Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Am revenit, intre timp am imbaiat una bucata printesa.
Ana, imi pare tare rau sa aud ca iarasi trageti cu bolile
. Multa, multa sanatate puiutilor si tie putere sa le poti duce pe toate. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
devylla iti sta foarte foarte bine ! Si in plus esti si "in tendinte" ![]()
valentina, uneori soarta este cruda si este foarte greu sa gasesti consolare 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
sim_stoian spune:
Ana, sanatate cozonacelului si veveritei
.
Sabina Y, imi place noua coafura, te prinde. 
Rox, am trimis.
Jurnal de calatorii
betty78 spune:
Cecilia ii vine bine geaca si e dulcel foc. O intrebare am la tine; unde ai facut pozele alea, la ce loc de joaca? Nu cele de azi din parc
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Am revenit si eu dupa baia de rigoare a lui cristi si a mea, baiatul doarme de la 10, asa ca mai stau putin si il urmez..
Vad ca Mosul s-a hotarat ce ii aduce lui Stefan si Mariei, masinute/avion avem ,asa ca la noi este ceva mai greu, nu mai gasesc aspirator si nu stiu ce sa-i cumpar, cred ca o sa-i aduca un trenulet Thomas ca prea era incantat la ziua verisorului Andrei si azi in Mall....la diverta era mult mai scump decat ce vazusem eu...asa ca tb sa merg sa cumar pana mai gasesc.....mai astept sugestiiiii, la voi ce mai aduce mosul la copilasi?????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
sim_stoian spune:
Betty, cred ca pozele sunt de la locul de joaca din Auchan, cel de la etaj.
Ma retrag la nani, maine e luni si se anunta o zi grea. 
Noapte buna.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Betty, ti-a raspuns Sim, acolo le-am facut, daca vrei sa mergei iti recomanda sa mergi pe saptamana, asa cum spune papanash, sambata si duminica e aglomerat, iar locul de joaca este in aceeasi incapere cu masele de biliard, bar si este fum si multa galagie.
Eu merg numai dimineata pana in ora 11, nu este aproape nimeni.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Sim, multumesc mult de tot. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
sim - ce cuminte a stat stefan la pictat!
pupici barbatelului.
ma retrag si eu in vastele mele apartamente.somn usor.
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
Eu am incercat azi "sa il educ" pe Mario. El nu adoarme la el in pat niciodata (doar la noi in pat si doar daca suntem amandoi cu el
)si in plus de vreo saptamana nu mai accepta sa bea laptele la el in pat. Asa ca azi m-am hotarat sa il invat cum sa adoarma singurel. Dupa ce i-am dat laptele l-am adus la el in pat l-am pupat si i-am urat noapte buna. Sa va spun oare ca nu am ajuns la usa macar si deja incepuse circul? Am asteptat 5 minute in sufragerie perioada in care plangea din tot sufletul cu sughituri, suspine si cu perioade in care facea cateodata pauza la respirat. Efectiv mi se rupeasufletul. I-am mai spus eu intre timp din sufragerie ca mami este in casa si ca nu se intampla nimic. Oricum dupa 5 minute m-am dus la el, era ud din cap pana in picioare; i-am dat apa, l-am mangaiat, am vorbit cu el si am iesit din nou pe usa. A doua oara a fost cu mult mai rau....am reusit s atrec cu greu peste alte 5 minute, iar cand m-am intors la el era rosu ca un rac, ud leoarca din cap pana in picioare si tipa "apa" din gura de sarpe. A baut un biberon intreg de apa, si nu pot sa va spun ce mila imi era de el; am reusit sa il mai las a 3-a oara inca 2-3 minute si nu am mai rezistat si l-am luat la noi in pat, i-am dat restul de biberon delapte si a adormit in mai putin de 1 secunda
. Sa va spun ca mai suspina si acum in somn?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario