase!" Azi dimineata: "Doamna Dotol, vinit la noi vaccin (acu 2 luni!!!), pus platule cu pisica si catel, uitat gat, butica, la spate,siiiii gataa plecat la ea acasa. Sala n-ale muci, duce la alti copii, altii" La Biserica liniste deplina Garga: "Toata lumea sus, acum jos. Muzica sa vina muzicaaa. Nenea pleotu facut cluce pe flunte si mai-mai"....mai tarziu tot ea...."nu e voie acolo ne da pleotu afara". Seara: unde ai fost azi Sara? Ea: "ei na,la caciuma" si mai unde? "la Doamni Doamni la biseica" Adinazot apropo de stranut Sara zice "Noloc, satate"...dar cel mai frumos e cand da ea un partz zice...mami, ia ute, vine patz, padon, cuzati pocu'...cand ragaie la fel. KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006) |

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
La Multi Ani, Denis!
La Multi Ani, Luca!
acs: ajunsesem sa cred ksunt nebuna( caci asa imi zic toti prietenii, inclusiv sotul) pentru k imi doresc 3 copii...dar vad k mai exista astfel de oameni....

Eu voiam 5 cand eram mai mica pentru k sunt singura la parinti si mi-am dorit din totdeauna o familie numeroasa.Cand am mai crescut am realizat k ar fi o nebunie sa fac 5, dar 3 mi se pare perfect. Bineinteles k nu ma apuc de al treilea acum ci peste cativa ani daca il conving si pe al meu sot....