Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
ce mai faceti ?
andrei a dormit 4 ore, acum e f.bazait,parca iar ii e somn.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Ana, ce rau imi pare de asa vesti, multa sanatate puilor.
Gabitz, succes baiatului la serbare. Maine mergem si noi la balet si miercuri la gradi.
Andries, esti eroina daca gatesti zilnic. La noi nici bona nu gateste zilnic. Iar cu Alex ma scot ca mananca la gradi.
Valentina, nu conta pe mine cu chestii tehnice, stii ca nu ma pricep.
Mariana, bine ca ati scos fata afara si ca te-ai odihnit si tu.
Papanash, facem si noi ce putem cu piticii misunatori.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Ma duc sa schimb mirositorul, dar nu inainte sa mai laud o data pe tati care a gatit exceptional, a si servit si strans masa. Sper ca e un virus de care nu se mai scapa.
A fost placuta dupa-amiaza cu prietenii, cu care de altfel e posibil sa ne petrecem Revelionul. Asadar daca ati refuzat cheia, pierderea voastra, ca noi plecam oricum. Cel mai probabil vom merge in ianuarie in Austria in locatia cu pricina si vom merge de Revelion la Atena cu prietenii nostrii. Eu nu ma dau in vant dupa locatie, mai e si nebunie pe acolo, dar ce nu face omul sa fie alaturi de prietenii dragi. Iar ei deja au biletele luate. Sa vedem ce pot gasi pentru noi. ![]()
Gata, ca m-a gazat Bubu de tot. Ma duc sa il schimb si revin, ca sunt mai linistita, atomica e pedepsita in camera ei dupa ce a zgariat la greu masa din sufragerie.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Ana, sanatate multa puiutilor bolnavi.
Andries si eu gateam zilnic, dar usor usor mi-a trecut, ciorbita papam uneori 3 zile, iar felul 2 uneori zilnic uneori la 2 zile, depinde ce fac, acum gatesc aceeasi mancare pt toti, adica gatesc pt Cristi si papam si noi....o sa fie mai greu scum cu sarbatorile, nu-i dau porc, asa ca tb sa -i gatesc separat
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Cristi azi a adormit tare greu, abbia la ora 3, iar la 4.20 a sunat telefonul si s-a trezit.....a bazait toata ziua, il doare rau locul unde a spart caninul/caniniii, pe la 6 am plecat in IOR sa vedem luminitele, Cristi a fost tare incantat, iar in masina ne poveste ca acolo sus erau becuri si sufla sa le stinga, era asa simpatic.Acum a papat o super farfurie cu paste si carnita.....sper sa nu mai bazaie azi...cama doare capul

Cecilia si
poze noi
asa crestem
danyelle005 spune:
Fetelor am o intrebare, poate puteti sa ma ajutati: as vrea sa ma intorc la munca dar la alt job; in eventualitatea in care nu o sa-mi convina pot sa ma intorc iar in CIC pana implineste fata 2 ani?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Roxana_G spune:
Danyelle, te poti reintoarce oricand in CIC pana la 2 ani.
Cecilia,
sa ai o seara linistita si sa treaca durerea de cap. Noi am fost lenesi, nu am iesit nicaieri. Degeaba ma mir ca e baiatul plictisit. Mai grav e ca e cu tendinte atomice, nu stiu ce a baut azi. ![]()
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Hello, hello!
Am fost azi la petrecerea de Craciun la tati la servici, a venit Mosu' mai repede la Stefan.
Rox, mai ai nevoie de mp3?
Revin mai tarziu, sper.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Sim, daca a fost baiat cuminte.
sa o tina tot asa.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Sim vai ce mare pare Stefan....nu mai face parte din categoria bebelus