Puiuti de randunici 2008!! (163)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Frumoasae pozele Stela! Chiar ma gandeam la Luny, ca si ea s-a plimbat pe-acolo! ce frumos ca ai scos nasul la aer de munte ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Mai, e ca la avocado, ala are grasimi bune si e recomandat bebeilor. Si pt. noi e bun, dar cam ingrasa ![]()
Mi-am adus aminte de sucul de rosii, cand ajung la piata imi iau si eu sa fac suc, ca n-am luat niciodata.
Lianaaa?
Clau, nu ne-ai zis ce ti-ai luat mumos!
Nico, sanatate lui Matei! nu mi-ai zis ce aspirator ai luat...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
blankar spune:
salutare stol!
am intrat sa va urezSARBATORI FERICITE, UN AN NOU ASA CUM ATI VISAT,SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME
noi plecam de dimineata,va pup !
http://community.webshots.com/user/blanka75
Nicoleta spune:
Bubule, Delphin se cheama, face toti banii (destul de multi, de alfel), ne.am ingrozit de cati acarieni am scos din salteaua lui Stefan (am dat azi cu el, desi e duminica...) (restul, saptamanile viitoare... cand o fi mai mult timp... 

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Kya spune:
multumim mult pentru urari randunici dragi!
Cris tortul este reteta faimoasa de la Bubu, pe care l-am variat cu niste kiwi.
Bubu imi trebuie alt proiect de lucru - un tort nou, ca pe asta il fac cu ochii inchisi. Ce zici, imi dai o noua tema? Ceva bun cu cioco?
Stela foarte faine poze, sa-ti fie de bine plimbarea! Si felicitari Teodorei pentru performanta cu laptele praf.
Faza cu laptele si branza am mai patit-o si eu. Mi s-a branzit pana la urma dar foarte greu, de parca laptele ala era apa chioara.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, iti dau, tort cu trufe, demential sau tort cu blat de pandispan cu suc de portocale si crema de la trufe
Eu o sa-l fac pe-al doilea de Sf. Stefan, se face mult mai rapid.
Dar iti scriu reteta maine, ca acum sunt chioara...de la martini, cred ![]()
De Craciun fac un Tiramisu si o Alba ca Zapada cu crema de lamaie
, de Sf Stefan tortul ala, de ziua lui Vlad inca nu stiu...de Sf Ion inca nu stiu...poate un tort de mere si cu frisca ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
bai, sa mor daca nu ma apuc sa fac torturi cu bubu asta!!

![]()
..pe bune, daca mai scrii mult, ma apuc, ca prea arata bine si vad ca ies si la fete..desi eu nu le am deloc cu dulciurile,nu-mi ies..
moaaamaaaa, dar ce surpriza ar fi pentru iub!!!![]()
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Nico, si nu lasa covorul/salteaua umede? te poti culca imediat pe ea? si cum iti dai seama ca ai aspirat acarieni?? si cat costa aspiratorul? am vazut intr-un plian de la Domo aspiratoare cu filtru HEPA si din astea cu spalare Philips si mi se pareau super, erau cam 10 mil.
Edit: Luny, zau nu e greu tortul diplomat! si nici celelalte! Nu-ti zic ca abia astept sa prepar bunatati de Craciun si dulciuri, nu mai am rabdare inca o saptamana...noroc ca am slabit ca altfel 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Blanka, drum bun maine, sa ajungeti cu bine, Craciun Fericit si un An Nou asa cum va doriti, sa fie Eric sanatos si sa nu va mai duceti la spital decat la vaccin ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze