La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:

Denis si Luca, sa cres=teti destepti, cuminti, frumosi, sanatosi si banosi!

Oana, Yagmur sa va bucurati de ei si sa va aduca doar fericire!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Si urez si pt maine, ca poate nu mai pot sa intru si nu vreau sa ratez![]()

Maria Cristina si Rares

. Pup copii frumosi si destepti! Aka, Marinelaf felicitari! Sa vi se indeplineasca toate visele!
Si nu in ultimul rand mamicilor de maine 

Maya, Dianocica

. Fetelor va doresc toata fericirea din lume, sanatate, impliniri, bucurii si realizari.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
lizzy spune:
denis 
luca
va doresc tot binele din lume, asa cum imi doresc pt proprii mei copii. sa aveti parte de zile senine si de impliniri nenumarate! sanatate multa si o aniversare minunata!!! 
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
ank999 spune:
M monique felicitari pt fetita
Roxanica tu mereu povestesti tare frumos. Scumpicel Davidutzu somnoros. 
Adina tare frumos bradu si mobila, da mai ales fata.
Saryta frumoase pozici.
Fetele cu serbari - au iesit bine? Vreau si eu 

da noi nu suntem la gradi.
Anca cu
m_monique spune:
ank999 merci.
nici noi nu mergem la gradi, dar la anul nu mai scapa.
24+ 
si Andrei (16.12.2006)
acs spune:

Luca

Denis

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor pentru asa mandrete de baieti!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
acs spune:
Dandusa
, intotdeauna sarbatorile ma animeaza, poate din cauza asta sunt mai "relaxata sau plina de viata cumva" :).
Cat despre ras de tine... stii cum se spune "rade ciob de oala sparta". Deci: nu-mi permit decat sa rad de mine :). Ma mai iau si fetele peste picior uneori, cand incep sa vorbesc anapoda de oboseala :). Sa vezi distractie cand nu le mai nimeresc numele: "Anca, Iolanda, Maria... adica Ioana" :)
Un deget sa-mi dai si-ti iau toata mana; mai exact: daca ma starnesti sa povestesc ceva legat de bursuci, nu ma mai opresc. Deci daca n-ai rabdare sa citesti, nicio problema :).
O iau din antichitate: Cand eram mica voiam sa fiu baiat :). Apoi m-am gandit mai bine si am vrut un frate mai mare (cu toate ca am crescut cu varul meu, mai mare cu sapte ani, nu era de ajuns). Apoi iar am crescut (uf!) si m-am gandit din nou: voiam 4 copii = 3 baieti + 1 fata si fata sa fie cea mai mica (eu am fost sora mai mare :) ). Mai cresc inca putin si ajung la concluzia: imi plac mai mult fetele :).
Sar peste etapa "imprietenirii" cu Stef (am fost colegi de liceu, aceeasi clasa :), "prieteni" de la sfarsitul clasei a XI-a ) si peste casatorie (la sapte ani de la terminarea liceului), peste bucurii, probleme, suparari si impacari :).
Toamna 2001, Marmaris. Mergem seara la restaurant, ajungem la hotel si Stef imi spune: "Ce-ar fi daca am face un copil?". Raspunsul "DAAAA". Cred ca era ametit bine :), caci eu il tot presam, dar nimic ("nu suntem pregatiti..."). Si asa a aparut Maria (turcoaica :), din prima incercare; ne asteptase mult mititica ). Buun... sarcina, probleme cu toxoplasmoza... pe 3 iulie, aproape de 2 noptea, se rupe apa. Sar peste detalii: pe la 12.30 intram in cezariana de urgenta ("of! n-o sa mai putem avea multi copii" :( :( :( ).
Mai 2003, Paris. Mi-e rau, plang fara motiv... Ioana (frantuzoaica :), a doua luna, a doua incercare ) e la purtator. Sarcina fara probleme deosebite: pe 23 februarie sunt programata la cezariana (e prea mica diferenta intre nasteri, nu nasc natural; a fost spre binele meu: "peretele uterului cat o foita de ceapa").
Noiembrie 2004: Programare la doctor. "Doamna doctor, as mai vrea un copil. Ce parere aveti?" "50% sanse sa fie totul bine". Insa stiam ca va fi bine (probabil inconstienta; Stef a fost mai temator, dar te pui cu nebuna?!), si de revelion imi pun o dorita: "Al treilea bebe sanatos!" Dar bebe se lasa asteptat: 1-2-3 luni (a treia incercare).
Mai 2005, Barcelona: Iarasi rau, oboseala, gata-gata sa ma calce un autobuz... Victoras (nino espagnol :) ) e cu mami. Tati isi doreste baiat, mie imi este indiferent (doar sa fie bebe sanatos). Mergem in formatie completa la ecografie si tati sare de bucurie (oricum s-ar fi bucurat doar fetele sunt minunile lui, insa cine il ajuta la reparatii :) ). Fetele isi pun perne sub bluzite si se pregatesc de alaptat :). 22 noiembrie, cezariana: dupa 2 ore jumatate (limita anesteziei), tipa Victoras. Uraa!
Din pacate n-o sa atingem numarul 4 (din n motive; in primul rand mami nu mai poate), dar, oricum, 3 imi poarta noroc :).
Donia, multumesc! 
Ma bucur ca e mai bine Cristinel!
Eu am noroc ca rufele din masina le scoate mamaie (strabunica bursucilor). Oricat as insista, ii place sa ne fie utila. In schimb, cred ca nu e dimineata sa nu urc si cobor de cate 4-5 ori fara sa stiu de ce si sa plec de acasa uitand cate ceva :).
Ai fost super simpatica: "ma duc la frigider tare hotarata, cu mare siguranta, s-ar zice ca stiu ce fac" :)
Anateo, multumesc! 
Nici Victor nu se exprima bine, cu toate ca fetele il inteleg. Insa el se simte cumva (si uneori chiar este) exclus din jocul lor. Eu le inteleg si pe ele, asa ca de multe ori (cand sunt acasa; timpul asta e prea scurt) ma joc eu cu el si le las pe fete sa-si vada de ale lor.
Victor este si foarte gelos! Se rezolva toate, stiu, dar as vrea sa aleg calea cea mai buna.
Lacramioara 
Diana sunt de acord cu: "Ce vreau sa spun eu de fapt este ca nu exista o regula generala pt rezolvarea conflictelor in care e implicat copilul. Depinde de tipul de conflict si de partile implicate".
Insa tare imi prinde bine sa vad cum ati rezolvat voi conflictele intre copii. Din tot ce povestiti incerc sa gasesc ce anume se poate aplica pentru bursucii mei.
Mii de multumiri tuturor! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Imi pare rau.. au fost niste zile asa... rele, ca n-am mai apucat sa fca nimic. Nici sa urez La multi ani fulguletilor:
Maya
Andrei
Alessia
Mark
Stefan
Felicitari mamicilor minunate Ingeras, Monique, Flore, Dianarus si Miki. 
Denis
Luca
Asiza si Yagmur sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi si voiosi. 
de M (6) si G (2)
danutz spune:
lA MULTI ANI LUCA!!!
LA MULTI ANI DENIS!!!
Manu si Oana , felicitari pentru baieteii vostrii scumpi, sa creasca mari, isteti foc, fericiti si sanatosi!