Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cineva ma intrebat cum iau spanacu, proaspat sau congelat... pai pana acu a gasit soacramea proaspat, da nam mai luat poate de 2 sapt...
Miss, eu abea acu de vreo 2 sapt iam introdus grisul, si iam dat doar odata.... mamaliguta la fel... eu schimbarea in bine (prima data) am vazuto cand iam dat ceaiul ala baby drink, e dulce si se pare cai era sete ??.... acuma iar doarme rau, nush de la ce... dintii ??? asa se pare.... dar oricum am gasit o modalitate de a ma odihni si eu bine... il culc pe bogdi in pat cu tatsu, si eu ma culc pe alta canapea in alta camera (am mai spus ca la noi sunt 2 camere, dar nu sunt despartite prin usa, ci doar asa, ca un salon mare) si imi pun dopuri in urechi... tati oricum nul aude cand se fastaceste, si asa sunbtem mmultumiti toti (eu cel mai imp)...
Si informatiile alea toate, eu doar leam gasit pe diferite site-uri, sincer nici nu prea am citit mare lucru de acolo... si in final, mam enervat si am zis: eu fac tot cum imi zice mie inima si nici ca ma mai intereseaza altceva... copilul mananca bine acum, i dau ce vine la rand(sa nu intelegeti ca mancare dea noastra, eventual cand nu vrea si nu vrea, amestec cu umpic de la noi), e vesel, atat timp cat nu vomita, face diaree, e bine... si sincer nici nu ne permitem financiar sa am pretentii, sai iau nustiu ce, de nustiucare si cu pretentii....si asa ce mai iau pt el, nu le consumam noi, le las pt el si uite asa mai mi se si strica ca nici din legume si fructe eu nu iau si uite asa mi se strica....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ca_eric eu ii pun 2 lingurite de cereale in piureul de fructe! Am vazut ca ti-au zis si fetele! Multumim pt aprecieri !

Adriana eu cand l-am intarcat am facut-o treptat. Am baut ceai de menta si incercam sa nu beau multe lichide. Tiberiu papa acolo in joaca la san si apoi ii bagam biberonul si daca pana seara aveam sanii full mulgeam atat cat sa ii golesc putin si tot asa pana a scazut productia si s-a terminat cu alaptatul . Uf imi vine sa plang ca mi-am adus aminte de clipele alea unice cand papa la san si se uita in ochii mei! M-a apucat nostalgia blegoasa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ca_eric, nici eu nu am bai ca suntem aici cu asa mari diferente (asta acuma se vede, ca, cand or avea peste un an nici nu se va mai obs) dar peaci cele mai multe mamici active au bebei de 5-6-7 luni... si atyunci cand se zice ca eu prea repede am facut una-alta, pai da, pt varsta bebeilor lor e prea repede, dar pt bb meu poate nu e, sau e potrivit.... oricum, sunt mamici care i lasa toata ziua in rotobil, sau le da deja de la 7 luni mese intregi de mancare gatita pt ei... deci nici nu se mai chinuie sa le pregateasca special pt ei... eu sunt sa zic undeva la mijloc (daca nu mai mult spre partea cu mancarica special pt bb) si sunt multumita de asta.... poate pe aici sunt mai mult fete cu mai multe posibilitati, mai multi bani, eu sincer stau si ma uit in magazine cate as putea sai cumpar, cate as vrea sai cumpar, da nam bani... nam bani nici macar sai iau macarea care ar trebui sa io dau, si ca sa merg in fiecare zi sau odata la 2-3 zile sai cumpar imi tre bani de benzina (ca stam destul de departe de zonele unde sunt mai multe supermarketuri) si uite asa.... si atunci eu zic ca daca iau de la gura mea si de la sotul meu, si i dau cat pot ce trebuie sai dau, e bine, dar daca mai mult de ata nu pot, pai nu o sa ma spanzur... si cand nici el nu mai vrea sa manance si face mofturi, apoi no muri daca la masa aia mai i dau umpic si de la noi.... astea fiind spuse, nu mai vreau sa continui pe subiectul asta ca prea mult sa lungit.... fiecare sa faca cum stie si asa ca sa stie toata lumea, sunt foarte multumita cum il cresc, ca e mai bine decat altele, muult mai bine, sau decat sami arunc copilul cine stie pe unde, sal parasesc... si daca il cresc cu toata iubirea si dragostea pe care io pot eu oferi, atunci e bine...si in fond si la urma urmei, eu de la 5 luni mancam mancare gatita pt ai mei parinti, la fel si sotul si la fel alti 90 % dintre po****tia romaniei de pe cand eram eu mica... si uite ca si eu, si sotul, si mai toti cunoscutii mei de varsta mea nau nimic.... sa sper ca nici copilil meu nu o sa aibe nik, nul pot feri de toate bolile, si poate il feresc, si cine stie ceo mai pati pe parcursul vietii si uite asa tot ce fac si ce chinui va fi degeaba...
Gata, mam lungit prea mult pe sub asta, va pup

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh SOmn usor pana maine dimineata! Pupici de la Mirci!
Piggy merci. Si Ilinca ta e o frumoasa!
Socrate felicitari pentru dintishor. PApa mult Sebastian...mi se pare mult pentru ca spui ca bea atata laptic...wow. eu nu pot sa contorizez ca nu ia decat san... Ah, si eu ii cant ca sa adoarma, acum am repertoriu extins ca am bagat si colindele
Eu si sis avem noroc ca stim ceva cantecele, cand eram mici asta faceam inainte de culcare: ne cantam una alteia!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Multumim de felicitari, tuturor fetelor. Saracu copil s-a saturat de mine care ii zic intr-una ce faci dintzosule, ce mai face dintzisorul samd. Dar sunt foarte fericita.
Asa, deci eu ii cant acelasi cantecel pe repeat, ca nu stiu decat un cantec de leagan cu 2 strofe. Eu ma plictisesc cantandu-l dar lui numai asta ii place, in plus e in maghiara deci saracul meu sot a incercat sa ii cante dar nu era bine, era nemultumit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric
am vazut ca ati scris ca le dati la bb fructe cu cereale. cum faceti? bagati frucete in cereale sau deja cerealel au fructe? caci aici se vand cereale care au deja fructe- mar, banana- si nu mai tre s apui in cereale...asa ca sa ma lamuritzi si pe mine cum sta treaba. eu inca nu ii dau lactate-branza sau iaurt- inca mai astept, si nici carnitza nu am introdus.
Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Eu ii pasez fructele, oricare ar fi ele si bag 3-4 cupe de cereale (folosesc masurile de la lapte praf) indiferent daca au deja aroma de ceva sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh SOmn usor pana maine dimineata! Pupici de la Mirci!
Piggy merci. Si Ilinca ta e o frumoasa!
Socrate felicitari pentru dintishor. PApa mult Sebastian...mi se pare mult pentru ca spui ca bea atata laptic...wow. eu nu pot sa contorizez ca nu ia decat san... Ah, si eu ii cant ca sa adoarma, acum am repertoriu extins ca am bagat si colindele
Eu si sis avem noroc ca stim ceva cantecele, cand eram mici asta faceam inainte de culcare: ne cantam una alteia!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Multumim de felicitari, tuturor fetelor. Saracu copil s-a saturat de mine care ii zic intr-una ce faci dintzosule, ce mai face dintzisorul samd. Dar sunt foarte fericita.
Asa, deci eu ii cant acelasi cantecel pe repeat, ca nu stiu decat un cantec de leagan cu 2 strofe. Eu ma plictisesc cantandu-l dar lui numai asta ii place, in plus e in maghiara deci saracul meu sot a incercat sa ii cante dar nu era bine, era nemultumit.

mami de Edvin Sebastian

si adoarme? pai scot si io alea 5 cuv. in maghiara care le stiu, si incerc sa combin de un cantec!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Socrate felicitari pentru dintisor! Ce au inceput sa rasara dintisorii, ca ciupercutele dupa ploaie Vad ca Sebastian are cam acelasi program de masa ca Patrick. Si al meu face de 3-4 ori pe zi kk. NU mai stiu cine intreba cum arata kk la bebeii nostri, la al meu arata ca la un om mare de la diversificare incoace.

La noi kk este cateodata ca la om mare mai maroniu, dar avem si asemanator cu cel de bb alaptat, asta cand bea mai mult tzitzi, dar cel mai des e verde/portocaliu si amestecul celor doua culori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca am dat si eu o tura pe-aici. ma fetelor dar ce mult scrieti....Zau ca nu mai am timp sa citesc.
Andreap, Nicole, sa va traiasca minunile!
Laura...se vede treaba ca s-a cumintit Mirci de scrii atata
Getutza, Laura....eu am luat mai demult o legatura de spanac, am oparit-o si am pus la congelator.....dar cand ii dau nu ii fac numai spanac, ii amestec si cu alte legume........voi cum faceti?
Simonacip, ce mai face Mateias...e bine? Deliuta ii trimite un . Sper sa nu se supere cuscra Elenuca
Monik, si eu o cam las pe Delia la tv desi nu as vrea....dar pentru un pic de liniste, las de la mine. Stiu ca nu e bine

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Doloress ma mir, ma, ca ne suparam asa ca niste copii unu pe altu, uneori am impresia ca ne jucam de-a oamenii mari... nu ca suntem 2 oameni trecuti de 30 de ani cu un copil, noi inca ne jucam. Si referitor la coboararea nivelului de acceptabilitate fata de prostiile lu fiica-sa, pai ma copmar eu cu 'printesa lu tati'? Ea dupa ce ca e copia lui la indigo mai e si topita dupa el, iti dai seama ca el nu se poate supara pe printesica, tot eu raman 'calu de bataie'

Monik16 eu mai las la tv, mai ales ca la noi merg tv-urile toata ziua, iti dai seama ca daca sunt singura cu ea acas si mai pleaca si tati in delegatie cate o saptamana as lua-o pe campii doar cu copilu toata ziua. stiu ca nu e bine la tv, dar face parte din viata nostra vrem nu vrem.

Ca_eric, daria e nascuta pe 23 deci cu o saptamana mai mare ca ERIC si papa cereale (orez cu morcov), fructe (combinatii de cate 2, cum imi tuna mie, marul nu pre ne place) si legume (morcov, cartof, cartof dulce, albitura mai rar)si probabil dupa 6 luni o sa bagam si carnita, mi-e ca ajungem la 1 an si eu nu am diversificat copilu

stefany_p La Multi Ani! SA traiesti sa infloresti, frumosa varsta 29

Desiree2002 si eu am pierdut o ghetuta asa m-am suparat, ca erau preferatele mele...

CamiM si noi tot cabluri si jucarii preferam, si normal sa gustam tot ce vedem, otul se baga in gura... Ce frumos trebuie sa fie cu 2 printese, cred ca se iubesc tare mult

iulia83 tu pregatesti micul dejun pentru sotul tau? Esti o comoara la casa omului.

Mihaser ma bucur ca Eli e bine. Ce bine ca s-a inventat suzeta, cred ca le confera siguranta cumva ca si Daria se linisteste imiediat.

Reallaura multumesc de inf ref la steamer, ca ma batea si pe mine gandu sa imi iau unu, dar daca tb sa il curat asa mai bine nu.

Alyshsuper ca Vlady nu s-a mai trezit noaptea, bine ca a fost doar o faza trecatoare aia cu trezitu. Plimbare placuta si noi tb sa iesim dar cu trebi (rate, papi) ca altfel nu ma scotea nimeni din casa.

Andrada79 nu s-a prins, dar si cand o sa isi dea seama... vai de urechile mele
pentru 'nostalgia blegoasa'

Getutza81 eu cred ca fiecare procedeaza cu copilu ei cum crede ca e mai bine... daca eu zic ca nu ii dau sa manance din mancarea mea asta e parerea mea si asa o sa procedez eu cu copilu meu. Eu zic ca mama stie cel mai bine cum sa procedeze, asta e parerea mea. Eu ma intreb cu si-o fi crescut bunica copii ca doar nu le facea separat si uite ca sunt sanatosi cu toti, normal ca acu nu o sa procedam ca pe vremuri, dar na, e un exemplu.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Fata mea e fresh... la ora asta... Cred ca si Julia de lili79 doarme la ora asta . Spuneti si voi, ce ma fac eu cu fata asta??
Azi, de fapt ieri dimineatza a dormit pana la 12.30 si nu am menajat-o sa fac liniste... si eu de la 7.30 n-am mai putut dormi .
Acum e in leagan, mormaie acolo. Poate o lua-o somnul... Nu doarme non-stop, se mai trezeste sa si manance destul de des. Uneori si la o ora, trage putin la san si adoarme la loc. Eu...mai greu.

Ce vroiam sa va intreb: voi lasati bebeii sa se uite la tv? Eu o cam las la desne pe minimax sau ii pun pe tv un dvd de la o revista, ceva despre culori, educativ. Tv-ul e LCD dar e cam mare (102 sau 108), ma tot gandesc ca nu-i prea bine...

Acum se uita la mine si rade... Imi vine sa o mananc...E asa dulce!!

Noapte buna tuturor!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Monik la noi merge mereu televizorul, eu nu pot fara sunt addicted complet. El se uita numai la publicitate. In special: gagici, masini si cafea.

Mergi la inceput