La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Denis! Sa cresti mare, blondin frumos, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!

La multi ani Luca! Sa fii bucuria lui mami, sa sa fii nazdravan si plin de viata si sa ai parte numai de zile senine!

asiza si Yagmur, felicitari, sa va traiasca fulguletii minunati!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor dragi, v-am citit cu mare placere, cu cafeaua in fata!

La noi ninge ca-n povesti, se anunta furtuna de zapada, sotul e acasa in concediu si se joaca cu Thomas si Cristi, focul arde in semineu... se anunta o zi frumoasa azi.
Sper sa apuc sa raspund mai mult si sa vad si poze... ca-s cu chef de leneveala in fata calculatorului...

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
daca va spun pana unde poate sa duca oboseala...,o sa radeti de mine
prima faza...
aseara tarziu,am bagat o masina la spalat in ideea ca azi doarme Claudiu si nu voi putea...,masina a mers,rufele s-au spalat...da' ce pacat ca nu se pot intinde singure...acum mi-am adus aminte de ele

He, he, se vede ca esti la inceput De rufe uitate 3 - trei! - zile in masina de spalat ce zici?
Azi m-am surprins de doua ori uitandu-ma in frigider, fara sa stiu ce caut acolo... a trebuit sa inchid usa si sa ma intorc la ce faceam, pentru ca apoi sa imi reamintesc ce cautam in frigider... Dar daca m-ar vedea cineva... ma duc la frigider tare hotarata, cu mare siguranta, s-ar zice ca stiu ce fac...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Baaaii, ce noroc ca va citesc...asa imi aduc si eu aminte sa scot rufele pe care le-am bagat aseara in masina.....
sa traiti si sa-mi mai amintiti si alte dati caci eu am masina in debara bagata si inchid usa k sa nu se auda zgomotul si le uuuuit acolo uneori mult si bine de uneoori trebuie sa le mai spal o data ..

Nu se poate! Mey, asta-i boala contagioasa deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Distractia continua la capitolul 204!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Garga seara in pat uitandu-se minunata la maini:
"Neghe, ulate, taiat mami coditele unghii fumoase!"

Azi dimineata:
"Doamna Dotol, vinit la noi vaccin (acu 2 luni!!!), pus platule cu pisica si catel, uitat gat, butica, la spate,siiiii gataa plecat la ea acasa. Sala n-ale muci, duce la alti copii, altii"

La Biserica liniste deplina Garga: "Toata lumea sus, acum jos. Muzica sa vina muzicaaa. Nenea pleotu facut cluce pe flunte si mai-mai"....mai tarziu tot ea...."nu e voie acolo ne da pleotu afara".
Seara: unde ai fost azi Sara? Ea: "ei na,la caciuma" si mai unde? "la Doamni Doamni la biseica"

Adinazot apropo de stranut Sara zice "Noloc, satate"...dar cel mai frumos e cand da ea un partz zice...mami, ia ute, vine patz, padon, cuzati pocu'...cand ragaie la fel.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

haha,e mortala!

Mergi la inceput