America (135)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele de la serbarea de vineri a juniorului http://family.webshots.com/photo/2671749090072337911WMDIwy
noi ne facem planuri,...sa mergem la Disney de revelion pentru vreo 3 zile,...dar mai stam un picut caci vineri asteptam o veste,...si in functie de vestea respectiva,...Apropo de vennitul puilor,...din pacate nu toata lumea e norocoasa sa nu aibe probleme de fertilitate,...Eu cred ca puteam sa astept mult si bine cu ale mele ,dar e bine ca a evoulat stiintza si exista si optiunea in vitro pentru cuplurile care asteapta de ani si ani o minune.
corinadana spune:
Multumesc Liris[/b,Lexi..
Fetelor e un frigalauuuu aici si mai si ploua si bate vantul, of!
Ramona cauta manualul!!! sa te prinda pregatita data viitoare.
Ce catelus dulcic ai [b]Delia, iti seamana f tare.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Delia, seamana baietelul tau cu tine leit!
Bafta multa si sa ne dai numai vesti bune
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
corinadana spune:
Ia uite cum mi a iesit mesajul 
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Simona, sa mearga la avocat si sa pledeze pt VAWA (violence against woman act),,,daca a chemat si politia si mai bine!!!!! (are dovezi!!!)
E confidential (sotul nici nu trebuie sa stie)...si poate pleca de langa el imediat!!!!
Copilul e al sotului?
Singura problema este ca dureaza ceva timp...dar va fi legal!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Sinzi, pai in ce baza mai primeste ea GC? In urma intimplarii cu politia eu cred ca nici sotul nu-l mai pupa.
In orice caz, trebuie sa ia legatura cu un avocat. Stiam si eu unul bun, dar e la NY. Daca vrea sa ia legatura cu el, o sa caut numarul ca nu-l am la indemina. Tipul e extraordinar de destept, fara el eram deportata. Plus ca e no-nonsense si iti spune direct daca e vreo sansa.
Liris, nasol cu accidentul tau. Esti OK? Bebe cum e?
Lexi, asteapta sa treaca gerul. Sau poti incerca sa pui in ghiveci undeva.
Corinadana, cred ca tot nu pot sa imping eu poarta manual. E cam cit trei usi de garaj... duble. Asa ca sper sa nu se strice vreodata, in rest o sa am grija sa am baterie de rezerva in casa.
msl1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liris Corina, felicitari!! sarcina usoara si bebe sanatos! fetelor, este vreo sansa ca o mamica cu copil (nascut aici), fara GC, pe viza Hb cred, cu GC in procesare (ptr sot), sa divorteze si totusi sa ramina in US? o prietena de-a mea trece prin situatia asta din pacate, azi chiar a trrintit-o de perete si ea a chemat politia (se pare ca uul din ofiteri tot ei ii facea morala din ce mi-a spus) si se pare ca trebuie sa ia aceasta decizie. eu i-am spus sa nu paraseasca domiciliul, si cu copilul nici atit, dar nu stiu ce sfaturi sa-i mai dau. in plus nici masina nu mai am sa merg la ea ptr ca am fost implicata intr-un accident acum fix o saptamina ... si masina tot in garaj busita sta. |
Sa mearga/telefoneze la un centru pt femei abuzate si sa vorbeasca acolo ei o vor ajuta si ii vor spune exact ce sa faca; nu stiu sa dau un link dar la o cautare pe net sau in cartea de telefon trebuie sa fie asemenea centre si in california si daca nu ma insel chiar in santa clara; stiu un caz asa care ea a apelat la un asemenea centru (in alt stat e drept)si iau spus exact ce sa faca si in citeva zile au fost in centru; ei le ajuta pe femeile abuzate sa scape de sotii abuzatori le cazeaza un timp in centru dupa care le ajuta cu o casa sociala, scoala, servici lawyer etc.
alintaroma spune:
Miericico cind ai spus numele lui Triculescu credeam ca o fi coincidenta apoi citii pe link ca e din MI
so e aceeasi persoana pe care o stim noi ca tot ne-am intersectat pe la diverse partyuri din zona Detroit, avem ceva prieteni comuni. Si ideea e ca imi lasase o impresie tare placuta, pare tare de treaba .
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
miereamara spune:
Da, e un domn f de treaba, m-a ajutat cu ceva sfaturi cand am venit aici (am avut ceva complicatii la ambasada, ca eu castigasem loteria vizelor si ceream viza de student (poveste incurcata).
Ramona sotia poate sa continue procesul de GC dc deja sotul a depus aplicatia si pt ea, chiar dc el este aplicantul principal. Exista o sectiune speciala "battered spouse/children)", tb dovedit abuzul sotului, stiu sigur ca se aplica pt cele venite cu vize K, dar nu stiu dc se aplica si in cazul vizelor H. De aia spun ca tb neaparat discutat cu un avocat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
sinzi_ana spune:
Ah...credeam ca sotul e US cetatean!!...
Atunci e muult mai complicat...in general nu prea are nici o sansa sa stea aici legal...chiar daca copilul e nascut aici...
Daca ea insasi nu era in proces de obtinere a GC, chiar si ca VAWA, i se va spune ca poate divorta, si poate sa isi continue o viata fericita in tara de origine...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,