Puiuti de randunici 2008!! (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olga,nu s-a ales branza..statea pe loc laptele.Si da,am intarcat-o..a inceput sa pape lapte.Si cu grasimea din lapte,pediatra mi-a spus ca nu are rost sa dau copilului o grasime in plus ca isi ia din multe alimente,oricum.Si avand sistemul digestiv fragil,e cam greu sa proceseze grasime multa..Cam asa mi-a explicat si mi s-a parut ok.Chiar as vrea sa citesc articolul de la tine.
Stiam ca esti si tu chimista,dar ma gandeam ca nu ai timp sa-mi raspunzi si o am pe Mimo mai aproape.Buna explicatia cu calciul.Si mie mi s-a parut ciudat ce mi-a zis,dar nu sunt chimista.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Confirm si eu, pediatra de la Medlife mi-a zis sa nu-i dau lactate degresate ci numai integrale, e ff important pt dezvoltarea sistemului nervos. Obezitatea la copii, daca e sa apara, apare de la dulciuri si fainoase in exces, nu de la grasimi.
Simo mortal Ochi-frumosi; apai dupa cum arata Oana, asta e, e calr ca pe gustul lui sunt slabutele. Pe pariu ca Sam va zice altcumva?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

POZE DE LA MUNTE

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Avem 8 lunite!

si tort pentru toata lumea

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

LA MULTI ANISORI, SANZIANA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

Multumim pentru tratatie, excelent tort, vreau si eu reteta!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Simo mortal Ochi-frumosi; apai dupa cum arata Oana, asta e, e calr ca pe gustul lui sunt slabutele. Pe pariu ca Sam va zice altcumva?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Adik ce,Naty?

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uite aici, de pe kellymom.com:
"Pediatricians now recommend that any cow's milk be whole milk from a cup after the first year and until the child is at least 2 years of age. This ensures that your child receives enough fat, which is essential to proper brain development. After the age of two, if growth is good, you can switch to low-fat or nonfat milk. Note: If your child is nursing, then remember that mom's milk is "whole" milk - the more breastmilk your child gets, the less need to worry about your child getting additional fat from whole milk or other sources.

It's best to limit the amount of cow's milk that your child receives to 2-3 cups (16-24 ounces) per day, since too much cow's milk in a child's diet can put him at risk for iron-deficiency anemia (because milk can interfere with the absorption of iron) and may decrease the child's desire for other foods."

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

sa va zic ce mi-a zis David azi:ma imbracam si el a intrat,eram cu sutienul sa-mi iau bluza si mi-a zis"mami,ai prea grase"
si cu asta va zic noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Sunt curioasa ce ar fi zis de ale mele, ca unt obeze!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela destrabal la munte, nu alta! vin fiert, zapada, Rasnov!! frumos! intr-una din pozele de sus din cetate se vede Casa Rasnoveana unde am stat noi

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sunt inca in viata, dar bebe e mucios rau de marti noapte... nu stiu cand voi reveni pe craca...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si despre calciu, de la AAP ( io nu am citit , ca sunt prea obosita ):

http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics%3b104/5/1152

Stela, astea sunt grasimi bune Mumos la munte [emoticon-care-ofteaza-adanc]

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput