La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 18
deeaA spune:
Buna ziua,mamici!
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele trecute,marc,alessia,mayaandrei eric,sa fiti sanatosi,voiosi,voinici,mamici felicitari! si celor de azidenis si luca,sa fiti fericiti si impliniti,mamicilor,frumoaselor,aveti 2 barbatei minunati,sa va traiasca!!!
monique felicitari pt.putuloanca din burtok!
saryta vaaai,cat de frumosi sunt copilasii imbracati asa si ce frumos cantau,ai niste fetite minunate!!!
ktrinel mai,da ce frumoasa e pitica si ce harnicuta eeee!
adinazot ce scumpa a fost ale "sanatate,mami"
danutz spune:
Acs, am cam plans dar tin neaparat sa-ti zic ca sunteti minunati cu totii, iar tu foarte curajoasa!
Dandusa, Donia, ce 2 copii si oboseala aferenta...eu cu unul singur si tot uit ce vreau de la frigider pana sa ajung la el!!!
Ktrinel, ai dreptate (ca-n totdeauna)...e mai bine acum la munca, decat ca muuullllttt rau!
Si voiam sa va intreb fetelor ce cadouri faceti la parinti si socrii aferenti...fiindca sunt intr-o criza drastica de ideei iar tdin pacate timpul e tare scurt...
m_monique spune:
danutz eu parintilor mei, care sunt departe si nu pot veni la noi, le-am facut cadou o rama foto digitala, si pe pun pe stick poze cu andrei. rama am luat-o de la do mo si a costat 259 ron.
soacra mi-a spus odata ca i-ar trebui niste vase termorezistente dreptunghiulare, iar lui socru o sticla de wisky (ca tot spune andrei 'uchi micu') ca avem destule pe acasa si lui ii place.
24+ 
si Andrei (16.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Asa.. deci muncesc cu drag si spor in continuare.. ca ne paste inventarul.. asta inseamna si sambata-duminica.. Da de pe 23 GATA!
Baietii sunt ok.. furam la serbare la M la gradinita. M care este stirb la dublu in fata sus.. si este incantat de intelegerea pe care o are cu zana maseluta. Isi face socotelile cati bani mai scoate de pe dintii ramasi.. vrea sa ajunga la caramida, s-o lege cu elastic. ![]()
Diseara tre sa gatesc si bagajele ca maine ii expediez la munte. In rest o asteptam pe doamna Varicela.. ne-am pregatit cu pomezi si mixturi. Sper sa nu-l apuce pe G taman in alea doua zile cand e numai cu bunica.
Acs, ce poveste frumoasa si emotionanta. Si ce curajoasa esti.. jos palaria! La cate saptamani s-au nascut bursucii? mai ales la Victorila ma intereseaza.
Monique felicitari pt
!
Donia, ma bucur ca-i mai bine Cristinelu.
Dandusa.. nu esti singura.. mi tu, mi tu
Lacramioara.. si G la fel. A aflat de mos Craciun si aseara cand am trecut cu masina pe langa bradul de la intrarea din parc tot zicea.. "vine mos Caciun, vine mos Caciun".. cand ne-am indepartat de brad a inceput sa planga dupa
. Sa-l vaz cat de viteaj va fi cand va da ochii cu el in persoana. ![]()
Adina trimit un
frumoasei si enigmaticei Ale.
Danutz, eu nu cred ca mai apuc anul acesta sa fac cadouri si adultilor. Da poate m-o pali cheful si inspiratia.. In general le iau cosmeticale de care folosesc, carti, sau muzica, sau tricou/pulover..
Roxanica, de cele mai multe ori David stapan de osti sare prin camera cu ceva jucarioara tinuta amenintator in mana, si mami micaaa mititica pitita in fotoliu 
. Eu una mi-as dori cateva ore numai cu iubitul meu. Asa de repede se face seara si suntem rupti si sunt atatea de facut..
conflictele intre frati:
Incerc, ma straduiesc .. ca nu-mi reuseste f des.. sa nu ma bag deloc. Doar cand e clar ca unul este "strivit" sau neindreptatit. M are momente cand, mai ales cand i se pare ca nu-i vazut, are gesturi rautacioase, chiar agresive, la adresa lui G. Dar si invers, plus ca G vine imediat cu para (=jelitul). Si vice-versa, M paraste. Incerc sa nu le dau importanta cand se parasc unul pe altul.. nu vreau sa-i incurajez.
Dar iti trebuie nervi tari si o seninatate care.. de multe ori.. nu le am.
Gata, tre sa cobor iar jos. Pa!
de M (6) si G (2)
desiree spune:
noi astazi plecam
asa ca urez Sarbatori Fericite! de Craciun si Anul Nou fulguletilor si mamicilor de fulguleti si tuturor celor care ne citesc!
sa ne revedem cu bine anul viitor!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
repede-repede, ca mi-s grabita si mi-e casa ravasita ![]()
in primul rand:
marc 
denis 
luca 
si pt cine are timp si chef, aveti aici poze de la party-ul de ziua Oanei
va
pe toate ca nu stiu daca mai apuc sa intru sa zic doo vorbe
acs spune:
Ruxandra, spor la munca! Sa va ocoleasca doamna Varicela! (de fapt, daca nu se poate fara, oare nu-i mai bine s-o faca acum cand sunt mici? nu stiu :( sa fie cum e mai bine!)
Felicitari lui Matei pentru serbare!
Pe mine ma mananca limba ingrozitor si cand se cearta bursucii si cand se joaca... parca nu ma pot abtine sa nu ma bag. Stef imi face mereu observatie. Trebuie sa mai lucrez.
Cat despre curaj: Nu sunt curajoasa. De multe ori m-am gandit ca pe Victoras l-am facut din ambitie, din dorinta de a-mi indeplini un vis, din imboldul de a-i contrazice pe toti :(. In fine... ma bucur ca e langa mine si nu vreau sa ma gadesc ce se putea intampla.
Nu stiu cum si de ce, dar parca am stiut ca fetele o sa fie fete si Maria imi va semana si Ioana va fi o Stefy mai mica. Si initialele sunt ca ale mele si ale surorii mele. Si parca eu si Stef suntem ca mama si tata (nu chiar la fel, dar in multe le semanam). Si... si... si voiam sa fiu altfel, sa fiu eu. Oare sunt normala?
Deci nu-s curajoasa, ci incapatanata (ca sa nu zic mai mult), si-i multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa-l vad pe Tito!
La cate saptamani s-au nascut: Maria - 40 (pe 2-3 aveam DPN), Ioana - 40 + 5 zile, Victor - 38 (asa a hotarat doctorita).
Acum am eu o intrebare :). Mariei iau cazut 2 dinti de sus cam asta vara si inca nu iese nimic. Oare e momentul sa ma ingrijorez? Doi dinti de jos ii are schimbati si au aparut imediat ce ii cazusera dintii de lapte.
Danutz, cadouri: Mama - un pandantiv in forma de inima (e doar aurit, dar sper din toata inima sa-i placa!), tata - o sticla "Havana Club" (ii aduce aminte de tinerete :) ), socru - o cravata (inca nu i-am luat-o, dar a intrebat-o Stef pe soacra mea si asta cica e cel mai bine), soacra - nu stiu (mi-e teama sa nu dau gres ca mi s-a mai intamplat; bine, nu s-a suparat, dar mi-a parut rau ca nu s-a bucurat asa cum trebuie). Plus poze cu nepotii :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
acs spune:
Dia, chiar o petrecere reusita. Totul la superlativ! Foarte frumoase fetele lu' tati!
Desiree, sarbatori fericite! Sa pasiti cu dreptul in noul an!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ank999 spune:
Dia ce petrecere frumoasa! Asa ca pt o Oana frumoasa. I-a placut Alba ca Zapada?
Desiree sa aveti drum bun si distractie placuta!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
desiree spune:
ce toanta sunt
Denis
Luca
sa cresteti voinici si frumosi!
multumim, si pe voi sa va regasesc bine de tot si sanatosi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic