La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Denis!
La multi ani, Luca!

Asiza, Yagmur sa va traiasca minunile de cavaleri, sa fie sanatosi si fericiti.

acs, ma topesc dupa ea. Nu prea o spun, dar... cam asta e realitatea.

Aseara, m-a inebunit cu Mos Catiun. A avut ieri serbare si povestea cum a venit "Mo-su ro-su cu ba-ba ma-le si sac ma-le ma-le". Asa ne-am distrat aseara... Si i-am cumparat un nu stiu ce sa spun, ca un afis, dar cu Mosul si sania in relief... si l-am pus pe perete in camera si se uita la el.... mai apoi s-a urcat pe scaunel sa fie mai aproape si ii canta, ii spunea pe limba ei, mai pe a noastra... nu a avut treaba cu noi aseara.
Am fost cu ea in Carefour si i-am gasit in sfarsit cizmulite de cauciuc, pentru balti.... Cum i le-am pus in picioare sa vad daca ii vin, adio... mai descalt-o daca poti. La casa am scos eticheta si asa le-am platit. Pe drum zicea ca "Mo-su dus ga-tu-se", adica Mosul i-a adus ghetute. Doar a vazut ca le-am luat de pe raft....
Ieri a primit o groaza de cadouri... de la Mosul de la Mami de la servici, de la o firma cu care lucrez, de la niste colegi de-ai mei. Dar cel mai mult i-a placut casuta de turta dulce, pe care am primit-o. E topita dupa ea.... inca nu s-a gandit s-o manance.
Si tot despre Stefy, ne-am luat inima in dinti si pana la urma, la recomandarea imunologului si a medicului ei pediatru, am facut Prevenar-ul, miercuri. Pana azi nici o reactie. Nici local nici general.

Asiza, bine ca Denis e ok. Voua sanatate multa.

madaluta, mie LantigenB mi-a dat imunologul Mi-a zis ca desi scrie vaccin, se da mai mult pentru imunitate. Dupa ce ai scris tu, am mai intrebat si alte cunostinte care au copii mici si ele tot pentru imunitaste au primit LantigenB.

aelita, ce mai fac minunile tale? Mai spune ceva, ca povestesti asa frumos....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DENISUCUL!ASIZA sa-ti traiasca minunatul!

LA MULTI ANI LUCHITA!YAGMUR dormi tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Denis scump si drag - sa cresti mare si sa fii sanatos si norocos
Luchita cel nabadaios - sa fii sanatos si mereu energic asa cum te stim

Pup mamicile norocoase care au asa niste feciori speciali si sa le dea DD viata lunga sa ii vada insurati la casele lor.

Incep asa pentru ca din lipsa de timp nu am reusit decat fugitic sa arunc un ochi pe forum. Le doresc sarbatoritilor ce au petrecut deja si pe care i-am ratat din motivele sus mentionate sa fie sanatosi si ascultatori, mereu veseli si plini de energie iar mamicilor care au implinit 2 ani frumosi de mamicie le doresc sa ii indrume cu dragoste si intelegere in viata.

brb

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!!!

Denisucu
LUCHITA

Mamicilor tot binele din lume - pupici - ne vedem dupa-masa la party!!!

Pupici,

Simo si David 2 ani (9 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Raspund si eu pe scurt la temele zilelor trecute:
TV - doar la cerere si cu timp limitat cand vrea "sene mate" (adik desene animate) ori cand se difuzeaza vreun filmulet special pentru copii (la care ne uitam si noi astia mai mari cu mare placere)
cioco - pana in urma cu o luna daca gusta si o scuipa din gura, insa la ziua lui a primit cioco cu lapte in niste ambalaje dragutze cu personaje Disney dupa care el este innebunit, si a inceput sa ii dea de gust. Acum serveste dar rar, cate o patratica la cerere.
Spalat pe dinti - da, cel putin de doua ori pe zi pentru ca de cate ori e in baie cu mine imi cere periuta sa se spele. Folosim si ff putina pasta de dinti mai mult de amorul artei.
Dormit - pana sa ne mutam in noiembrie dormea cu mine in pat, tati dormind la casa. De cand ne-am mutat are camera lui cu pat normal si doarme fara probleme acolo. La inceput pana s-a obisnuit a mai venit in pat cu noi, dar acum e chiar bine.
Colinde - fredoneaza Mos Craciun cu plete dalbe cu mare placere, amesteca si stalceste versurile, asa cum face cu toate poeziile pe care le-a invatat. Cred ca si el este intr-o perioada cand ar canta orice aude ca il surprind lalaind diverse chestii. Imi este drag de mooor cand il aud cantand.

Am vazut pozici cu Marc de dianarus nou nascut si m-a apucat o nostalgie speciala. Asta pentru ca am avut niste discutii cu sotul meu zilele trecute si am ajuns la concluzia ca doar eu sunt cea care nu isi mai doreste un bb. El vrea bb2, Rares vrea si el o "suioaia" (surioara) cu care sa se joace.. numai eu spun pas.
Nu mai am curaj sa trec printr-o sarcina, nastere si crestere de bb mic chiar daca astea par a fi niste chestii stiute si ar veni de la sine cu mai multa usurinta poate.
ma simt presata acum ca stiu chestia asta, e ciudat.

Hai ca revin - tre sa ma pregatesc de primit colindatori la birou

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

luca
denis

24+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema dormitul:
andrei a dormit cu noi in camera, dar numai in patutul lui.
in casa noua incercam sa-l culcam in camera lui (aici are pat de copil). in unele seri vrea sa doarma in 'gamea andei', in altele vrea sa doarma in patut la noi in camera.
ieri dimineata la protv se discuta la emisiunea oanei cuzino despre copiii peste 2 ani, care ar trebui sa doarma singuri in camera.

24+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dianocica, am timp azi asa ca as vrea sa-ti spun parerea mea
Povesteai de pisic. Ei, cam asa face Ianis vis-à-vis de Marc. Marc (pisicul din povestea ta ) se tot gudura printre picioarele mele seara de seara. Ianis, evident, cere atentie, devine gelos, se “razbuna” necajindu-l pe Marc. Ii smulge jucaria din mana, il trage de bluza, il impinge pana cade… l-am lasat pe Marc sa riposteze, i-am dat libertate totala (cam asa cum l-ai lasat pe pisic sa reactioneze) se ajunge inclusiv la lovit sau muscat (daca-l prinde pe Ianis neatent…) daaaarrr, aici povestea voastra cu David si pisicul se schimba, pt ca e vorba de doi copii a caror forte raman deocamdata complet diferite si care nu sunt dispusi sa cedeze. In ciuda faptului ca discut deschis cu Ianis si il ajut sa-si explice sentimentele, sa le constientizeze, data urmatoare se intampla cam la fel. Si daca nu intervin, de fiecare data, Marc iese sifonat - la propriu - si foarte frustrat (tipete, lacrimi, trantit pe jos, lovit in ce apuca). Pt ca astea sunt raporturile de forte acum, intre ei, Marc nu ii face fata lui Ianis iar Ianis nu cedeaza.

Si eu cred ca asta se va intampla in continuare, atat timp cat Marc nu poate la randul sau sa-si constientizeze si sa-si inteleaga trairile, sa le verbalizeze, cum spui tu. Atata timp cat ei nu vor putea comunica verbal unul cu celalalt vor avea nevoie de un arbitru activ, un parinte adica.

Ce vreau sa spun eu de fapt este ca nu exista o regula generala pt rezolvarea conflictelor in care e implicat copilul. Depinde de tipul de conflict si de partile implicate.

De asemenea, vad pe propria-mi piele ce inseamna sa comunici cu un copil care stie doar sa asculte si atat, versus un copil care asculta si apoi este capabil sa-si exprime la randul lui opinia, trairile, sentimentele. Comunicarea asta pe jumatate, sa zic asa, face ca totul sa fie foarte dificil, cel putin pentru moment.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Madaluta, lantigenB este imunostimulator, ca si bronchovaxom, ribomunyl, irs19 si multe altele. Toate contin germeni de bacterii rele, care induc aparitia in organism a anticorpilor pt respectivele bacterii. sper ca m-am exprimat bine dpdv medical. Noi am folosit irs19 anul trecut (e mai mult pt sfera orl) si nu a mai facut otite timp de 1 an (pana saptamana trecuta). De asemenea, i-am facut prevenarul (vaccinul pneumococic), dar pneumonii pe fondul bronsitelor tot a facut (desi aseta nu sunt din pneumococ)… prin urmare, cel putin in cazul lui marc, nu exista garantii…

Anateo, si mie imi vine sa rad de faza cu colindele. Bravo celor care au ajuns deja acolo! Si noi mai avem ceva drum de parcurs... Alin se lupta din rasputeri sa obtina un “ta-ta” de la Marc si nu reuseste nicicum!!!

Donia ma bucur tare sa sunteti mai bine! Tot asa sa fie si sa aveti sarbatori linistite!
Mortala faza cu fratele tau mai mare si „boule!“ super de tot! Am ras cu lacrimi desi nu cred ca se cadea in situatia data...
Cat despre memorie si oboseala... si eu exact asa fac, uit dupa ce m-am dus in camara si trebuie sa ma intorc la ce faceam inainte, numai asa imi aduc aminte ce vroiam de fapt...
Cea mai cea chestie pe care o uit frecvent este sa pun anumite ingrediente cand gatesc si apoi mor de nervi… ca de ex.praful de copt in aluat! Ca aici nu se mai poate face nimic dupa ce nu creste!

Aelita multumesc din suflet pt urari! (nu apuc sa mai intru si dincolo, sorry de mii de ori)

Multumesc inca o data tuturor pt urari!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Luchita
Denisucu
sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
tema cu somnul. Cris doarme numai cu noi in pat. si mai ales cu mine, ca George se mai muta in alta camera dupa ce adoarme ea. si ne e bine amandurora. probabil cand va fi pregatita se va muta singura la ea in pat pentru ca e lipit de al nostru.
la TV nu se uita. poate doar daca ii atrage atentia vreo melodie de la reclame. in perioada asta imi cere sa ii arat vacuta la de baby einstein, dar nu sta mult, nu are rabdare sa stea tot filmuletul, doar daca stau eu langa ea si ii mai povestesc ce fac animalele.
se spala pe dinti de cate ori o las, ca daca ar fi dupa ea ar sta numai la chiuveta. mai varsa apa pe jos, mai freaca dintii, se uda din cap pana in picioare, si de cate ori o iau de acolo se lasa cu plansete. nu conteaza ca sta juma` de ora sau 5 minute. dupa ce se plictiseste ea ma lasa si pe mine sa o spal, deschide gura mare si asteapta. deocamdata o spal fara pasta de dinti.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput