LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

AlinaK,

Dana, e frumos numele Darius. la noi in cartier sint multi copilasi cu numele asta si sint toti niste frumosi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

voi ce luati .. karvol capsule sau picaturi?

adica asa

http://www.patient-pharmacy.co.uk/ReSize.asp?filename=59826KA.jpg&width=250

sau asa

http://www.mistrys.co.uk/images/images/karvol_drops_2771_new.jpg

ma gandeam sa iau sa le am in casa caci eu am mari probleme cu infundatul nasului si mi-e ca eva ma mosteneste .. sparg o capsula si o picur pe o batista sau cum?

multam!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, eu am capsule. sparg una si o torn pe batista.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

[quote]citat din mesajul lui Shose

[red]Fetelor am uityat sa va spun...premiera pt noi.
Noaptea trecuta am culcat Pip mai tarziu, pe la 9 ca sa doarma dimineata mai mult. Si.... in loc sa faca asta, s`a trezit la 2 sa se joace, radea toata si era asa vesela, abia am reusit sa o culc dupa 40 d emin. Trezire iar la 4 juma pt papa si de la 7:15 in picioare de tot.
Ce ma fac? Sa nu devina obijnuinta. Ai vostri se trezesc noaptea cu chef de joaca si de conversatii???

IHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor!

Am citit tot, sunt la curent cu tot, dar sunt varza. O chinuie pe Mariuca caninul ala ceva de speriat!!! Azi-noapte am avut concert pe la 2.30, eu am adormit pe la 4 si ceva, ea mai devreme, Dani mai tarziu.

Marinela, poti sa furi ideile mele de aranjare/pregatire si daca vrei, oricand, da-mi un pm si vin cu ce idei ai nevoie. Imi place la nebunie sa gatesc, iar de vreo 2 ani, incerc tot felul de retete.

Am vazut pozele cu Pati, e superba!!!!

Alina cu Kalosu', de ce te-ai dus in Carrefour si n-ai dat o fuga pe la studio, la Dani? Nu ca e Dani, si stiu ce face el acolo, dar eu nu prea am incredere in servicii dedicate intr-un hypermarket. Mai bine la un laborator foto, care asta face. Dar sper sa iti iasa ceva frumos, sa faci cadouri apreciate!

E super tare Dariuta daca se da singura jos din pat. Pupam fata desteapta!

LA MULTI ANI PENTRU BIBI!!!!

Totodata, "LA MULTE LUNITE FERICITE SI SANATOASE!!" clopoteilor care au implinit zilele astea 10 si 11 luni.

Lala, esti un adevarat iepuras energizer, hehehe! Mai poti??

Alinus, stii ce regret? La bloc veneau multi copii sarmani la usa, cu colindul. Aici, nu vin decat vecinii de vreo 2-3 ori, ei sunt singurii care ne canta de sarbatori. Tare mult as vrea sa fie gasca mare, dar probabil ca nu ii lasa parintii sa colinde noaptea, pe strazi, sau nu sunt asa de multi copii mici. Ma bucur ca ai gasit ceva cald, sa ii dai de mancare, este atata suferinta in ochii unor copii loviti de soarta, incat simt ca mi se rupe sufletul.

PO-ZE, PO-ZE cu bocancii!

Elena, super laptop anti-soc ce ai acolo!!!!!!! Iarta-ma, nu e de ras, dar e haios, daca stai sa te gandesti!!!!! Ar trebui sa ii pui pe tava, la turta, si un laptop!!!

Larisa, v-ati scos cu Pipe la bunici!!! Iupiiii, vreau si eu!! Macar acum, cand e in spumele marii de la canin!!!!

Ceska, sa nu zica lumea ca te ignor... Am vorbit pe mess aseara, amandoua cu ochii tinuti de scobitori.

Ma duc sa bag niste calgel pe gingiuta.

A, si am uitat sa va spun: aseara am spalat-o prima oara pe dinti!!!!!! A fost haios rau!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor!

CARLA, ANDREI, EMIL, MATEI
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

Ellena multumim de .
alina023 eu dupa 1 an si 1-2 luni voi incerca sa ii bag cate un bibe de lapte de vaca indoit cu ceai la inceput, daca il accepta ii voi da simplu(fara ceai)..asta treptat.
cocdutz poti sa salvezi pagina de forum unde ai ramas, mai deschizi alta pagina..oricare vrei tu (ex. File - New Tab) si cand inchizi, le inchizi pe amandoua si te intreaba daca vrei sa salvezi si apoi sa inchizi..apesi unde scrie asta si se salveaza. A doua zi (sau cand mai intri) deschizi mozila sau explorer-ul si iti ramane salvat unde ai ramas..aa si ramani si logat nu m tb sa te loghezi, sau sa cauti pagina unde ai ramas. Eu asa fac.
kalosalina BRAVO Daria.
anca.b super..si eu tb sa i-au un umidificator si karvol.
Dana si mie imi place numele Darius.

Eu ma duc sa sterg geamurile, praful din vitrine, jaluzelele..am treaba nu gluma..bine ca Ioana doarme..daca se trezeste iar incepe cu maraitul ei..azi dimineata a baut 50 ml de lapte..atat a vrut din cauza dintisorului care ii iese, apoi i-am pus laptele in ceai si a m baut 30 ml.. Gata, am fugit. Vb mai tarziu.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 26 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Alina cu Kalosu', de ce te-ai dus in Carrefour si n-ai dat o fuga pe la studio, la Dani? Nu ca e Dani, si stiu ce face el acolo, dar eu nu prea am incredere in servicii dedicate intr-un hypermarket. Mai bine la un laborator foto, care asta face. Dar sper sa iti iasa ceva frumos, sa faci cadouri apreciate!

E super tare Dariuta daca se da singura jos din pat. Pupam fata desteapta!

De multe ori m-am gandit si imi doresc mult sa ajungem si noi la studio dar mereu am fost cu banii la limita de pe o luna pe alta si imi inchipui ca trebuie sa dispunem de o anumita suma de bani...ca vorbim de profesionalism...
pt laude!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Aaa Creata vroiam sa te mai intreb ceva. Pe Mariuca ai spalat-o pe dinti si cu pasta sau doar cu periutza? Si de care?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

In primul rand, spun si eu LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI PENTRU BIBI, MIHAI SI GRIG, ALEXANDRA MARIA PENTRU IMPLINIREA PRIMULUI ANISOR!!!

Ieri nu am avut timp sa scriu, nici macar sa citesc...

Iar azi, sunt foarte foarte ...Shose, ce zici de o trezire nocturna care a durat 3 ore, azi noapte? Nu a functionat nimic din tehnicile de adormit bebe (leganat, tinut in brate, titi, dat ceai etc), era cu ochii cat farfuriile, vroia sa doarma dar nu i-a iesit decat tarziu, langa mine in pat...la ea in patut crescusera niste ghimpi maaari si nu se putea sta acolo...

Dar o iubesc si asa... Mi-am propus sa incerc sa ma bucur de momentele astea, chiar daca sunt mai grele...va spuneam eu ca daca ajung repede la ea de la primele scancete, o iau in brate si o tin aproape de mine, adoarme repede la loc (de regula). Si, draguta de ea, face ceva foarte dragut: ride in somn. Adica la inceput se vede un zambetel, pe urma unulmai larg, si pe urma incepe sa se scuture de ris, in somn. Mor dupa ea, chiar daca am ochii carpiti :-)))

Chestia asta cu trezirile a inceput acum doua - poate trei saptamani. Seara ii dau bibe, titi si o dau cu Calgel. Nu stiu ce sa-i mai fac. Daca nu ma duc la ea cand plange, se trezeste de-a binelea si cred ca e in stare s aurle pana dimineata...

Am tot felul de dileme - daca fac bine sau nu, daca o ajut sau nu etc...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

LalaD, mi-amintesti de mama - cu exceptia factului ca n-a avut 2 copii; oricum, jos palaria!

Alina23, eu am trecut-o pe JUNIOR, pe Adela; cu NAN2 nu se mai satura, iar NAN3 nu i-am dat pt ca este mai "slab" ca NAN2.

Pediatra mi-a zis ca e ok cu JUNIOR.

Stancutza, si mandra mea se trezeste, cam de 2 ori; bine, adoarme repede (desi mi-a facut si mie bucata si 2h ne-am jucat, ca n-avea somn si vroia "spectatori").
Azi noapte, s-a trezit la 4:00 si la 6:30 - ceea ce e bine - si la 8:00 s-a trezit definitiv.

Nu pot sa-mi dau seama de la ce: febra n-are (aseara avea 37), ot fi dintii?

Mai citesc si revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput