America (135)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Dupa ce l-am nascut pe Alexandru eu nu m-am mai protejat deloc pina la Ana. N-am planuit neaparat sa avem inca un copil, desi dupa o vreme imi doream tot mai mult. Pe cind imi luasem gindul de la asta s-a anuntat si Ana! Intre copii sint cinci ani jumate.
Eu m-am gindit si la al treilea, dar sotul meu a zis ca pleaca-n lume!
N-am fost nici eu foarte hotarita, plus ca sint tare scumpi copiii astia (si la propriu si la figurat).
Deci asta e, s-a inchis fabrica. Oricum, nici nu ma mai tin balamelele de acum, s-or fi defectat si oole...
adriana_m spune:
Aceeasi intrebare o am si eu Andrada, cum poti sa nu te gandesti? Ca eu tot asa ziceam in fiecare luna ca nu ma mai gandesc, dar cand se apropia perioada de ciclu tot ma gandeam , oare vine sau nu? Poate doar daca se intampla cum s-a intamplat la Miere sa ai multe pe cap si chiar s anu poti sa te gandesc, ca altfel nu vad cum.
Oricum bafta la toata lumea
Ramona J spune:
Nu v-am spus ce am patit azi! Dau sa duc fata la gimnastica (reprogramata de ieri), cind sa deschid poarta... nimic! Avem poarta electrica, daca aia nu se deschide sint "stuck inside"
. Cica se poate deschide si manual, eu n-am reusit si m-am gindit ca mai bine nu ma curentez... Asa ca am luat fata de mina si am plecat pe jos pina la magazin (noroc ca nu-i departe, dar nici asa aproape cum pare cind mergi cu masina
) de am cumparat baterii pentru telecomanda. Din fericire asta a fost baiul, acum merge struna.
Rataram gimnastica, am reprogramat-o a doua oara
.
alintaroma spune:
Ramona vezi ce nasol e sa depinzi de tehnologia asta ![]()
![]()
Vecina mea a ramas cu masina blocata in garaj dupa o furtuna cind nu am avut curent citeva zile . Eu am fost inspirata si o lasasem pe driveway, apoi mi-a zis husbandu ca se poate deschide si manual ![]()
Anyway, cind am inceput sa citesc credeam ca iar te plingi de frig ![]()
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Nu, cred ca m-am invatat cu frigul.
Am mers pe jos pina la magazin si ma gindeam ca nu-i frig. Erau vreo 35, noroc ca nu batea vintul. Asta strica tot.
Si poarta asta se deschide manual cumva, dar nu stiu pe unde sint instructiunile. Imi venea s-o smulg cu totul! Nasol sa fii blocat asa.
liris spune:
Corina, felicitari!! sarcina usoara si bebe sanatos!
fetelor, este vreo sansa ca o mamica cu copil (nascut aici), fara GC, pe viza Hb cred, cu GC in procesare (ptr sot), sa divorteze si totusi sa ramina in US? o prietena de-a mea trece prin situatia asta din pacate, azi chiar a trrintit-o de perete si ea a chemat politia (se pare ca uul din ofiteri tot ei ii facea morala din ce mi-a spus) si se pare ca trebuie sa ia aceasta decizie.
eu i-am spus sa nu paraseasca domiciliul, si cu copilul nici atit, dar nu stiu ce sfaturi sa-i mai dau. in plus nici masina nu mai am sa merg la ea ptr ca am fost implicata intr-un accident acum fix o saptamina ... si masina tot in garaj busita sta.
lexi spune:
testele astea cu liniute, suprapuse peste frigul de afara, imi aduc aminte de bancul cu trenul care trecea pe la 4 dimineata prin satul cu copii multi. ![]()
felicitari, fetelor, si sarcini usoare, iar taticilor - rabdare cu carul. mie mi-era pofta sa mananc zapada, iar sarcina se desfasura in florida. apele mi s-au rupt amandoua la spital, stiu ei de ce nu pun paturi de piele.
Andrada, nu-i tarziu cu semintele. cred
... parca se pun dupa ce se termina pericolul cu inghetul, asa-i Ramona? la noi taman ce da inghetul, ne ameninta de azi dimineata, s-au inchis si scolile, doar-doar i-om indupleca pe cei de la meteo...
prin urmare, copiii n-avura scoala astazi, bucuria playdate-urilor!
pumba spune:
liris- nu stiu ce sfat sa dau ,dar sa multa putere si intelepciune prietenei.
ma duc sa ma fac frumoasa pt petrecerea de la sot la serviciu.
miereamara spune:
Liris, situatia este destul de grava, ar trebui sa ia legatura cu un avocat care sa o sfatuiasca ce pasi sa urmeze in continuare.
Din cate stiam eu dc dovedeste abuzul, poate sa file ca si "battered spouse married with a lawful permanent resident". Faza este ca ei inca nu au GC-ul, de aceea cred ca ar tb sa vb cu un avocat.
Cteva informatii aici:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=499a6c854523d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD
http://www.visajourney.com/forums/index.php?autocom=custom&page=family-status-immigration-a
http://faq.visapro.com/Battered-Spouse-FAQ.asp
Si ca avocat sa vorbeasca cu Gabriel Triculescu
http://www.proimmigration.com/
pe mine domnul acesta m-a ajutat cu cateva sfaturi, total dezinteresat, fara sa imi ia bani si l-am tot recomandat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan