Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy i-am luat deja un scaun Miniblu grupa 0/1 0-18kg

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Andy i-am luat deja un scaun Miniblu grupa 0/1 0-18kg

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Sa-l foloseasca sanatos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

babytza super idee... o sa te adaug si pe tine in lista daca nu-i cu suparare.
cd am comandat si eu de la c h i c bebe salteluta tiny love astept sa ajunga maine si o sa impartasesc impresii pe forum. abia astept sa vad reactia fii-mii pe ea.
e si daca ieri s-a lasat cu chitzcaieli si nik in pampers azi recupereaza fata. e a treia oara cand schimb un scutec aproximativ murdar pana-n gat

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

sa mai scriu si eu niste mesaje , pote scap de moderare :)

scoica de masina: neaparat in sensul invers de mers, eu o tin in dreapta spate. Singura cu bebe am mers doar pe distante scurte, desi de obicei doarme, totul e sa turez motorul pana adoarme
(am un consum impresionant la masina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

a sunat sotul pe cineva de la administratia finantelor si legea spune asa: copilul nascut pana in ziua 15 a lunii primeste alocatie pe luna respectiva. cei nascuti dupa aceasta data nu primesc. ce lege de rahat!! imi scuzati nervii, dar ca la noi la nimeni!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza, andy merci, am facut comanda
dar sunt ingrijorata, Mikul arde rau la frunte si plange fara motiv, temperatura in und 37.4, nu stiu ce e cu el, poate nu ii iau eu bine temperatura, trebuie bagat adanc termometru? eu il bag un pic mai mult decat e varul lui, cam 1.5 cm

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

CD cred ca e ok asa dar sa ai grija ca ei se misca si nai iese termometrul.
Si poate ai senzatia ca arde ca e prea cald in camera sau e prea gros imbracat, acoperit etc am patit si noi!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci dya, cald in camera nu e, nu e foarte gros imbracat, body maneca scurta si bluzica plusata, i-am luat iar temperatura in fund 36.9, ceva nu e in regula, frige prea tare ca sa aibe doar 37
acum l-am pus in pat si se joaca cu jucarele atarnate, acum pare ok...ma simt asa neajutorata, astept sa vina sotzu desi nu stie nici el mai multe...poate il tinem pe pici sa-i luam temperatura in ureche

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sabinel o sa primesti alocatia aceea peste 2 ani, adica ea primeste una in plus ca sa se realizeze alea 24 de luni, stai fara grija, toti primesc 24 de luni, unii o primesc in luna in care s-au nascut ceilalti dupa 2 ani, mai au o luna in plus...Chestia e ca banii o sa ii vezi peste 2 ani, dar asta e ... ce sa faci...

Maria mea are o alta preocupare...ce salteluta (sta si pe aia dar nu mai mult de 5-10 minute. Ii place la nebunie bradul, mai precis luminitele din el. Sta in carucior si se uita la luminite pana adoarme. Asta da gaselnita, ma bucur acum ca am facut bradul pe 12 dec, desi mi-e cam teama ca se scutura pana la Anul Nou, dar asta e, il desfac mai repede. E frumos tare de tot, o sa pun poze mai pe seara. Ca sa fiu in ton cu cumparaturile voastre, e comandat tot de pe Net totul in ziua de azi e de pe Net. Ba chiar mi-a atras atentia sotul aseara ca exista o casa de comenzi online si iti aduc acasa cumparaturile, preturile fiind alea de hypermarket. Bag un oki acum sa vad si poate scap si de cumparaturile astea, ca nu imi vine sa ma calc pe picioare saptamana asta la Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

a sunat sotul pe cineva de la administratia finantelor si legea spune asa: copilul nascut pana in ziua 15 a lunii primeste alocatie pe luna respectiva. cei nascuti dupa aceasta data nu primesc. ce lege de rahat!! imi scuzati nervii, dar ca la noi la nimeni!

poze
povestea nasterii
_

eu am nascut chiar pe 15 si nu primesc,,,hmm ce lege,,,numai la noi se poate intampla asta

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput