Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

A, si am mai cetit de copiii diversificati proaspat si primul dintisor, felicitari mamicilor si bebicilor, nu mai stiu care sunt...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Nicole, merci de complimentele referitoare la nuantza! Este vorba de Londa Professional 12/8 Sunt proaspat facuta si acum si sunt taaaaare fericita!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

M-am uitat si eu pe pozele voastre si m-am amuzat cand le-am vazut pe-alea cu bebeluna facand fitness . Ati pus-o la slabit??? Cand mi-ai zis cate kg are am zis wow!!! Dar din poze nu pare asa plinutza deci imi imaginez ca e lungana si bine facuta!

E dulce si craciunitza... si are niste ochi tare frumosi.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Multumim ptr complimente!!!
E hiperactiva fata mea, intradevar! Ne-am amuzat si noi copios cand am vazut-o.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Poate intereseaza pe cineva, am trimis pe mailul comun un tabel cu necesarul zilnic de calorii si substante nutritive pentru copii si adolescenti

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, am gasit o cunostinta comuna. Am aratat pozele de la intalnirea Craciuneilor si la mamicile de mai-iunie 2005, trupa lui Andrei. Si te-a recunoscut o fata de acolo, Oana. Ea sta in Londra si a zis ca este prietena prietenei tale, ca ati fost voi la Londra si ca ati fost si la o bere impreuna. Iti transmite salutari. Are nick-ul Onixone aici pe DC.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

www.sarcina-nasterea.ro/pentru-copii/" target="_blank">poezii pentru copii (mai jos pe pagina)

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Andree27, bine ai revenit !
Ma bucur ca te-ai facut bine si ai ramas cu lapte pt Eric.

Referitor la biscuiti, eu ii dau lui Darius biscuiti de la BIOKORN ,Bis Kids.
Scrie pe amablaj ca sunt bio organici, si din cate am citit nu ar contine gluten , dar sunt sortati pe luni diferite, eu i-am cumparat pe cei cu +6 .

Uite aici site-ul lor :

http://www.biokornbiscuits.com/intro.html

Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008)

de unde iei biscuitii astia? ii comanzi pe site sau de la vreun magazin anume?

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

getutza multumesc pt link...am cantat pana acum colinde ca in tineretze

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Fetelor ce mult s-a scris astazi... noi am dormit o tura si acum ma uit la pozele voastre
Am vazut Patrick razacios de Doloress ce scump e el si ce zapada e la voi acolo. Mie imi e groaza de zapada in Bucuresti, aici totul o ia razna la primul fulg de nea si se face o morcila si o mizerie, nu vreau zapada in oras...

Getutza81 multumim pentru informatiile legate de diversificare, foarte interesant, cel putin cu sucul de fructe nu auzisem si apa de la 1 an A incercat cineva sa dea de baut cu canuta?

Alina_antofelicitari pentru dintisor. Noi cred ca suntem dintosul formului ca avem deja 2 jos si 4 sus.
Am vazut Sarafrumoasa in premergator, ce fetita mareee... ma gandesc sa ne luam si noi dar am tot citit ba ca nu e recomnadat ca nu stiu ce se intampla, ba ca ii invata lensi si or sa mearca mai greu. Vad ca ei ii place, da din picioruse in el? inainteaza? ca si daritza e agitata de felu ei, merge de-a buselea si mai nou se aseaza singura in fundulet.

Am vazut si Ilinca de Piggy ce dulcica e si ce cretzulie, frumoasa foc.

Si am vazut si Eva cu ochii ei albastri

Ce copii frumosi aveti/avem
Pana termin eu mesajul sunt sigura ca ati mai scris 10 pagini

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna seara fetelor

vad ca a-ti scris nu gluma..
noi am fost azi la vaccin si ne-am pus si cercei. a plans mult saraca. acum e ok la loc in forma.

Luminel kk de Bianca e cam la fel cu ce spuneai tu. cred ca stomacelul isi ia din mancarica ce are nevoie iar restul kk. eu folosesc de la inceput apa plata Dorna - Izvorul alb

ma retrag. sa aveti o noapte buna!!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mama, am crezut ca se face dimineata pana sa apuc si eu sa fac conspectul la cat ati scris pana acum...

Getutza, tu cand ai observat schimbarea in bine cu somnul la Bogdi, i-ai dat gris dupa ce i-ai inlocuit complet masa de pranz, nu? Ca eu zic ca la noi a fost prea devreme... Foarte utila postarea cu informatii despre bebici, eu exact asa le voi face, asa le citisem si eu pe aici. Ah, iar sucul de fructe il diluez si pentru mine, ca adult, se stie ca poate irita stomacul si crea aciditate, asa ca... Lui David ii pun doua lingurite in piureul de morcovi, e mai usor de digerat asa...
stefany – si David face la fel, trage patura, face ca toti (d)racii
Desiree, m-am trezit si eu prea tarziu sa votez, efectiv nu am avut timp de nimic, dar sper ca ai avut o zi cat mai buna si bravo ca ati iesit pe primul loc, cum se si cuvenea!!

elenuca, pana sa vad si eu video-ul de la linkul tau, l-au si scos Imi place programul vostru, dar eu nu-l pot tine pe David atata treaz seara, poate dupa ce-l voi diversifica mai bine...
Doloress, sa ai gura aurita si sa se schimbe acu’ David in bine, ca daca se schimba in mai rau, imi iau campii! Hai, ca voi sunteti odihnite, preluati stafeta Acum vad ca scrii de mesele lui Patrick. Bine, e mai mare ca David, dar vreau sa-ti zic ca David nu a mancat decat o singura data 180ml din bibe, in rest tzitzi si maximum 100-110ml din bibe. Poate de aia cere asa des. Dar incercam sa-l dezvatam... Acum, in seara asta, voiam sa-l tinem treaz pana la ora 20:30, dar el deja la 19:15 se freca la ochi si ii cadeau ochii in gura, asa ca am renuntat si ne-am luat dupa el... Incet-incet ii schimbam noi programul...
Nicole, e puseul ala de 26 de saptamani!
Alysh, mi-a placut cum ati petrecut noaptea fara Vlady, ce bine ca ati dormit bine si fara intreruperi, imi dau seama ce rupta erai daca nici sforaitul lui Stef nu te-a mai deranjat...
Luminel, bine ai revenit! KK la Daviducul meu e usor verzisor, asa... cat despre lingurita, nemtii zic sa insisti, sa nu-i dai prin bibe ceea ce se poate (adica trebuie) sa fie mancat cu lingurita, fiindca altfel sare peste faza cand invata sa pape bine din lingurita si apoi risca probleme cu cariile din cauza suptului prelungit la bibe... parca asa am retinut din ce citeam si eu pe aici... nu stiu daca am explicat bine, dar ideea este ca tre’ sa insistam pe lingurite, chiar daca la inceput e greu/neplacut...

jady, bine-ai revenit si tu, cum e vremea pe acolo? Sper ca mai cald ca la noi (1°), brrrr...
inais, ca bine zici cu iesitul in lume, uneori e bine sa te abtii, eu de pilda ezitam daca sa merg la petrecerea firmei in ideea ca lume multa, bacili multi, dar in final am fost si deocamdata vad ca totul e ok... in schimb nu vreau sa-l scot pe David prin tren...
Adriana – f. buna farmacia casei, ai cumparat-o asa de la farmacie sau ai cerut tu componentele? Vreau sa-mi iau si eu o cutie, am vazut ca ai exact tot ce e util si folositor pt. mai toate bolile bebeilor mici... Ceaiurile de menta si salvie le stiam si eu, altceva nimic...
Andreea, tinem pumnii tare-tare!!
Lori, stii ca eu am observat ca de multe ori cand il aud pe David scancind noaptea ma trezesc ca eram pe spate (asta insemnand ca sunt rupta de oboseala si nu mai stiu pe ce parte ma intorc) si inseamna ca cel mai probabil sforaitul meu il trezeste pe bebe (suplimentar fata de ceea ce-l trezeste in cazurile normale)?

Eu as vrea sa stiu care dintre bebeii care sunt inca alaptati la san dorm noaptea mult si fara intrerupere, cred ca mai nici unul. Poate cand l-oi intarca o sa-mi doarma mai mult, ca laptele praf e mai consistent ca cel de la san, nu? Dar inca nu sunt pregatita sa LET GO, chiar in seara asta mi s-a rupt inima de mila lui ca l-am pus in patul lui (cel mare) din camera cealalta, bine macar ca a adormit fara plans, desi era inca treaz cand s-a saturat de bibe. L-am pus acolo ca sa putem dormi noi doi in dormitor pe saltelele noi sa le facem proba - in caz ca nu ne convin, nu pot fi decat schimbate cu altele si asta doar in conditiile in care raman in ambalajul original, asa ca sa va tineti fosneala in seara asta, plus sforaitul lui Bogdan – m-am scos de o noapte de cosmar, o stiu de pe acum

Ralu, sa stii ca restul de grisulet de la David l-am papat eu si tati, n-a fost rau deloc! Mi s-a facut pofta sa-mi fac si eu unul din ala pentru oameni mari, cu zahar si vanilie
BELLEANE, tu esti cam in aceeasi situatie ca si mine. Multe variante nu mai avem de incercat si de raspuns tot n-am dat Lasa ca trece vremea, vom uita si peste doi ani vom sustine „vai, copilul meu dormea asa bine“ Eu ii dadeam 6 mese si cred ca de-aia se trezeste si noaptea, CamiM zicea bine de „nightfeeder“... De-aia vreau sa trec pe 5 mese si sa las mai mult intre ele, sa fie mai hamesit si sa stocheze mai mult in stomacel, astfel va dormi si noaptea mai mult. SPER... Ah, si sa mai precizez odata: David a cazut in prezenta lui tati, eu eram la coafor, sunt complet nevinovata
Gabitza, stai ca nu mai inteleg: tu l-ai luat pe Andrei la voi in pat, iar Costi de atunci a dormit separat?? Ca nici eu nu ma indur sa ma despart de David, cel putin nu atata vreme cat inca il alaptez... sau cat nu doarme 6 ore legate noaptea... din aceleasi motive din care si tu ai procedat la fel... Dar Bogdan ma urmareste cu dansa sculata si ma preseaza sa fim ca inainte, hehehe, de parca s-ar mai putea...
Iulia, eu zic ca Mufitza e numai bine ca greutate si inaltime, nu-ti face griji inutile!! Si eu zic ca Doloress, ca esti sotia model! Pai eu nu-i mai fac lui Bogdan nici de pranz, nici de seara, abia apuc sa-mi fac mie, vai de capul meu... Of, tinerete...
chinabulina, eu ii iau lui Bogdan un aparat de ras nou cu rezerve, mai mult nu-mi permite bugetul anul asta...
Ylari, felicitari pentru succesele stomatologice Si eu tre’ neaparat sa merg saptamana asta, dau maine telefon, altfel imi busesc carnetul (daca mergi in fiecare an, asigurarile iti preiau 60% din cat te costa pt. punti, dinti noi etc.) si nu stie cand voi avea iar nevoie...
Daria Ioana, bravo ca ai reusit sa-i faci program lui Cassie, e o performanta!! La cat mai multe asemenea succese...
piggy, of, saracuta de tine! Sper ca acum ti-e mai bine...
alina_anto, felicitari pentru dintoc!! Ce bine ca a aparut fara probleme! Poza ASTA e de belea

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput