FIV 207

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Medamaya, ... si cam atat de la mine, plus multe ganduri bune... mai departe stii tu mai bine...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: stiti cumva daca o gasesc saptamana viitoare pe dna Cocei in spital?
Multumesc, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dream1971

Liana
va puuuuuuuuuuuuup!

Numai bine tuturor!

Dream +28

si io pe voi

stuart te pup ce mai faci?

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna fetelor,nu am disparut am fost la maternitate,sa fiu eu cu inima impacata ca am facut tot ce este omeneste posibil dar nu a fost sa fie.Cind am fost prima data insarcinata ,am mers la maternitate a 3 zi de insingerare iar acum am vrut sa o iau din timp si rau am facut,ptr ca desi nu a fost sarcina a trebuit sa dau si singe ptr anze si parca nu a fost destul ca eram destul de fustrata de esec m-a intepat de 25 ori ca sa ia doar 2 sticlute ptr anze restul nu a putut sa ia ptr ca am renuntat eu si m-am ridicat de pa scaun ,cred ca asistenta aia era un vampir ,nu am patit asa ceva niciodata.Referitor la starea psihica ,doare oarecum si orice planuri mi-as face aceasta durere nu trece asa usor,eu am fost tot timpul cu capul inainte si mintea inapoi,desi am 40 ani cred ca ne vom acorda inca o sansa dar totul va fi gindit altfel(Daria stii de ce)si voi fi mult mai resta,deocamdata vreau sa ma bucur de viata ,de sarbatori ,de tot ce ma inconjoara cu cei dragi.Fetelor gravidutze sa reusiti sa duceti sarcina la termen ,iar celorlante fete in asteptare ,sa veniti cit mai curind cu teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Ce-i cu ??? Ce cred io ca e ???

ihiii..o dragoste mareeeee ..mare ..MAREEE
stttt..stttt

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dream, va pup si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va astept la FIV208

Mergi la inceput