FIV 207

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

DARIAIOANA!!FELICITARIbravo din toata inima..sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme

Moniland,ti-am spus eu..merge tot mai bine..nu stiu daca e efectul "omida" dar ti-ai intrat bine in mana..sunt atat de fericita pentru fete!!

Elenadamerci pt apreciere si pt raspuns,Elena ma recunosc si eu pe acolo cu voi doua..toata ziua sunt in oglindami-e cam teama Elena,am suferit atat de tare in aprilie am crezut ca nu mai imi revin..nici nu pronunt inca cuvantul cum ca sunt...astept cuminte eco..
Vin si povestile cu gravidutze,dar azi e ziua mare ziua noilor fete gravide!!
Moni,pe pariu ca si Meda e...am vazut eu in "boabe"

Dariaioana inca o data felicitari!
la toata lumea fara discriminare..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Dariaioana, milioane si miliarde de felicitari!!!
Sa fiti cei mai fericiti, o familie completa!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, si pe aici mai trebuie sa treci http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130679&whichpage=17 . Cand mergi la eco?

Mergi la inceput

Moni,

acum am vazut mesajul tau..mai Moni,mai tu ma bagi la belele ..am fost pe la vecini,pe la alte teme,asa mai in umbra,m-am facut cobza de ce am citit si m-am speriat mai rau...iar acuma vrei sa plictisesc cu povestile mele si mamicile si zmeuricile

Te pup,merci de invitatie,stii ca nu pot lipsi la apel..

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Moniland iubita mea ce o vrea Bunul Dumnezeu cu mine sper ca intr-o buna zi sa reusesc si eu si toate fetele a-si face orice sa nu mai existe esecuri sa nu mai treaca nimeni prin esecurile astea crunte Dumnezeu ne poarta de grija si ne da cand vrea el.VA pup pe toate gravidutlele dumnezeu sa va aiba in paza lui pe voi si pe bebei vostri sa aveti sarcini fara probleme si la termen.
Iara noi restul trebuie sa speram este greu si cu speranta dar acolo cat de mica este trebuie sa mergem inainte si trebuie sa iesim invingaroare din aceasta lupta milioane de pupici la taote fetele

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Moni,
ooups ,m-ai prins cu matza-n traista..m-am gandit stii cu bucuria asta cu fetele poate nu intreaba nimeni,ca emotiile-s mari de tot..mai am destule zile pana la ziua X,le tot numar si seara si dimineata..

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

IOANATUGS,DARIAIOANA felicitari fetelor ma bucur tare mult ptr voi, o sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!!!
Wow,ce zi minunata!!!
Daria,sincere felicitari,meriti din plin sa te bucuri de reusita ta!!
Ioana,felicitari din tot sufletul!
Faptul ca dr. vostru este Dr Dracea(care este si al meu) ma face mai increzatoare in reusita mea

Pana la urma se pare ca daca lupti din tot sufletul tau,vei reusi.
Fetelor,toate care sunteti perseverente,ma inclin in fata voastra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Daria, felicitari, sa te bucuri de comoara ta!

So, am 2 floricele de 8 celule la purtator si inca 2 vor fi inghetate. Acum lenevesc in pat si numar zilele pana la test.

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Intrai pe fuga inainte sa duc puiul la gradinita si vad vesti bune,...deci incepe parti-ul de joi,nu?FELICITARI Daria si Ioana!!!!Medamaya ,te asteptam si pe tine cu vestea buna,ok!

Ralu,bafta si sa fie puiutii cuminti la tine acolo pentru urmatoarele 9 luni!!!

Mergi la inceput