Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti si eu obisnuiam sa incalzesc apa in bibe la microunde dar de cand cu discutiile cu bisfenolul am renuntat asa ca acum tin bidonul cu apa pe calorifer si apa e calduta permanent asa ca nu mai am nevoie s-o mai incalzesc

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Thea, Irina, Andrei Gabriel!!! Sa cresteti mari puiutilor si sa le luminati viata parintilor vostri!!!

Sun sper ca esti ok cu maseaua, m-e dor de tine sa ne mai povestesti de Thea, ce progrese a mai facut...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Mada am reusit in sfarsit sa vad pozele, vai da ce frumos ai ornat!!!!! Super frumos! Imi place mult! Si bradutul e fain! A, di mi-a placut colectia de fairies, ceva deosebit... Esti talentata, ce mai...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi

bebe darius esti in gandurile noastre

bai nu strangeti randurile la hora...nu ne uitati pe dinafara eu m-am mai calmat...l-am luat aseara pe nea capraru in brate si cica la 6 luni, avand in vedere ca are 2-3 mese diverisifcate, va bea intre 400-600 ml lapte pe zi. noi suntem in grafic cu o medie de 500 ml/24 h. luna asta a luat 600 de grame asa ca Slava Domnului, nu ma mai plang ca nu am de ce

la 2 suntem programate la vaccin si pana la 1 an nu mai avem treaba cu acele.

sa aveti o zi faina

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

boti, eu incalzesc apa in cana din aceea cu fierbator

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pentru pepenasii sarbatoriti astazi!
Multe pentru bebe Darius.
Maitrey tu i-ai pus Alexandrei cercei?.
Vreau sa-i pun si eu dar mi-e tare mila

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

vreau sa fac tortul fara foc de la retete dar Anka nu pricep fraza asta Se pune un strat de piscoturi taiate cam la 2/3 de jur imprejur si in mijloc se pun capetele. adica taiate in 2 sau 3 parti?

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Gabilone, piscoatele le tai in doua, dar o parte mai lunga, deci nu juma' juma'. Ci o parte de 2 treimi si o parte cam de o treime.
Partile mai lungi se pun ca un gard de jur imprejurul inelului (atentie, se face cu inel tortul asta, nu cu cratita!). Iar cu bucatile mai mici faci "podeaua" - eu le sfaram, ca se imbiba mai bine si acopera complet "podeaua"
Hai ca pun si niste poze cu el cand ma intorc de la gradi. E bun de mori!

PS - scutece Babylove am luat de la DM din Real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Botieu ii incalzesc la aragaz adica ii fierb apa si apoi ii racesc.Eu zic sa incerci ca incercarea moartenu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Buna dimineata si de la noi!
Anka o sa-mi zica "ti-am zis io"... si stiu ca asa e dar credeam ca maica-mea e mai rezonabila ca alte mame.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Hai ca promit ca nu zic nik!
Ce sa le facem ma??? ele ne vor binele! Dar nu pricep ele ca ar putea sa ne ajute asa cum vrem noi, nu cum cred ele...
Maica-mea n-are chestii de-astea cu laptele de vaca (thank GOD!) dar are altele. Iti dau cuvantul meu ca daca ar putea s anumere granulele de lapte praf astfel incat sa obtina acea MASURA PERFECTA si nu scuturata, nu razuita pe marginea cutiei, nu aproximata, ci THE masura pentru biberon, crede-ma, ar face-o!!!!

Sa iti zic ce ma enerveaza acuma... Ma, ori traieste cu impresia ca eu nu ii explic Elizei stuff, ori ca nu ii explic bine.... Nu e clar! Ei bine, orice rahatis, trebuie ea sa ii explice. Si o ia si ii povesteste, suna la telefon si o cere pe ea, sau suna pe fix, ca sa raspunda ea.
Sincer, oi fi paranoica, dar ma simt subminata! Bai, chiar ma crede incapabila sa dau eu copilului o explicatie? Chiar o fi nevoie sa se bage asa peste mine???
Sa vad cum ma descurc la vara... Vrea sa o ia o luna in Spania. Iar noi nu vrem sa i-o dam. Ori merg si eu, cu tot cu Erika, zau daca am habar cum voi proceda...
Daca ii spun ca nu vreau sa i-o las, ii ranesc sentimentele. Daca nu ii spun, am pus-o major!
Va dau cuvantul meu, nu va imaginati ce lupte duc!
Si pe cuvant daca am vreun cuvant de repros la cum se poarta cu ea ca si copil, cum o hraneste, cum o ingrijeste... Atata doar, parca o considera un bebelus. Iar asta e suficient de mare incat sa profite la maximum si sa speculeze BIG TIME!!!
CE NE FACEM???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma faceti sa salivez cu tortul asta, abea astept sa vad pozele ... mai ales ca am piscoturi acasa.

Ce s-a intamplat cu SUN, nu am reusit sa gasesc ce s-a scris. Nu am mai intrat de mult la contul de pepenasi, abea astept sa vad ce poze noi au mai aparut.

Boti, poate nu e chiar un zvon treaba asta cu incalzitul la ibric ... eu am mai auzit-o si in Franta de la multe persoane ... si chiar si medicul imi recomanda sa nu incalzesc apa la microunde. Dar si eu sunt o comoda ...

Si eu fac bradul in culorile anului : roz, violet si argintiu. Am cumparat un bradut mic si frumos. Bun, eu iar am impresia ca degeaba mai scriu cate un mesaj din Pasti in Craciun, nu mai are niciun impact. Dar ma gandesc sa revin in forta cu macar 2 mesaje pe zi ... daca pot!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput