Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ma bucur ca a reusit Tiberiu sa va faca sa radeti!

Doloress e un scump! Mama da cat papa!!!!!! Bravo!
Alina_anto felicitari pt dintisor!
Getutza multumim pt informatii. Sunt chiar interesante!
Piggy frumoase poze, mai dar ai o printesa dulceeeeeeeeeee! Ce zici de o combinatie cu Tiberiu???
Cleo ce e cu tine?????? nu ai mai postat nimic azi sau mi-ai scapat???
Miss sa stapaniti sanatosi saltelele!!!! Sa stii ca si eu cred ca bebeii alaptati la san se trezesc mai des noaptea! Lasa bucurate ca il poti alapta inca, este mare lucru! O sa vina si la tine nopti pline de somnic! Felicitari ca rezisti ca sa sti dupa parerea mea la cat dormi tu eu as fi fost terminata asa ca ai toata admiratia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

fecian, dupa ce am postat ditamai conspectul mi-a beculit si unul din posibilele motive pentru care poate ca uneori (doar uneori) tu mai treci neobservata/necomentata: fiindca faci prea rar conspecte in care sa raspunzi sau sa comentezi ce scriu altele. Stii cum e, fiecare din noi ne bucuram sa citim experientele altora, dar sa si vedem ca ne mai pomeneste altcineva sau ca se comenteaza ce scriem. O mana spala pe alta

E o critica de natura constructiva, sa nu te superi, da?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

L-am culcat ca sa pot face si eu un conspectel si acum o sa pun niste poze de 7 lunite asa... si un filmulet unde scuzati expresia dar am vazut ce inseamna: se kk pe el de ras. va pun linkul dupa aia.
Alysh imi place "taranul" tau, ce sa zic?? E super tare! Am vazut si eu filmulete pe babycenter in care ii invata pe bbici sa adoarma in patutul lor si SINGURI.Intr-adevar, daca nu alaptezi e de preferat sa nu-l obisnuiesti asa.
Iulia i-am facut si eu lui Mirci mar copt, n-a vrut. Le-ai pasat in robot??
Multumim de felicitari Lily,Belleane, Adriana, Doloress, Nicole, Piggy,Alina_anto
Adriana nu stiu inca ce cadou sa-i iau...poate un discus - blue diamond...ca el e pasionat de pesti..dar parfumul lui preferat e intotdeauna o idee buna. LA fel si camasile. au mereu nevoie..
Lily al meu la 6 luni 67 avea...sa vedem acum!
Micaela da, ar trebui sa consult graficele mai des ca vad ca fetitzele sunt cu un pas inainte ca dezvoltare. Are dreptate barbata miu ca se simte in competitie cu fetitzele de pe forum.
In gluma, evident. Merci
Ah, si lasa ca si eu pap dupa Mirci, cred ca fac mancare pentru 3 bebei: 2 portii eu si una fimiu.
Ylari ce bine ca mai ai putin si termini cu dintisorii ...si eu in primavara, cum termin alaptatul imi fac dintii. ca pana acum nu puteam de lene, ca ma oboseam prea tare la serviciu si in we nu aveam chef...sa-ti fie de bine vopsitul!!
Miss si eu tot incerc ziua sa-i maresc intervalele intre mese ca sa fie mai flamind...dar in principiu, oricit de flamind ar fi papa in 2 reprize: 1/2 de cantitate, o ora pauza restul de mancarica... ca sa nu mai zic noaptea.. ca nu rezista nici o ora fara sa suga.
Sa stapaniti sanatosi saltelele!
BElleane pai asta ma mira, factorul genetic, sotul meu are 1.93 si el e leit Bogdan. MAi astept!

Mihaser nu am Tefalul ala, am un steamer Tefal dar nu e asa, e din plastic cu 3 nivele. E ok.
Lily recunosc ce povestesti tu acolo de adormitul lui bb.
LA noi la fel. Cu o exceptie: nu suporta sa-l pun in patutul lui.Nu stiu ce ne facem.
Nicole plecam, plecam, dar in ianuarie. Sunt si nerabdatoare si speriata cum se va comporta puiul. Mergem fara Sis de data asta, cu sis imi fac planuri pentru iunie, sa mergem in Grecia cu baietii. EU spanac am luat din piata si am spalat de mi-a venit rau. acum am congelatorul plin. Soramea i-a dat lui Mati congelat. Dar mie mi-e frica. Cine stie ce limacsi toaca aia cu frunzele de spanac..brrrr! Sper sa nu.
Doloress e scump tare Patrickutul!
Piggy imi pare rau ca ai fost bolnavioara..Felicitari pt cei doi dintisori...se vad bine!
Alina_Anto felicitari pentru dintisor...am vazut si pozele ce voinica e Sara si frumoasa!
Getutza merci de poezii si de info, nici eu nu stiam ca sucul de fructe trebuie diluat cu apa.
Elenuca Lizuca schimba melodiile, Mirci al meu inchide si aprinde lumina!ce-i mai place! IAr eu il las ca zic ca studiaza relatia cauza-efect...si sa vezi ce-i mai place focul..piromanul mamii!
GAbitzule mica e lumea, pe bune. Si prietena comuna a mea si a Oanei este verisoara lui Chinabulina!!! Merci ca mi-ai spus, e o dulce Oana!
Andrada cleo a avut un post azi ref la cadoul de Craciun pt tati lor, dar mie mi-a scapat unde ne face
TIberiu sa radem...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo scuze ca nu am vazut ca ai postat, bine ca mi-a deschis ochii Laura. Tocmai am ras un pahar de lichior si de acolo mi se trage!
Mihaser pare ffff interesant Tefalul!
Reallaura frumos cu planurile legate de Grecia. Iubesc tara asta am fost de doua ori. Anul asta ce vine nu cred ca vom pleca ca deh suntem cu casa in constructie cu rate....dar in 2010 tare as vrea sa merg cu printul meu!
Uite si linkul cu Tiberiu razand in hohote:

http://good-times.webshots.com/video/3039119850104143825ENCwuR?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetele ghiciti ghicitoarea mea:
Cine-i mic si bea laptic
si are un coltisor de ...dintisor?
Evident : Edvin Sebastian.
Saracul de el, pai e normal ca e marait, raceala, dintisor...
Mami se bucura la nebunie, nu se stie exact de ce...dar ea se bucura.

Fetele io citesc legat de papa, pai al meu mananca asa: dimineata tzitzi (mai nou nu tzipa cand le vede dar fac acrobatii ca tb sa se duca tzitzi dupa el nu el dupa tzitzi), dupa aia maxim 150 de ml de lapte, dar cateodata mai putin, la 10 mancam cam 200 de ml de fructe cu cereale si/sau branzica, pe la 11:30 mai bagam laptic si nani, tot cam 120 dar cateodata doar 50, la 15 mancam 200 de ml de piure de legume cu carnita, ou sau alte combinatii, la 4 mai bem laptic sa facem nani, pe la 6-7 mai papam cereale, la 8 jumate laptic, in mod normal manca 200 de ml, dar mai nou nu mananca decat putin.
Bine eu cred ca suntem dati peste cap din cauza ultimelor evenimente.

Getuta, faci cum crezi tu de cuviinta. Eu nu ii dau de la noi inca, desi si noi mai avem 10 zile pana la 8 luni. De la anul o sa incerc sa ii dau sa guste si ce papam noi, dar incerc sa fac mai putin sarat.
Miss, foarte plastica descrierea ta legata de Bogdan. Am ras cu lacrimi. Sincer eu am observat ca daca sunt mai dragastoasa cu sotul meu si il bag mai mult in seama si pe el, chiar daca fac un efort sa sunt rupta, totul e mai armonios.Ei se simt un pic dati la o parte iar eu nu as vrea sa ii afecteze relatia cu copilul faptul ca il neglijez.
Adriana nu stiu ce sa iti zic de ceiutz, imi pare rau. Eu stiu de alea pentru stimulare nu pentru reducere. Sorry.
Cleo trage chiulul, dar am vbit cu ea era ok.

Eu cred ca copilul meu e cam slabut, la pipait asa. Dar el face kk de cate 3-4 ori pe zi.Ai vostri de cate ori fac?

Legat de lichide, nu vrea nici el sa bea mai nimic, dar io insist cu cana de baut. (era si asta o intrebare, dar nu mai stiu de la cine, nu as vrea sa gresesc din nou asa ca mai bine nu dau nume)
Scuze Lorich am incurcat baietii.

Doloress bine ca macar sta cuminte in bucatarie. Al meu a descoperit aruncatul jucariilor pe jos. Intr-una evident.Daca nu te misti repede urla.

LEgat de dormitul in pat. Eu nu dorm si nu am dormit cu el din cateva motive. In primul rand nu am vrut sa il obisnuiesc asa.Asta a fost teoria. Dupa aia cand au urmat numeroase episoade de scoala-te da-i sa manance, si reia ciclul, am fost tentata.Dar nu puteam sa dorm si era si mai nasol. Mi-era teama ca ma intorc peste el, ca se intoarce sotul, ca cade din pat etc. Asa ca il tin in patutul lui. Adoarme cateodata la bibe, cateodata in patut, cateodata leganat. Apropo de ce ziceam ca nu voi face niciodata, am zis ca nu il voi legana. Pai da, dar cand il vezi plans si ca nu poate sa adoarma si se tine de tine ...mai ales ca stii ca adoarme in 3 minute daca il iei in brate si il legeni...e greu sa te abtii.
Al meu cand e marait numai asa adoarme, adica de o saptamana o tinem tot asa. Si tb sa ii cant, acelasi cantecel de nenumarate ori, ca sa il linistesc.
Sper sa treaca perioada asta.
Sper ca am atins toate temele, daca nu, mai revin. Pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Andrada e mor-tal cum il umfla rasul!! MA doare si burta ca am febra musculara de la cele 50 de abdomene de ieri.

Uitati si link-ul cu Mirci CARE SE KK PE EL DE RAS. NU a filmat Bogdan tot dar la sfarsit, se si vede, face kk.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

DAr ati scris, nu gluma!!!

Am luat decoratiuni de Craciun si globuri......dar n-am luat brad!...Am luat multa hartie de cadou si pungi de cadou.....dar n-am luat cadouri! Cred ca suntem putini dusi.
Conspect:

LAurita, esti sigura ca-l masori bine pe Mirci? MI s-a parut mai inalt ca Vlad care avea la 7 luni fix 70 cm! HAi ca sunt curioasa ce-o sa ne spui maine, dupa masuratoare!

Mi_bebelina, pai atunci sa ne traiasca sotii ca sunt buni la casa omului. Stef e nascut pe 30 dec. Aveam de gand sa-i fac o surprise party cu bal mascat dar nu stiu....de cand Vlad nu mai doarme bine parca nu mai am energie si de asa ceva. Ma mai gandesc!

Getutza, eu iau de obicei, de exemplu un pachet mare de piepti de pui. Pe ala il impart in bucatele pe care le pun in pungute din acealea de sandwich si le bag la congelator. Fix cate o portie de carnitza pt fiecare ciorbitza! (am facut si rima:)). De cand am introdus ficatel, la fel fac. Eu adaug si un ficatel la ciorba. Legume iau mai multe si le tin la frigider ca se pastreaza si oricum consumam si noi destul de multe asa ca nu prea au timp sa se strice. Fructele la fel, la frigider.

Ylari, sa porti sanatoasa plombitzele.
Ce bine de tine ca nu-ti zice iubi nimic ca o iei pe bebeluna in pat....mie imi tine niste teorii.....zici ca psiholog l-a facut ma-sa

Mihaser, arata bestial steamerul acela, dar nu stiu nimic despre el. Pare f comod de gatit cu el. DAca aflii mai multe detalii, da-mi si mie, ma intereseaza.

Doloress, sotul meu insista cu bebe in patutzul lui pt ca e baietel si trebuie sa fie independent. Si asta se invata in primii 3 ani, zice el si zic si cartile de psihologie a copilului. Exact cum spui si eu dorm f prost cu bebe in pat in I rand ca stau stresata sa nu cada din pat, el rostogolindu-se si sugindu-se prin somn de nu-mi vine sa cred.

Lilly, asa e, de la practica la teorie e drum luuuuuung, dar ma straduiesc si eu sa respect ce zic aia mai invatati ca mine, ce sa fac.
Ah, semanam mult si eu am o imunitate de invidiat si sper ca Vlad sa-mi semene. Nu-mi amintesc cand am racit ultima data. IAr Vlad a fost trambalat peste tot de la 2 saptamani, a iesit afara indiferent de vreme de doua ori pe zi, a stat in contact cu vara-su de 3 ani care a fost non stop bolnavior si pana acum (in afara de starea aia subfebrila) nu a avut nimic si ma rog nici sa nu aiba prea curand.

Miss, bravo pt noaptea bunicica, iti doresc sa fie din ce in ce mai bune. Si acelasi lucru mi-l doresc si mie.

Alina, Piggy, felicitari pt dintisori si pt copilasi draguti!

NOAPTE BUNA!
De fapt poate mai intru inainte de culcare o fuga.
Tre sa adorm cu voi in gand

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, pur si simplu am lesinat de ras, am ras cu lacrimi, jur, pe cuvant de om, mi-ai facut seara superba, Doamne, e minunat copilasul asta al tau. MA culc fericita

(PS: Asta nu inseamna ca o sa ma si trezesc la fel..........dar hai sa fim optimisti!)

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Micaela,, ANdrada ma bucur ca v-au placut pozele...Andrada TIberiu e mortal, am ras si eu si sotzul meu de hohotele lui...mai ramane si tinerii sa se placa

MissP, Laura acum sunt ok dar m-a tinut 1 sapt si ceva...yah ...acum am maaare grija ce pap si mai ales ce combinatzii

Laura frumusel foc mirci si ce veselie...

Socrate felicitari pentru coltzisor...mai da papa puiul tau nu gluma..Ref la kk ilinca are zile cand face si de 2-3 ori sau 1 data dar muuult si zile in care nu face deloc, cum a fost si azi si pt ca avea o burtica umflata si mai si fornaia de la muci i-am bagat un varf de supozitor si am rezolvat juma de problema

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Alysh SOmn usor pana maine dimineata! Pupici de la Mirci!
Piggy merci. Si Ilinca ta e o frumoasa!
Socrate felicitari pentru dintishor. PApa mult Sebastian...mi se pare mult pentru ca spui ca bea atata laptic...wow. eu nu pot sa contorizez ca nu ia decat san... Ah, si eu ii cant ca sa adoarma, acum am repertoriu extins ca am bagat si colindele
Eu si sis avem noroc ca stim ceva cantecele, cand eram mici asta faceam inainte de culcare: ne cantam una alteia!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput