Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Cristi azi a adormit tare greu, abbia la ora 3, iar la 4.20 a sunat telefonul si s-a trezit.....a bazait toata ziua, il doare rau locul unde a spart caninul/caniniii, pe la 6 am plecat in IOR sa vedem luminitele, Cristi a fost tare incantat, iar in masina ne poveste ca acolo sus erau becuri si sufla sa le stinga, era asa simpatic.Acum a papat o super farfurie cu paste si carnita.....sper sa nu mai bazaie azi...cama doare capul

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

al meu doarme f putin in general...de exemplu aseara Mario a daormit cu greu in jur de 12 noaptea si s-a trezit la 8 dimineata, apoi a adormit in jurul orei 2 si s-a trezit cam in jur de 3. In principiu doarme in jur de 9-10 ore din 24

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

laptele pe care l-am luat din farma e incredibil de prost, face cocoloase mari...si gustul e altul, nu mai mananca Ghighi decat jumatate din portia obisnuita.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ana,multa sanatate tuturor.

Betty, daca doarme noaptea e ok, ziua se mai ia cu joaca.cand ma gandesc ca pana acum vreo 2 luni eu ma trezeam de 3 ori pe noapte sa fac bibe,nu-mi vine sa cred ca pot dormi atatea ore fara trezire.

Rox, asa da sarbatori de iarna,Grecia,Austria....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am probat geaca noua, daca vreti sa ne vedeti in parc....priviti-ne aici

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Multumesc mult pt postarile voastre despre masinutele/avioanele pe care le au papanashii, inteleg ca tuturor le face placere sa se joace cu ele, asta imi intareste convingerea ca Maria se va bucura foarte mult de masinuta pe care si-a pus-o Mosul in sac pentru ea . Am ajuns azi in Carrefour Feeria, am gasit masinuta si costumas de Craciun pt 2 ani ( nu am mai gasit rochitza, dar am luat costumas cu bluzita, pantalon si caciulita ). Aglomerat, insa nu asa omor cum ne asteptam noi, iar la case era chiar bine, am avut 3 persoane inainte

Deci a fost o "plimbare" reusita, mai ales ca m-am ales si eu cu o pereche de blugi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, vai ce s-a distrat Stefan. Chiar ca e maricel, cum zice si Betty. Si are atitudinea aceea de copil sigur pe el, se vede ca e obisnuit cu lume multa si socializeaza. Nu mai avem timp sa repetam cantecelul, dar daca ai mp3 acela te rog da-mi-l pe mailul privat, multumesc din suflet.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Luy, ati fost asa aproape de mine...E drept ca noi ne cinsteam cu deliciile lui tati, dar cine stie poate ne vedeam cumva.

Papanash, Craciunul va fi acasa, numai de Revelion voiam sa plec, si nu atat sa sarbatoresc cat sa ma odihnesc.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, ne-ai convins ca ii plac baiatului luminitele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

V-ati culcat deja?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am revenit si eu, repejor ca ma bag la nani.

Rox, am gasit melodia, o trimit acusi.

Betty, Rox, multumim de aprecieri. Chiar m-am mirat si eu ce cumintel a stat sa il picteze pe fata.

Valentina, condoleante.

Luy, scuze, dar nu eram pe faza azi cand mi-ai trimis sms. Stefan are la gradi o masinuta de genul ala si e tare incantat de ea, motiv pt care Mosul a pus in sacul pe care il aduce la noi o masinuta-elicopter Winnie.

Azi am luat bradut, unul mai micut in ghiveci pe care o sa il ducem la casa dupa sarbatori. Miroase asa frumos in balcon de la el, iar Stefan e atat de incantat, chuiuie si vorbeste cu el

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput