Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonaiani spune:
Vali condoleante pt prietena ta. Uneori viata e nedreapta, pe unii tineri ii ia si altii in varsta se plang c-au obosit sa mai traiasca
.
Pai pana la urma s-a dus sotul cu ea afara - asa am avut si eu parte de 2 ore de somn, nederanjata.
Ana sanatate puisorilor - sper sa scapati repede de febra. Pacat ca printesa rateaza serbarea
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+
moldoveanca spune:
Ana sanatate multa copilasilor

Noi am fost afara ca nu vroia nici cum sa adoarma in casa .Eram singura cu carutul afara in parc.E o vreme tare naspa,dar asa a reusit sa adoarma printul mostenitor![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Ramonaiani bine ca reusesti sa te odihnesti ca acum chiar ai nevoie.Pupici multi si sarcina usoara in continuare
mami fericita de Vladut Dominic
valentina_22 spune:
Roxana am eu ceva dar nu stiu cum sa o postez, poate ma ajutati voi fetele cu tehnica
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
Multumesc fetelor ,pentru cuvintele voatre de incurajare. Asta este uneori viata ne loveste cand ne asteptam mai putin. Este cu atat mai dureros cu cat noi o stiam bine sanatoasa si dintr-o data vestea asta. Dar trebuie sa fim puternici pentru cei doi pitici ramasi..
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
betty78 spune:
Valentina condoleante pentru prietena ta. Intradevar este o tragedie, mai ales ca era asa de tanara si se stia ca este sanatoasa...dar viata este intotdeauna nedreapta
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Devylla foarte frumoasa tunsoarea si tu de altfel esti foarte frumoasa..sa iti fie de bine.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Roxana, sper ca acum esti deja cu burta plina, Atomica doarme si ea si voi aveti parte de romantism...asta daca nu dormiti deja! Cecilia, pana sa ajung eu cu cititul la ultima pagina, a venit Prisi de la calcat si a facut ea capitol nou (cred)! ![]() Luy, noi avem ceva in genul ala, doar ca e avion. Tudor il 'canta' si-l plimba de-i merg fulgii. Mai rau e cand vrea sa fie el plimbat, ca ne cocoseaza...facem cu schimbul. Dar e rau, ca inca nu vrea sa se impinga singur, ca cei in familia Flinstone. Multumim de urare! ![]() Gabitz, votat! Sa pui linkul in fiecare zi, daaa? Ce curioasa m-ati facut cu Nana! Vreau si eu sa citesc! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
nu merge sa ii legi o sfoara in fata si sa il tragi? Noi avem o masinuta Winnie the pooh, doar 62 lei si tudor e cam toata ziua pe el. Nu merge inca singur, doar o data-de doua ori i-a iesit, dar sta pe masinuta ca pe scaunel. Din cand in cand ii legam o sfoara de volan si il tragem pret de un minut.