Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getuta fooarte interesanta postarea aia!E un conspect foarte bun, nu stiam ca sucul de fructe treb diluat pe motiv ca ar avea prea mult zahar. Oricum, concis!

Alina bravo Sara pt coltzuc! Tot asa sa-i iasa toti!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus cateva poze cu Sara in premergator si mergand de-a busilea, incepand de aici

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Doloress, Sara nu e mai agitata, doar ca e plangaciasa, de fapt se vaita, mititica..De acum s-a cam dus si ultima farama de liniste... Si eu stau pe capul vostru, ppt ca Sara doarme pe pieptul meu si se trezeste daca o mut de aici..Asa ca stau pe net...

Piggy ce draguta e Ilinca! si imi place ca are o atitudine foarte mandra!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Getutza - multumim de rezumat :) Eu in general ma tin de regulile astea, daaaaar exista un daaaaar :p De exemplu nu gasesc biscuiti pt pitici fara zahar. Voila. Si i-am dat de care am gasit.

Apoi, i-am dat lui bebe sa mai guste de la noi: cozonac si clatite si painica o cantitate infima, ce sa zic, se uita mirat si nu imi dau seama daca ii simte gustul :) Ah, si odata i-am dat sa linga o ciocolata moooaaaama ce mai tragea de ea

In legatura cu cantitatile de papa - al meu bea cam 200 de ml de lapte praf la o masa, 3 mese pe zi. Ia un fruct - uneori si 2 - la masa de la ora 11 si un ditamai castronul de legume cu carnitza/ou/simplu. Asta e meniul lui. Apa nu prea vrea, dar deocamdata isi ia ce are nevoie din laptic. Ii mai dau din cand in cand suc de porto/mandarine.

Cu adormitul la bibe, ce sa zic, am auzit si eu ca nu e voie sa adoarma cu bibe pt ca ar face carii. Eu nu stiu, al meu adoarme dupa bibe, terminam de baut, apoi ne intindem frumos pe pat, inchidem lumina, el imi da cativa pumni, picioare si adoarme ... eu ma ridic, il mut la el in pat si gata.

Voila voila :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nicole, merci de complimentele referitoare la nuantza! Este vorba de Londa Professional 12/8 Sunt proaspat facuta si acum si sunt taaaaare fericita!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am pus cateva poze cu Sara in premergator si mergand de-a busilea, incepand de aici

Scortisoara Sara

Ce scortisoara scumpa . Felicitari pentru dintisor, noi inca nu avem nici un semn, a fost alarma falsa....

Avem acelasi carusel cu gasculitze, Lizuca e tare incantata de el, a invatat sa scimbe melodiile, toata ziua apasa butoanele....

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Scortisoara Sara

Ce scortisoara scumpa . Felicitari pentru dintisor, noi inca nu avem nici un semn, a fost alarma falsa....

Avem acelasi carusel cu gasculitze, Lizuca e tare incantata de el, a invatat sa scimbe melodiile, toata ziua apasa butoanele....

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

La patutul Sarei nu se poate fixa foarte bine caruselul. Asa ca nu o las sa il atinga decat atunci cand sunt si eu langa ea, pt ca trage de el si nu risc sa ii cada peste ea. Dar de aseara i-am lasat salteaua patutului la nivelul de jos, asa ca oricum nu mai ajunge.
Dar avem un ritual: in fiecare dimineata ascultam melodiile si e musai sa traga si ea de gasculitzele miscatoare

fuuug ca avenit tati acasa!! mergem sa ne dragalim toti 3!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Nicole, merci de complimentele referitoare la nuantza! Este vorba de Londa Professional 12/8 Sunt proaspat facuta si acum si sunt taaaaare fericita!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

M-am uitat si eu pe pozele voastre si m-am amuzat cand le-am vazut pe-alea cu bebeluna facand fitness . Ati pus-o la slabit??? Cand mi-ai zis cate kg are am zis wow!!! Dar din poze nu pare asa plinutza deci imi imaginez ca e lungana si bine facuta!

E dulce si craciunitza... si are niste ochi tare frumosi.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Mda, deci nu sunt singura care mai da din cand in cand de la cei mari.... incepusem sa cred ca ma lupt cu morile de vant... si acele postari, sunt rezultatul "criticilor" la adresa postarilor mele cu papica data de mine piticului (aia pt oameni mari) si am cautat sa gasesc ceva cu ce ar trebui sa manance un bebe la 8 luni cat avem noi.... simonix, vad ca voi deja ati inaintat bine de tot, noi inca nu reusim sa ne punem singurei in 4 labute si apoi tot singurei in fundic, asta e o mare realizare !!! da de fapt, tot undeva am citit ca asta nu e chiar asa o mare piatra de hotar pusul in 4 labe sau ridicatul in picioare... mai imp e diversificarea, dintii si vorbitul... si dezv psihomotorie... mai vroiam sa mai zic cate ceva da n u mai stiu ce... a, era vb de mancare... voi cand luati pt bebe, cum procedati ? ma refer la cantitati... ca de ex legumele fructele poti lua cat mananca el, dar carnea de ex... ??? ca pe mine ma evnerveaza rau de tot, ca eu iau pt el (noi mai mancam ce este) iau tot ce e mai bun si uneori numi permit sa fac si pt noi din cei iau lui.... si atunci ramane, sau se strica si mor de ciuda...
A, si noi deja de vreo 2 luni am lasat salteluta jos la patut.... ce sa mai zic cei plac la nebunie butoanele, puzle-urile, si tot ce nu e pt el ....
Iulia, ai zis odata de matza aia, cred ca ai cerzut ca e soacramea ???? era maicamea asa se joaca ea cu piticu, si el tot timpul se uita cu privirea dupa ea, si cand o vede tot tremura si asteapta cu sufletul la gura sa se joace cu el asa....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Doloress alina_anto ma bucur ca v-au placut pozele

Alina ce fetitza mare ai si activa nu gluma...ilinca mea abia acum reuseste sa se suceasca de pe burta pe spate dar recuperam noi pana la 7 lunitze

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput