FIV 207
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Hai mai fetelor ca exagerati.
Eu vreau sa reusiti toate ca stiu prin ce chin trecem. Ne legam si noi de ce putem, gen deschisul capitolelor norocoase. Dar adevarul e ca a fost o toamna frumoasa cu multi bb.
Oricum mai asteptam doua rezultate anul acesta, iar apoi mari sperante ne punem in 2009.
lauravoinicu spune:
IOANA , DARIA FELICITARI din toate inima,ma bucur enorm pt voi , sarcini usoare in continuare ....

dream1971 spune:
Meda, draga mea, 

fii tare si continua sa crezi in sansa ta!!! Asa cum a zis si Liana da-l incolo de pact. Suntem alaturi de tine si ne
sa fie bine data viitoare!
Dream +28
dream1971 spune:
Felicitari noilor gravidute, Ioana si Daria!!!! O sarcina usoara fetelor pana la capat!
Moni ai niste puisori tare frumosi de pe acum! 
Felicitari si celorlalte gravidute noi si mult success tuturor celor "in focuri"
Liana va puuuuuuuuuuuuup!![]()
Numai bine tuturor!
Dream +28
stuart spune:
Ioana si Daria, FELICITARI SARCINA USOARA SI LA TERMEN!
dream,
speciali pt. voi!
pt toate gravidutele si
pt cele care trebuie s-o ia de la capat!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dream1971 Dream +28 |
Ce-i cu +28 ??? Ce cred io ca e ???
Meda, cica 2009 e un an bun pt proiectul bb

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Ioanatugs spune:
Cellu, Oanademunk, Cristal1995, Vally, Stuart, Lauravoinicu, Dream1971 va multumesc frumos pentru urari!

Ralucapaun felicitari pentru cele doua "floricele", sa fie lipicioase de mami si sa ne dai vesti bune inainte de anul nou
!
Huski o sa treaca si perioada aceasta trista si vei zambi din nou!
Promit ca nu plec nici eu de aici pina nu mergi si tu cu noi la Odisee. De fapt pina toate vechile aspirante vor veni dupa noi!
Medamaya draga, un pupic special de la mine!

aurel_cris spune:
DREAM ma bucur ca sunteti bine

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
florela30 spune:
Dragele mele, imi pare rau ca am avut net-ul intrerupt si am ratat aflarea rezultatelor in direct.
IOANATUGS, DARIAIOANAXX - BRAVO, FETELOR! SUPER REZULTATE, SA AVETI BURTICI FRUMOASE CU BEBEI SANATOSI! VA PUP PE BURTICUTZE 
SI SA AVETI GRIJA DE ELE!
MEDAMAYA, SCUMPA MEA, CE RAU IMI PARE. IMI DORESC SA RAMAI PUTERNICA SI CU SPERANTA IN SUFLET, SA NU ABANDONEZI. MA BUCUR SA AUD CA DEJA TE GANDESTI SA CAUTI O CLINICA AFARA DIN TARA. MULT SUCCES!
RALUCAPAUN, sa dea Dumnezeu sa ai doua floricele lipicioase de burtica ta si noul an sa iti aduca numai fericire!
Gravidutzelor, va pup si pe voi, ca doar nu credeati ca o sa scapati de mine, chiar daca momentan sunt " muy depresiva" si mi se pare ca eu nu am sa reusesc niciodata. Ieri, fetelor, am bagat o terapie soc, shopping de dimineata pana seara, nu am avut mila nici de sotul meu, nici de banii care se imputinau![]()
, nu ma interesa nici criza financiara care a lovit lumea.... m-am "destrabalat".