Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
ca_eric spune:
mai fetelorrrrrrrrrrrrr...dar ati fost harnice nu gluma
nici nu am apucat de 2 zile sa citesc ce ati scris.
acum la lucru pot sa scriu cate o vorba doua...
in primul rand...recunosc cu intarziere spun 
tutoror sarbatoritilor zilelor de 14 si 15 la cat mai multe lunitze!!!
altfel...
am avut un weekend plin de iesiri..ba la mall, ba la nasi, ba prin alte orase aici in apropiere..si nu am avut timp nici sa scriu, nici s a citesc.
eric a inceput sa se treseaca si el de 2 ori...ceea ce inainte nu se intampla, doar o data se trezea la 6 dimi, acum la 1sau la 3 si la 6 dimi...
. in legatura cu mancarea eu ii dau o masa de cereale, apoin una de legume si una de fructe, ordinea nu o mentin la fel, pt legume si fructe, dar totdeauna ii dau cereAlele dimi.
am vazut ca ati scris ca le dati la bb fructe cu cereale. cum faceti? bagati frucete in cereale sau deja cerealel au fructe? caci aici se vand cereale care au deja fructe- mar, banana- si nu mai tre s apui in cereale...asa ca sa ma lamuritzi si pe mine cum sta treaba. eu inca nu ii dau lactate-branza sau iaurt- inca mai astept, si nici carnitza nu am introdus. noi avem doar 5 luni jumate.
ce mi s epare interesant si in acelasi timp frustrant e ca aici pe forum nu mai suntem de aceeasi varsta la bb- adica- multe sunt la 6-7 luni dar totusi mai suntem mame cu bb de 5 lunitze si ceva dar si cu 8 lunitze..mi s e pare prea mare discrepantza...normal ca noi nu o s a mancam la 5 luni jumate ce mananca alti bbi la 7 sau la 8 luni.
e putin cam amestecat totul....
nu vreau sa supar pe nimeni dar ne pararea mea...
nu dau cu parul..

acum conspect....offf oare ce imi amintesc...asa ma simt ca la faculta la un examen...oare ce sa scriu din amintiri...asa e cand citesti pe fuga si muuuult.
sa incercam...
laura felicitari pt mirci cantaretul...e simpatic si ff dulce.

alina anto felicitari pt dintisorul sarei si frumoase pozici ai
doloress vazut pozici cu patrik si cu zapada din balcon...si la noi e zapada si e ghetus pe sosele...
andrada frumos bb ai si zambaret
miss sa stii ca intradevar laptele praf e mult mai consistent decat cel de maam, eu cand am alaptat eric se trezea la 3 ore maxim, de cand manaca formula-lapte praf - se trezeste noapte a intre 6-8 ore, si s-a mai intamplat si la 10 ore. asta nu e regula, caci acum vad ca se trezeste mai des, tot la 5-6 ore.
adriana intreba de ceai, sa stii ca si eu stiam de ceaiul de menta si atat
feciannu te supara pe fete ca si eu am patit s aintreb ceva si sa nu mi se raspunda, la majoritatea intrebarilor insa am primit raspunsul nu zic...dar vezi ce viteza au aici fetele la scris ...ca nu faci fata nici sa citesti darminte sa mai si scrii...
revin
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
v-am vazut ca tot intrebati de masuratori si de inaintime si greutate va trimit linkul http://www.babycenter.com/baby-child-growth-percentile-calculator
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Doloress spune:
Laura am ras si eu cu Mirci de m-am prapadit! O scumpete!
Micaela aici se recomanda sa-i dai cu canita de la 6 luni incepand. Eu inca nu i-am dat, abia bea din lingurita.
Socrate felicitari pentru dintisor! Ce au inceput sa rasara dintisorii, ca ciupercutele dupa ploaie
Vad ca Sebastian are cam acelasi program de masa ca Patrick. Si al meu face de 3-4 ori pe zi kk. NU mai stiu cine intreba cum arata kk la bebeii nostri, la al meu arata ca la un om mare de la diversificare incoace.
MissP al meu papa si 180 ml la biberon pentru ca san nu am asa mult. La noi sanul mai mult e un alint asa. Bine, sunt zile cand papa numai cate 100 de ml de formula, de obicei cand beau ceai de fenicul pana nu mai pot. Insa mi-e si frica cateodata cat exces fac de pastile de alaptat, ceai de fenicul, asa ca mai raresc si eu cat pot. Desi poate am destul, cine mai stie, ca altfel nu ar suge toata ziulica. Cand nu se trezeste deloc noaptea si am sanii plini plini, atunci dimineata papa numai tzatza.
Alysh asa si eu vreau sa-l invat, cat de cat independent, mai ales ca eu nu am cu cine sa-l las si numai pe mine ma cunoaste. NU vreau sa faca crize cand merge la gradi peste un an.
Andrada tare mi-e pofta si mie de un pahar de lichior sau de o bere, insa cu Patrick agatat toata ziua de tzatza...
Reallaura spune:
Ca-eric merci de urari! LA noi exista si cereale cu fructe, si cereale fara fructe - la astea poti adauga tu piure de fructe sa-i dea un gust. Dar sunt ok si fara. Eu i le dau fara sa le combin. Mai adaug iaurtel uneori.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Doloress spune:
Ca_eric eu ii dau fructe cu cereale. Pun in piure-ul de fructe o lingurita-doua de cereale. Astea pe care le am sunt fara arome, cereale simple. Mai am o cutie, cu arome de fructe, alea i le dau seara, simple, numai cu laptic.
Hehe, si al meu bebel trebuia sa fie de 5 luni , insa iata ca s-a grabit si acuma are acusi 8 luni... ce sa fac, m-am inscris la Odiseea asta, aici am ramas. Asa s-au facut Odissele mereu, grupate cate doua luni, apoi unele fete au nascut mai repede, altele mai tarziu si din cauza asta sunt diferente. Dar nu e bai zic eu, ca ai si multe fete cu copilasi de varsta lui Eric. Unele dintre noi nici nu au inceput diversificarea.
ca_eric spune:
lorich cred ca tu ai trimis linkul cu pusca si cureau lata-sper sa nu incurc ca deja am citit cam mult in 2 zile- si vreau sa zic ca e mortal.. mi-a placut
a mai trimis cineva un link cu abordarea pe messinger...am ras la final![]()
getutza interesanta listutza ta, eu stiam de dilarea sucului cu apa, caci anul trecut am lucrat la o fam si la fata de 1 an jumate -2 inca ii dadea diluat sucul, deci trece de un an cu diluarea. sa nu te superi pe mine ca am amintit cu bbii diferitzi de lunitze si am dat exemplu pe bb tau de 8 luni, dar mi se pare ca e mare diferenta de la 5 la 8 luni...

cleo chiuleste...a postat si ea ...unde-s prelegerile tale cleo?? ca imi lipsesti
simonacip
la mateias de la noi.
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
eu nu am bai ca suntem asa cu bbi diferiti numai zic ca am vazut unele tonuri mai...suparate ..
doloress imi spui si mie-vad ca si tu esti, ca si in canada e inca dupamasa- pt ce e ceaiul de fenicul?
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Reallaura spune:
Doloress mama ce-as mai bea si eu, mereu ii zic lui Bogdan... ca -mi fac de cap cand termin cu alaptatul..am strans o intreaga colectie de bauturi, fel de fel, am pana si pisco adus din Peru de parintii nasilor (mare curiozitate pe mine), ...mama si asa as bea un Sheridan's...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ca_eric spune:
doloress, s-a nascut patrik cu 3 luni inainte? oooaauu
dar sa stii ca s-a dezvoltat tare bine, si a recuperat super. arata bestial..
si al meu e prematur...dar doar cu 1 luna..
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Micaela06 spune:
Andrada79 si Laura am ras de m-am prapadit cu bebeii vostri
Super filmulete, mi-ati inseninat seara, ma duc la culcare langa un tati imbufnat.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...