Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Vreau doar sa va spun ce suparici sunt: am fost azi in mall am scos fotografiile Victoriei de la studio (au iesit superbe! ma rog, in ochii mei e perfecta, bineinteles
) si am mai fost la cumparaturi si am cumparat un calut ptr. craciun cu muzica si roti si balansoar si roz
si o papusica si cand am ajuns acasa am realizat ca am pierdut cizmulitele Victoriei.
Si abia le cumparasem miercuri. Si-a scos una la studio si eu am luat-o in brate si i-am scos si cealalta si... nu mai stiu ce s-a intamplat cu ele! Mergem maine sa cumparam altele... si erau asa frumoase. Macar am apucat sa-i fac azi o poza cu ele. Va pun eu si poza, inca nu e in comp.
Si i-am mai cumparat o pereche care nu o cuprind peste bulanase si iaca acum nu avem cizmulite...
Asa-s de cu capu-n nori!!! 

_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
CamiM spune:
salut mamici M&M(Gabitza suna bine!!
) hai ca azi dau eu o
si cat o savurati:
facem si noi prezenta si m-am gandit de data asta sa va mai spun cateva vorbe si despre noi: asadar la 7,5 luni Sabina e foaaarte cuminte cu exceptia momentelor in care ii este foame sau vrea sa fie schimbata sau ii e somn sau vrea in brate sau... intelegeti voi
Are un dintisor si nu se sfieste sa il foloseasca si speram in curand la al doilea ca prea baloseste tot. Stam bine in funduc si mai nou si in picioare rezemati, ne tragem de tot ce se poate sa ne ridicam in picioare si de cateva ori am si reusit asa pentru cateva secunde. daca e intinsa ajunge ca rama peste tot si face din greu exercitii de stat in 4 labute ca sa ajunga mai usor in toate colturile casei, mai ales la cabluri si jucariile Sofiei si la plante..din care avem zilnic tentative de a gusta.. si mami nu ne lasa..
Bad mommy!!!
Suntem diversificati cu cereale si legume si fructe piure si ne place tare mult sa papam. lapte refuzam cu incapatanare ziua.. noaptea e alta poveste..
si o adoram pe Sofia.. si ea pe noi.. prevede mami multe nazdravanii facute in tandem.. si ce daca...![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
iulia83 spune:
neatza fetelor! sunt treaza de la 7. sotul are noroc cu fata ca e ceas desteptator si uite asa il las cu ea in pat 10-15 min, ei se joaca, se gudura pana pregatesc eu micul dejun si cu ocazia asta pap si eu dimineata ca apoi nu mai apuc . conspect o sa fac dupa ce adoarme fata ca acu nu ma lasa. am intrat sa caut retete ca nu stiu ce sa-i mai fac. i-am luat aseara papaya, sa vad cum o prepar. am cumparat un steamer, l-am gasit in kaufland la reducere, 90 lei, din inox, arata bine, acu sa vad daca e bun. deci, am scapat de fiertul in olita a ciorbitei , iuhuuu ca mi se luase. i-am luat broccoli sa-i fac azi putin, sa vad cum ii place.
trebuie sa refac calendarele, ca am fost aseara si aia nu pot scoate pe A3 lat ci doar lung, deci, trebuie sa le fac in picioare. am reinstalat printre picaturi wondershare-ul, laptopul inca nu e gata ca mai trebuie instalat wireless-ul numa ca n-am timp. am facut-o lata, lata!!! cum ne-am lenevit/zgarcit sa mai luam antivirus, am facut varza amandoua calc,telefoanele-al sotului e cu soft d-ala ca la calculator- si aparatul foto!!! pline de troieni. mama naiba!
fetele programatoare.! are careva idee cum scap de virusei din aparatul foto? nu merge formatat, imi da eroare de windows nu ma lasa. ![]()
va las, conspectez mai tz, ca maraie fatuca. vad ca ati scris nu gluma 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

mihaser spune:
Neata!
Sara Elena si David Adrian!
Stefany! 
Fetele eu am vazut la Selgros steamerul si vreau sa-l cumpar. Prea multe detalii nu stiu ca e relativ nou pe piata. Eu nu stiu unde o sa-l pun ca e cam mare, dar tot ma tenteaza. Daca nu-mi place il dau cadou!![]()
Desiree mergi pe la magazinele de unde ai luat cadouri poate gasesti cizmulitele...Eu am pierdut in taxi un pantofior...si l-am chemat prin statie sa mi-l aduca. Eu nu prea ii mai pun pantofiori sau botosei ptr ca se pierd f usor.
Micaela off ce imi amintesti si de al meu ce tare se crede daca a montat el un bec
Pup fata indisciplinata!
Fetele e a treia noapte cand nu m-am mai trezit sa fac mancare ptr Eli...Suzeta sa traiasca!
Am fost ieri la control...are 6300 de gr si 66 de cm...i-a dat calciu 10 zile pe luna, timp de 5 luni...tot are el o idee fixa ca are Eli pb, dar nici eu nu o intep degeaba ptr analize ca pediatrul mi-a spus ca e ok.
Cu vaccinelele a fost ok....nu i-am dat nimic ieri si nu a facut nici febra, piciorusele arata bine...Acum o sa mergem la 9 luni la control, iar la 1 an din nou la vaccin.
Va pupacim!
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Laura motivul e simplu: ca am facut dus si nu am tras perdeau si s-a stropit dulapu pe care EL s-a chinuit sa il monteze ![]() ![]() Si in plus fata de asta nici nu vreau sa imi cer iertare Bine, naibii, ca nu s-a prins ca am schimbat becurile ![]() Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Neata,
bebe marait, somn, dinti lipsa nea kakanelu de dum. dimineata..nu stiu ce-o fi, acum doarme pe picioare.
Miss cel putin Robert nu doarme multe ore legate noaptea, ref la intrebarea ta; apoi... ma bucur ca l-ati mtat in patutul lui si ca nu a protestat, e foarte bun momentul, mai incolo riscai sa se smechereasca si sa vrea cu voi in pat sau in camera. Si...felicitari pt ca nu renunti la alaptare! 
Ca eric mie mi-a recomandat pediatra o lingura -doua de cereale in fructe. Dar exista si varianta de fructe cu cereale direct la cutie, asa e.
Monik si Robert mai fura cate-un ochi la Tv; nu-i pun nimic special, dar il surprind uitandu-se; ii place tare de Patruleasa, n-are gusturi proaste. ![]()
Desiree imi pare rau de cizmulite si tati-ul nostru ne-a pierdut fesul la cumparaturi, cand sa iesim ..nu-iiii... noroc ca era si magzin de bebei acolo. Aaa normal ca era caciula mea preferata, da?
Cami multam de kofi. Ce frumos progreseaza Sabinuta!
Iulia ce fel de steamer de inox? ca eu vreau sa cumpoar de muuuult steamer, dar nu vrea tati de plasctic, cica plasticul la temperaturi inalte..baddd. Mihaser stemerul ala are vasele de sticla?
LMA Sara de Andreap si David de Nicole

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Cami M numai vesti bune de la tine...Vad ca Sabinuta a fost mai rapida decat Sofia cu dintisorii! Felicitari pentru progrese!
MIhaser, eu zic ca e bun un steamer daca nu ai inca...e adevarat, ocupa mult spatiu...si se spala greu
AL meu, cel putin. Ca trebuie sa curat cu scobitoarea fiecare cerculet micut pe unde circula aburul...
Desiree si eu sunt cascata, pierd chestii, le las prin cabinele de proba etc...Lucruri, nu trebuie sa tinem la ele si sa ne cramponam de ele...Eu i-am pierdut lui Mirci cea mai frumoasa caciulita si primita de la Sis...Copii sa fie sanatosi!
Iulia sotie harnicutza!
Nu poti formata direct din aparat?? ca banuiesc ca incerci sa-l formatezi cand e legat prin cablu la calculator...nu stiu..zic si eu.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Andreutza, Nicole

sa fie sanatosi Sara si Daviducu!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
Raportam o noapte de vis!!!! Nu s-a trezit deloc!!! Nu, nu il laud, doar constat (si eu care uram superstitiile)! A papat bine dimineata, plecam la plimbarica!
LA multi ani SARA!, sa cresti mare, ca frumoasa deja esti!
LA multi ani DAVID, sa cresti mare, ca frumos esti deja!
Vlady
Andrada79 spune:
Doloress, Reallaura si eu cand alaptam ii ziceam mereu sotului ca in clipa in care nu il voi alapta am sa beau o sticla de Sheridan’s si asa am facut. A ramas socat intr-o saptamana am baut o sticla! In fine m-am socat si eu de poftele mele ca seara asa imi place sa imi pun putin......
Micaela ce misto cu becurile, chiar nu s-a prins? 

Monik si eu il mai las la desene animate cat trebuie sa fac supita lui sau ceva, ca altfel nu sta si cum sunt singura trebuie sa ma descurc intr-un fel sau altul dar nu il las mult! Pe la 8 luni am sa il pun in jumper si poate o mai sta in ala cat timp fac si eu cate ceva la bucatarie.
Desiree lasa nu mai fi suparata! Asta e, gandeste-te cand or creste si o sa inceapa sa isi piarda jucariile,, stilourile pe la scoala....etc. Poate a fost asa o mica pregatire...Am glumit ca si eu m-as fi suparat dar lasa, asta e! Oricum eu una mereu uit cate ceva pe unde merg cu piticul, ba o jucarie ba o sosetica, mereu sta sotul in urma mea si ma verifica.....!
CamiM ma bucur sa auzim ca sunteti bine si cu energie!

de Daria-Maria (23 iunie 2008)