FIV 207

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Daria, felicitari iubita, sarcina usoara , la termen iti doresc
Mul;tumesc tuturor fetelor, sinteti minunate , toate, din pacate rez meu este un mare 0.
Punct si de la capat.
Acum voi incepe cautarile ptr fiv nr 5, afara din tara, cu siguranta, dar nu am hotarit inca unde.
Pup fetele si numai numai bine.
AAA, inca nu plec de aici asa ca mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Meda

am stat conectata special pentru tine,Meda,imi pare atat de rau,am avut asa ca o strangere de inima cand am vazut ca nu vii inca si mi-am zis totusi sa sper .
Meda,sa nu te lasi,vei reusi sunt sigura,uita-te la Moni,nu a renuntat o clipa.

Te pup,ingrijeste-te Meda cat mai bine sa te recuperezi fizic si moral si asa precum mercenarii cum scriam eu candva,strange din dinti si mergi mai departe.
Un sfat,daca vrei sa asculti,familia ,iubirea celor din jur ajuta enorm,tu esti printre cei dragi tie..ei te ocrotesc..si schimbarea de decor..eu am fost 2 luni in vacanta,nu am mai rezistat sa stau aici..nu zic sa mergi 2luni dar fa o pauza si incearca sa privesti spre viitor cu incredere,mai ales ca esti atat de tanara(am vazut pozele)

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da;l draku de pact..asta e..nu a fost acu da tu stii ca pana la urma va fiiiiiiiiii..io nu te las fatoooo ..te pup si te imbratisez..

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dariaioanaaaa, in sfarsit!!!! cat ai asteptat momentul asta!! ma bucur enorm pt tine! FELICITARI din suflet!!!

Meda, regret sincer ca n-a fost nici acum nimic! Ma bucur ca nu renunti, si, cred ca te gandesti bine ca vrei sa faci urmatoarea incercare inafara tarii..

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Medamaya of iubita, ce rau i-mi pare! E bine ca-ti faci planuri pentru un nou FIV, pe mine gandul unei noi incercari m-a scos mereu din pasa aceea grea. Sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa!
Delia21, Lauraa78, Miruna79 va multumesc frumos de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Medamaya imi pare rau sincer dar ma si bucur ca te vad optimista si pregatita pentru urmatoarea batalie. Multa putere de lupta iti doresc.
Daria felicitari iubita. Multa sanatate va doresc si sarcina la termen.
Ralu felicitari. Ti-am zis eu doi si doi.
Bafta multa

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Meda, of! Of!!

Daria, ai gemeni, stii, da? :) Cand da Dumnezeu, da cu amandoua mainile! Sa te bucuri de ei. O sarcina fara probleme iti urez!

Raluca, acum: rabdare muuuulta! Tare greu o sa treaca timpul, dar o sa treaca!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Meda, imi pare tare rau:(! E bine insa ca te gandesti ca urmatorul fiv sa fie in alta tara.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Meda , poate norocul tau, cum de altfel si al meu, nu a fost in Romania. Ungaria, Austria, Germania, Grecia, Belgia, Franta, Spania, orie ai alege sunt fete care au facut in aceste tari si te pot cat de cat indruma. Cauta Clinica bine ca poti reusi din prima acolo.

Mergi la inceput