America (135)
Raspunsuri - Pagina 11
adriana_m spune:
Pumba la multi ani pt fetita ta Adeline, sa creasca mare si sanatoasa si sa fie lasata sa se spele domn'le pe dinti
.
Ancadm la multi ani pt Andreea, sa creasca mare, sanatoasa si banoasa daca se poate.
Corina miii de felicitari pt testul pozitiv si pt sarcina. Si noi am incercat cam vreun an asa sa tot fie si nimic pana acum. asa ca acum am zis sa luam o pauza de incercat si poate asa apare si la noi. Sarcina usoara si dusa la termen.
Lai, Oana si Delia tin pumnii sa vi se indeplineasca dorinta pt un bebe. Imi povestea o prietena poloneza de aici ca avea o cunostinta care facuse un copil pe la 20 si un pic de ani. Apoi au facut pauza vreo 3 ani si dupa 3 ani s-au gandit ca e timpul si pt bebe2. Ei, nu au mai putut oamenii sa aiba al doilea bebe decat dupa vreo 6 ani. Apoi au mai avut inca 3
. Cica nu se mai puteau opri din facut copii cu toate ca ei nu mai vroiau. Deci orice e posibil.
Miere asa era si al meu sot tot ca sa nu vomite copilul, sa nu miroasa una alta. Si s-a dat pe brazda din momentul in care la tinut in brate.
Apropo de nasteri, nici eu nu am avut epidurala ca trebuia sa mi-o cumpar eu si cum am nascut la 38 de sapt si un pic nu am mai apucat sa o cumpar. Asa ca am nascut fara. Pe la 9.30 dimineata s-a rupt apa si la 4.15 la pranz aveam copilul in brate. Contractiile si durerile abia dupa 1 au inceptu, deci pot sa spun ca am fost o mare norocoasa. Dar cum spunea cineva mai devreme ca cusaturile sunt mai dureroase ca si nasterea, este foarteeeeeeeee adevarat. M-a chinuit dr cu cusaturile vreo jumate de ora de am zis sa nu ma mai croseteze atata ca ma face virgina si nu vreau sa o iau de la capat![]()
Si la noi e ger mare cu temperaturi de -16 grade si furtuni de ninsoare si gheata. Nu poti deschide dimineata masina. Acu doua dimineti a trebuit sa ma sui in masina pe scaunul din dreapta ca nu am putut pe la sofer sa deschid usa nici cum.
LucasMom spune:
Corina felicitari pt vestea buna si sanatate multa, sa duci sarcina cu bine!
Oana, Lai si cine mai doreste, sfatul meu, relaxati-va! Nu va spui dupa cati ani (aaa...haaa) ni s-a intamplat si noua, exact dupa ce am zis, fie ce o fi, nu mai socotesc, nu mai numar zile, nimic...la vreo doua luni dupa ce nu m-am mai gandit cum sa ma straduiesc mai bine sa raman, s-a intamplat.
La noi sotul NU a vrut din capul locului sa taie cordonul, asa ne-am inteles, il platim pe doctor sa-si faca toata treaba. ei si cand colo, nu crezi ca se razgandeste berbatu meu in momentu ala si vrea sa taie cordonul!! Eu am nascut natural (provocat) ca am avut tensiunea super mare spre sfarsitul sarcinii; De dimineata mi-au dat pitocin, pe la 14 s-a rupt apa, pe la 16 au inceput contractiile dureroase, cam pe atunci imi facura si epidurala si au trebuit sa o repete inca de doua ori. Am nascut la miezul noptii dar greu a fost... contractiile nenaturale sunt mult mai dureroase si n-as fi putut fara anestezie :(
Ferice de cine poate fara epidural. Eu vedeam doar pe monitoare cand sa imping sau imi ziceau asistentele si dr. si probabil ca nu o faceam eficient ca pana la urma a trebuit dr. sa-l ajute pe Lucas sa iasa mai repede. A avut capul tare tuguiat saracul ca a petrecut mult timp pe birth canal. dar a fost un moment foarte fericit. O invidiez pe Miere ca acush ajunge acolo

Alina
LucasMom spune:
Lai depinde si de gusturi, khols are mari reduceri zilele astea, am vazut si ceva modele mai de doamne ajuta, poate merita sa dai o privire.
Alina
LucasMom spune:
Era sa uit sa va spui. Mi-am luat acum cateva zile cizmele astea. tare-mi plac!
http://www.zappos.com/n/p/p/7467808/c/37369.html
Alina
blackpanterro spune:
Am avut si noi aseara school play si Aidan a fost oita maro noi nu avem haine albe.
Poze si filmulete aici http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-12-16/19:04:31 - pass aidany627
Nu am inteles o boaba din tot ce s-a jucat acolo si Aidan a fost de-a dreptul pissed off cand au cantat copiii LOL, se vede si in poze.A fost dragut si asa am aflat ca mai sunt doi copilasi englezi in clasa asa ca acum stiu ca are cu cine se conversa.
Alina, faine cizmele!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
alintaroma spune:
Adriana super serbarea
nu am inteles nimic
, decit ca Aidan e un scumpel
. Ai sa vezi ca va fi mai bine la urmatoarea cind va fi familiarizat cu colectivul si educatoarele si oricum sunt tare mititei inca si au stingacelile specifice dar care ii fac sa fie si mai dragalasi, enjoy!
Lucasmom super faine cizmele da pretu nu-mi place
asa ca ramin cu 
Ancadm multumesc de raspuns
pe acolo ma gindeam si eu sa mergem ca mi-am amintit ca am vazut anul trecut unele reglabile la Dick's si tare imi suride ideea sa le poarte 2-3 ani .
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
philip spune:
eu sper sa va aduca mosu la toate cele care isi doresc cate cate un test de sarcina pozitiv!
oana, multam de complimente, da, inca fac fata pe tocuri dar cred ac nu pt mult timp. pup si tie si evei!
philip
&andreea
miereamara spune:
Sincer, eu credeam ca faza asta cu relaxeaza-te, o sa vina bebe cand nu te astepti...e un mare bullshit. Ma si enervam cand auzeam lumea spunandu-mi asa ceva. Si am tot incercat un an de zile, cu teste de ovulatie ca la carte, temperaturi bazale, etc, etc, plus presiunea celor din jur carora apucasem sa le spunem ca vrem un bebe si ma tot bateau la cap, da' cand il faci, da' de ce nu il faci,cat mai asteptati, bla,bla...pana cand m-am saturat...ei, in luna aprilie am fost f ocupata cu scoala, cu plecarea in Ro, basca accidentul de masina, nu am mai tinut cont de nimic...si s-a intamplat. Acum, nu stiu dc a fost doar o coincidenta, sau chiar a functionat strategia, cert este ca atunci cand m-am asteptat mai putin, s-a intamplat. Mai am si acum testele alea doua de sarcina
, am avut niste liniute anemice rau de tot, imi trebuia o lupa ca sa le vad mai bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
corinadana spune:
Pai sa nu te mai gandesti deloc! zile, perioade fertile, ovulatie...
Prestezi si gata!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca