Puiuti de randunici 2008!! (163)
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Am ratat baitza fiindca a fost Tea super maraita asta seara si era f obosita la ora 8.
Asa ca am schimbat-o,i-am bagat niste laptic pe gat si a adormit bustean
.Sper sa nu o ia raceala ca nu stiu ce e cu ea.
LA MULTI ANI CU SANATATE ZANA MICA SANZI!
Naty,wau,ce palariuta si balerini mumoase am vazut!
Sa le purtati sanatoase!Am vazut si pui dulce de nelia.
Mimo,bubu,eu i-am dat partea moale din pangasius,deci nu era tare dar nu i-a placut gustul.Oricum nu-i mai dau din asta congelat.Poate proaspat i-o placea.Desi,in cel proaspat nu am nicio incredere.
Tot 1,5 ii dau si eu laptele ca asa mi s-a zis si mi se pare mai corect.
Cat priveste branza calcica,s-a luat de mine o farmacista intr-o zi zicandu-mi de ce ii dau copilului o chimicala in plus,adik Ca,cand pot sa fac cu lamaie sau iaurt.
Dar uite ca nu a iesit.Ce parere ai,tanti chimista Mimo?
Mercic Naty.
Cuscra,da,m-am gandit la tine,dar nu era timp
...la primavara/vara SIGUR ne vedem.
A fost asa scurta ziua.Am plecat si tarziu de acasa,a tras randunoiul de mine sa plecam o data si eu eram franta ca m-am tot trezit sa-i fac Teei lapte noaptea
.Bine ca te-ai relaxat sofand!
Norata nu a facut cucui ca nu stiu cum a cazut si nu s-a lovit tare.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Cuscra
m-am amuzat de postarile tale prin care ai castigat chiloti fini.![]()

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Sa va zic unä:de cand ii dau Teodorei lapte praf (si nu bea decat 100 o data)face pipi mai mult
.Deduc,asadar,ca nu bea de ajuns de la san...asa ca sunt HAPPY ca a inceput sa bea praf

Stela,
mamica fericita de
Olgutzika spune:

Sanziana
Sa cresti mare, voioasa si sanatoasa!!! Kya, m-ai ucis cu tortul tau
Cred ca o sa mai vreau o portie ![]()
Bubu, cine zice ca mami nu primeste nimic
? Mai fetelor, daca eu sunt asa, nu inseamna ca si copilul meu va fi aidoma...Are, da, exemplul puterea lui, insa ea va invata singura sa se bucure de cadourile facute de noi, de familie, de prieteni sau de colegi mai tarziu. Ca va pretui pe termen lung gestul, vom vedea. Credeti ca ai mei nu isi/ne faceau cadouri si de-aia nu apreciez eu gestul? Nici vorba de asa ceva. Insa asa sunt eu construita...ce sa zic? De exemplu, parintii mei, sedentari de profesie, nu au inteles in veci de ce am vrut eu sa fac sport, de ce i-ar placea cuiva sa transpire batand mingea...sau pe Costel Busuioc l-a invatat mama lui sa cante? Ati inteles ideea, nu bat apa in piua! Tocmai ce sustineam ca niciodata nu e devreme pentru cadouri in ghete, nu? Pana sa ajunga Sofia sa invete sau sa cunoasca pe propria piele romantismul si gesturile semnificative pentru o relatie, mai este. Pana atunci, cu pasi mici spre victoria finala ![]()
Ioana, multumim! Sa va traiasca dintii ![]()
Naty, nu am mai apucat sa iti spun ca poza aia este super-super-tare!!!!
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu! A! Miha, io astept interviul, sa stii
!
Stela, ce nu ti-a iesit anume la branza? Si sunt si eu de parere ca ii poti da deja branza din comert! Inteleg ca ai intarcat-o pe Thea, gata?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Ia mai toarna-un paharel, sa ne 'veselim nitel - hac

M-a servit randunoiul cu martini
cred ca are un gand cu mine![]()
Si ma uit la shlagare!
V-ati uitat!! superbe! 
Olgule 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Olgutzika spune:
Stela, iti raspund io, ca si io tot chimista am fost
Calciul este "o chimicala" absolut necesara organismului. Mai ales copilului, mai ales celui atat de mic precum sunt ai nostri. Dupa ce ca pana la doi ani nu il pot absorbi decat in prezenta suplimentului de vitamina D3, il trecem si pe lista substantelor interzise?!?! Mi se pare o tampenie majora ce ti-a spus farmacista respectiva! iar cu laptele cu 3 sau 1,5% grasime, eu inclin sa cred ca pediatrul i-a spus Simonei sa ii dea 1.5% pentru ca Vladut e cu greutatea peste medie. Grasimile din lapte sunt foarte importante in dezvoltarea celulelor nervoase ( o sa caut articolul unde am citit despre asta ), de ce zici ca ti se par mai bune lactatele degresate pentru copii?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Bubule, pai sa nu te retinem, zic ![]()
Olga
mamica de
bubu05 spune:
![]()
![]()
![]()
Da mai Stelut, cum zice Olgu e adevarat...hac...eu mereu am zis pe-aici ca lactatele se dau integrale, nu degresate sau semidegresate, ca nu sunt la cura bebeii!! si iaurt si smantana, unt, lapte, branza uatever. Eu, oricum, numai de-astea iau, chiar si pt. noi, pt. ca celelalte mi se par apa chioara 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Stela, iti raspund io, ca si io tot chimista am fost Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
ptiu, exact asta ma gandeam si eu!!
si eu stiu ca grasimea aia de 3% din lactate este benefica bebeilor...lactatele degresate sunt apa de ploaie, ca si cum n-ar fi...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Stela, nu era asta, dar....
http://www.earthsbest.com/baby_nutrition/articles/fat.php
Olga
mamica de